Jodenhaat

Louis Draper: Billy, New York (c.1970)
Wilt u ook in het reine komen met het verleden, het leren begrijpen zoals het werkelijk was, waarom er zoveel collaboratie met fascisten was? 

Wilt u uw onlustgevoelens m.b.t. Israël kwijt, hebt u het gevoel steeds uw antisemitische instelling onterecht onderdrukt te hebben, kunt u alsnog begrip opbrengen voor de Shoah? U bent nog steeds een beetje bang om voor uw mening uit te komen? 

Welaan, vervoeg u als “discussiant” bij het NRC-forum. Geen betere dekmantel voor uw onfrisse gevoelens als juist deze nette krant. Echt, stiekem en gluiperig kunt u zich hier aansluiten bij Pekeltje. U geniet, wees er van overtuigd, de volle medewerking van moderator Steven de Jong, een van zichzelf overtuigd “Niet-Fascist”.

U kent het effect van de rollende sneeuwbal? 

Lees hoe de ware fascist de werkelijkheid op zijn kop zet. Of hoe een psychopaat te werk gaat. En met welk resultaat? U ziet het. Kan het beter? Dus wat let u? Sluit u aan en glorieer mee met Pekeltje. Kortom, de zegetocht van onze fascist begint nu pas echt. Zijn hele trukendoos gaat open. Een zoveelste naamsverandering van hem valt, en hierin heb ik me helaas vergist, voorlopig niet te verwachten. Met dank aan de “mede-discussianten”. Ook weer een stukje duidelijkheid, dat weer wel.

Zal ik toch maar gaan emigreren op mijn ouwe dag?

Voor wie het nog niet begrijpt. Anonimiteit heeft niets van doen met privacy. Anonimiteit staat in een vrije samenleving voor stiekem en gluiperig gedrag, tot het aantasten van iemands privacy toe. Aan deze anonieme praktijken werkt de redactie van het NRC-forum volop en volgaarne mee. Zonder twijfel behoort dit forum tot de meest kwalijke m.b.t. het aantasten van goede naam en eer.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.