Kop nog staart…

· stedenbouw
Authors

 

Wees niet bang lezer, deze keer gaat het stukje niet over een stinkende trol. Even iets anders, het lievelingsobject van dè man, het autootje. Mannen kunnen niet zonder, speciaal die in de bloei van hun leven staan en o zo sportief zeggen te zijn. Hoe zouden ze anders aan dat andere object van hun begeerte kunnen komen, de vrouw?

Hoe een vrouw te versieren zonder het bezit van een autootje? Nou, daar wil ik het zeker niet over hebben.

Boven de foto stond oorspronkelijk: “sans queue ni tête”, vandaar dat kop nog staart. Overigens “kippen zonder kop” zou voor een volgend stukje toepasselijk zijn, ware het niet dat kippen uit de aard van de natuur vrouwelijk zijn.


Door een discussie bij Joop.nl kwam ik op dit idee om een stukje te schrijven over de auto. Het is nu een beetje laat geworden, dus nog slechts dit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een importverbod op autootjes i.p.v. die fascistische kretologie over mensen, die het slechter getroffen hebben: “grenzen dicht”. Of die idioterie “meer mens met minder mens”? Tien miljoen is genoeg lees ik, 10 miljoen mensen begrijp ik, niet autootjes…

Enfin, tot later… Volg ondertussen alvast dit blog: Albanië-Kosovo. Zo komt de beschaving in dit onderontwikkelde deel van Europa, dankzij asfalt en blik…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: