Wilders verlaat de PVV

Crazy world ain’t it
Wilders stapt uit de PVV. Hij is dat zootje ongeregeld rondom hem heen inmiddels zo zat dat hij gewoon weer zijn eigen Lijst Wilders begint. Zevenvoudig gescreende PVV-ers (en VVD-ers en CDA-ers) mogen zich bij hem aansluiten.

Als Wilders deze meesterzet doet moet het Kamerpresidium wel gelijk alle messen uit het Kamer-restaurant verwijderen vanwege de Nacht van de Lange Messen en de Kopstoten die dan in de PVV-fractie uitbreekt……”.Aldus een mededeling van E. Starink in het NRC-forum. Vandaar een bijgestelde PVV campagnespot?De nieuwe Wilders in strijd tegen het schorem in eigen gelederen…? Of eens fascist, altijd fascist?


Zo denkt en handelt de ware fascist:

“Zelf ben ik er nog niet uit of ik rechts of links ben: ik jat van
ieders ideologie wat, ik ben gewoon mezelf. Daarop kan men mij aanvallen.”


Zo Wilders, zo Pekeltje, zo… en o zo trots.
Op wat eigenlijk? Trots op het niet-weten, trots op de niet geleverde bijdragen aan de samenleving of trots op eigenwaan, op fascistische waan en haat?

(met dank aan Stan van Houcke)Ja, dat verleden, staan voor je daden, een groot probleem bij fascisten: “Als je politici blijft overvallen met zeer gedateerde zaken zullen ze dicht klappen en geslotenheid het gevolg zijn.” Aldus Hero Brinkman vandaag (17 november) op Twitter. Zie Pekeltje!

Ondertussen stijgen de riooldampen weer op in het Berg en Dalse. # Maria Pekelharing (Willem van Gelre, Kim de Wit, Janneke van der Veer, Willem Nijmegen) zegt:


zondag 14 november 2010, 18:25 uur

Acherm, de slijpsteen voor de geest raakt een links putdeksel, en gelijk zoeken de aldaar samengeperste onderbuikgassen een uitweg.
Kijk, Lucassen is ook mijn type bepaald niet, maar op een kale boevenkop kun je de man moeilijk beoordelen, dus resteren de daden. Voor links polderland mag dit geen naam hebben, want scharend onder de boefjes. Lucassen is dus een boefje, dus het valt allemaal reuze mee, aldus consequent links.
Daarnaast: voor die ontucht heeft hij moeten boeten, dus einde verhaal, goed voor een tweede kans. En tweede kansen worden in dit land per strekkende kilometer verstrekt, dus het zij hem vergeven.
Resteert jarenlang asociaal gedrag. Kennelijk niet zwaar genoeg voor strafbare feiten, maar het blijft natuurlijk wel asociaal, dus ongewenst gedrag. Welnu, dat komt hij met die massa andere, voor de afwisseling lichtgetinte boefjes overeen, het soort dus waar links te pas -en vooral te onpas- begrip voor vraagt. Het gros van de inzenders hierboven bedoelt dus eigenlijk te zeggen dat we er helemaal niet zo zwaar aan moeten tillen, want Lucassen is ook maar een mens. In zijn jeugd niet helemaaal goed begrepen, vader aan de alcohol of religie, moeder hoereerde er al dan niet onder een hoofddoekje (afzuigkapje!) op los, het kale kind valt als slachtoffer te beschouwen, goed voor talloze lokketten hulpverlening. Bedankt links, voor al jullie begrip zonder aanzien des persoons en des kleurs, of ga ik nu even in de fout…
Laten wij bidden voor Lucassen, Shing Varma, Herfkens, Duyvendak, de gezamenlijke levers van Vredeling, Pronk en Ter Horst, de legerstede van Balkenende, het wijken van Vogelaar, de Duitse stembanden van Van Baalen etc.etc. wordt vervolgd!Putdeksel of potdeksel? Aan een vervolg op deze hersenspinsels valt niet te twijfelen. De ene fascist schiet de andere volgaarne te hulp om weerwerk te verrichten bij een door henzelf verklaarde gemeenschappelijke vijand van welke kleur of godsdienst ook. Wilt u het bovenstaande helder geformuleerd zien, lees het lijfblad van Pekeltje, Elsevier. Die voortdurende verkrachting van onze taal, ons cultuurgoed, gaat dan tenminste aan u voorbij.

Nog een hersenspinsel van Pekeltje, de slechte gezondheidszorg in Nederland. Nu begrijp ik hoe het zit: hoge bloeddruk en je wilt toch eten! En ondertussen rukt de verloedering steeds verder op. Mij deert die verloedering niet, ik heb er lak aan. Pijp en wijn blijven opperbest smaken, de wijn dankzij een erkend sommelier in mijn directe omgeving. Iets wat Pekeltje overduidelijk moet ontberen. Vandaar die wartaal? Een waarlijk primitieve geest aan het woord.

Een waarschuwing nog. Lees geen kloeke boeken. Brengt de geest op hol. Zie wat met Wilders gebeurd is sinds hij de Koran heeft leren kennen! Kloeke boeken, tja, dat Aerdenhouts meisje blijft alsmaar verbazen. Lees, wat ze nu weer te melden heeft over een “staat” met Hiltermann als getuige. Dom, oliedom is dat meisje. Zou ze ook niet het verschil weten tussen vrijwillig blazen of pijpen en verkrachten, verkrachten van jongetjes door Roomse geestelijken, Rooms als Hiltermann? Is ze zo ongeletterd? Is ze van hetzelfde soort als Pekeltje of is ze net als hij volledig van slag vanwege die linkse hetze?

Zullen we het schorem maar onder zich laten en ons verder met de werkelijke problemen bezighouden?Uitgelichte foto: bron
Ingevoegde video: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.