WARNING – AVERTISSEMENT – WARNUNG – WAARSCHUWING

Pavlos Samios: Lovers of the Earth 

Een kleine gebruiksaanwijzing voor de argeloze en eerlijke deelnemer aan het NRC-forum…

Er was eens trol Willem en zijn trolletje. Die trolfamilie heeft zichzelf inmiddels bijna eindeloos voortgeplant en verschijnt onder vele vormen zoals deze trol, voorts de hooggeliefde transsexuele trol Maria en nog steeds, daar kan de familie blijkbaar niet zonder, het trolletje, in één en dezelfde discussie. Zo af en toe duikt er zelfs een complete zwerm trollen op!
U bent gewaarschuwd.

U schrijft zelf onder een alias? U speelt geen eerlijk spel? U bent kwaadwillend? En u stoort zich aan iemands bijdragen en u wilt hem/haar verwijderd zien?
Dien een klacht in, liefst in commissie, succes verzekerd!

Chapeau dus voor het vieze mannetje zonder enig schuldgevoel, het mannetje van de 10 miljoen en de streepjescode, met de gebundelde joden-, moslim- en christenhaat dus voor de goede verstaander.
Zielig ook, je als gepekelde haring moeten uitgeven. Smeken om aandacht, om reactie. En niets te vertellen hebben dat hout snijdt. Het leven van een demagoog is hard.
Slechts eentje blijft hem trouw, godsdienstdwaas als ze is, boordevol liefde voor hem, haar God…
Vraag, gevaarlijk een dergelijk stiekem kereltje, als we hem zijn gang laten gaan?Uitgelichte afbeelding: Pavlos Samios – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.