Kop nog staart…

Mike Seaborne: Isle of Dogs, East London (1980s)Restons calmes et cherchons la sortie…
Atlanta (USA)

Wees niet bang lezer, deze keer gaat het stukje niet over een stinkende trol. Even iets anders, het lievelingsobject van dè man, het autootje. Mannen kunnen niet zonder, speciaal die in de bloei van hun leven staan en o zo sportief zeggen te zijn. Hoe zouden ze anders aan dat andere object van hun begeerte kunnen komen, de vrouw?

Hoe een vrouw te versieren zonder het bezit van een autootje? Nou, daar wil ik het zeker niet over hebben.

Boven de foto stond oorspronkelijk: “sans queue ni tête”, vandaar dat kop nog staart. Overigens “kippen zonder kop” zou voor een volgend stukje toepasselijk zijn, ware het niet dat kippen uit de aard van de natuur vrouwelijk zijn.

Door een discussie bij Joop.nl kwam ik op ’t idee om een stukje te schrijven over de auto. Het is nu een beetje laat geworden, dus nog slechts dit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een importverbod op autootjes i.p.v. die fascistische kretologie over mensen, die het slechter getroffen hebben: “grenzen dicht”. Of die idioterie “meer mens met minder mens”? Tien miljoen is genoeg lees ik, 10 miljoen mensen begrijp ik, niet autootjes…

Enfin, tot later… Volg ondertussen alvast dit blog: Albanië-Kosovo. Zo komt de beschaving in dit onderontwikkelde deel van Europa, dankzij asfalt en blik…Uitgelichte foto: Mike Seaborne – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.