De evolutie volgens Gloria

Alex
Zomaar een foto, zomaar een brief…?


—– Original Message —–

From: Fons en Gonny
To: Hiensch Henk
Sent: Monday, February 16, 2009 3:58 PM
Subject: Wilders

Beste Henk,

Keuzes zijn vaak moeilijk te maken, kijk maar naar de cartoon: “Êve ou évolution, il faut choisir” uit de Courrier international!

Wat ik er mee wil zeggen is het volgende. In het laatste blog over Wilders worden weer de tot in den treuren bekende zetten geplaatst. De zin om er nog verder op in te gaan is bij mij tot het nulpunt gedaald. Feitelijke discussie is nauwelijks aan de orde. (…) Wat te doen? De lust bekruipt me om eens de “logica” en vooral het uiterst gevaarlijke gedram van Gloria onder uit te halen. Het goeie mens begrijpt er absoluut niets van.

Weet je Henk, ik ben er van overtuigd dat je van een vijfde colonne kunt spreken in het NRC forum. Georganiseerd of niet. Het is opvallend hoe steeds dezelfde mensen zich melden met non-argumenten, niet gehinderd door enige kennis van zaken. De bijdragen van Gloria passen precies in hun straatje, nog meer olie op hun vuur.

Je zei het al, het is nu erger dan in de dertiger jaren, alleen al door de schaal waarop zich de huidige ontwikkelingen afspelen. Laat eens horen wat jij er van vindt. Voor mijn gevoel is het zo dat ik de bijdrage van Gloria niet onweersproken kan laten op het gevaar af dat ze wederom met het zielige “haar zoeken” argument komt aanzetten.

Groeten aan Dee,

Fons 

Cartoon: Alex 19.02.2009 – bron: Courrier international
Foto: sobbingheart – opera-album

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.