Kop nog staart…

· stedenbouw
Auteurs

 

Wees niet bang lezer, deze keer gaat het stukje niet over een stinkende trol. Even iets anders, het lievelingsobject van dè man, het autootje. Mannen kunnen niet zonder, speciaal die in de bloei van hun leven staan en o zo sportief zeggen te zijn. Hoe zouden ze anders aan dat andere object van hun begeerte kunnen komen, de vrouw?

Hoe een vrouw te versieren zonder het bezit van een autootje? Nou, daar wil ik het zeker niet over hebben.

Boven de foto stond oorspronkelijk: “sans queue ni tête”, vandaar dat kop nog staart. Overigens “kippen zonder kop” zou voor een volgend stukje toepasselijk zijn, ware het niet dat kippen uit de aard van de natuur vrouwelijk zijn.


Door een discussie bij Joop.nl kwam ik op dit idee om een stukje te schrijven over de auto. Het is nu een beetje laat geworden, dus nog slechts dit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een importverbod op autootjes i.p.v. die fascistische kretologie over mensen, die het slechter getroffen hebben: “grenzen dicht”. Of die idioterie “meer mens met minder mens”? Tien miljoen is genoeg lees ik, 10 miljoen mensen begrijp ik, niet autootjes…

Enfin, tot later… Volg ondertussen alvast dit blog: Albanië-Kosovo. Zo komt de beschaving in dit onderontwikkelde deel van Europa, dankzij asfalt en blik…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: