Kwispelende christenhonden

Mezquita de Córdoba
Grappig. Denk je dat die christenhonden, die zo mooi kwispelden voor Willem de Pekelharing, eindelijk de aftocht hadden geblazen, berouwvol en vol van schaamte. Nee, ze zijn terug en hoe! Het wachten is nu nog op de Politkommissar, ook SP, de heer Wilbert Boeijen te Amsterdam, in begaafdheid beslist niet de mindere van Willem, ook weer volgens eigen zeggen: “De ‘story of my life’ is eigenlijk, dat ik op een aantal terreinen meer dan gemiddeld begaafd en geïnteresseerd ben, maar nooit een keuze heb kunnen maken om me ergens in te gaan specialiseren. Anders was ik nu misschien de trotse bondscoach van een kersverse wereldkampioen of een vooraanstaand wiskundige.” Lijdend aan paranoia, aantoonbaar. Ook een gave?


Harrie Vrijmans (heet niet zo, maar noemt zich zo):

“Sjonge, kunnen we het eens over wat anders hebben dan alsmaar over Wilders, bijv. over de ongetwijfeld schrijnende gevolgen die de vorming van een hoogstwaarschijnlijk ultrarechts kabinet (waarvan de rechtse leden slechts elkaar “concessies” doen!) zal hebben voor onze “samen”leving…?”

Gloria van der Spek (heet echt zo):

“En last but not least: val mij als christen niet meer lastig met uw achterdocht. Ook christenen die niet naar uw pijpen dansen schijnt u hier te willen vervolgen. Dit zegt veel, zo niet alles, van uw intolerante bekeringsdrang voor het Wildernisme, meneer de doctorandus in de hetzelogie.”

 


Kort en goed, de waanzin heeft het NRC-forum weer in zijn greep. Laster, smaad, hetze, het kan echt. De daders blijven ongestoord hun sloopwerk verrichten. dwarsboom ze niet ook al wordt je met de grootste vuiligheid beladen. En zelfs dan kun je verbannen worden, heus. Is mij overkomen.

Toch blijft het leuk die ontwikkelingen te volgen, dit schouwtoneel, waarbij dwazen zo opgaan in hun rol dat ze niet merken tot ze te kijk staan in al hun stompzinnigheid, leegheid en valsheid, hoe gekunsteld ook verpakt.

Volg, zou ik zeggen, dit edele trio: Gloria van der Spek, Willem Pekelharing en Harrie Vrijmans om te weten hoe de vlag erbij hangt, bij het klootjesvolk. Zij, als vermeende woordvoerders, pro of contra van wat dan ook, zullen het niet ontstijgen, dat kan ik u verzekeren. Arm aan geest als ze zijn. Maar u blijft op de hoogte van een non-debat waarbij uiteindelijk maar een kan zegevieren, een rattenvanger, hoe hij zich ook noemt. Aldus een afspiegeling vormend van wat we tevens in de werkelijkheid in het groot kunnen aanschouwen.Nog even ter herinnering een van de vele keren dat in het forum “anonimiteit” aan de orde kwam:


Alphonse Scaf zegt: dinsdag 6 januari 2009, 23:07 uur

#185 – Leo Lewin
Uw reactie begrijp ik volkomen. Alleen zou ik niet pleiten voor verwijdering maar eisen een dergelijk stuk onder de ware naam te plaatsen. Het is het hellend vlak waar we ons op bevinden. Anoniem kan via internet het meest walgelijke en ongefundeerde de wereld in geslingerd worden. Gefingeerde namen en pseudoʼs tonen in een discussie als deze alleen maar lafheid aan. Verantwoording aan wie? Hartelijke groet!

 


Frappant is wie indertijd werd uitgesloten tot deelname aan het forum. Iemand die onvermoeibaar de ellenlange pamfletten vol met citaten uit de koran doorprikte van een anonymus(?) idolaat van Wilders en momenteel schrijvend onder de naam J. Aarts.


321. Bela Kuhn zegt: vrijdag 9 januari 2009, 16:11 uur

Helaas heeft de NRC redactie op gronden die enkel haar bekend zijn, besloten geen enkele bijdrage van Muskens, `de moderne Antisemiet`, volgens sommigen hier en kennelijk ook volgens de redactie, nog te plaatsen.

Het is op verzoek van de heer Muskens dat ik deze eenmalige mededeling op deze discussiepagina zet. Muskens is overigens zijn echte naam. Hij kan er ook niks aan doen, maar heeft zich er bij neergelegd in de gedachte dat dat altijd nog beter klinkt dan meneer Poepjes.

Hij had nog heel wat interessante bijdragen te leveren, maar ja, helaas verbannen, net zoals de Palestijnen. Maar u kunt van zijn bijdragen blijven genieten , resp. u er aan ergeren op de forum site van de volkskrant onder een artikel van van der Dunk.

Hij zendt u nog een laatste groet door verwijzing naar enige sites.

1 Der Judenstaat van Herzl
2 De beschrijving van Gilad, een Iraakse Jood die de machinaties beschrijft van de Mossad om de `Alya op gang te brengen vanuit Iraq.
3 De collaboratie van de Zionisten met Nazi duitsland en het opofferen van hun eigen volk aan de zionistiche idee.

Jewish Virtual Library – Zionism – Herzl
Leest u vooral de introductie van Herzl ́s pamflet. Daar staat een zeer leerzame passage in!!!
The Jews of Iraq
The Hidden History of Zionism

 


De “moderne’ antisemiet. Zullen we dat predicaat toch maar liever aan de veelvuldig genoemde anonymus uit Berg en Dal bij Nijmegen geven? Wat heeft die kerel al niet op zijn kerfstok? Of liever toch aan Wilders, de man die zich tot filosemiet heeft uitgeroepen?Uitgelichte foto: bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.