Aarde

Sergio Larrain – Slapende kinderen
Dient een discussieforum om kennis te nemen van elkaars standpunten? Om informatie door te geven? Om elkaar te helpen? Zeker dit laatste niet. Andermans standpunten dienen slechts om ze onderuit te halen en het eigen gelijk, hoe krom ook, te bevestigen. Van doorgegeven informatie, bijvoorbeeld d.m.v. links wordt hoegenaamd geen gebruik gemaakt.

Dit zijn blanke feiten. De onkunde regeert.

 
Om Jan Hendrik Bos te plezieren en om hem aan een groter bereik te helpen dan via het NRC-forum allereerst een schitterende documentaire van Franse makelij, waar ik ook al eens naar verwezen heb. Hier de Duitse versie.
 
Helaas de video blijkt verdwenen en de titel ben ik kwijt. Komt wel weer.
Als compensatie dit fragment uit een Oostenrijkse documentaire:
Meneer Bos, even nog een advies. Verspil uw energie niet aan de Gerritten en Pekeljes, met of zonder titulatuur, op het forum. Doe of ze niet bestaan. U bent niet van de generatie die het allemaal al weet. Ja, vroeger was het onderwijs beter. Sla de PISA-gegevens er maar op na. Nee, dat onderwijs vroeger was beter in selecteren, ja heus, in het selecteren op sociale komaf. Vandaar dat een bepaald slag mensen het maar zo zo vinden dat kennis gedeeld wordt. Dat moest niet mogen. Ook op het gebied van cultuur en wetenschap niet. Het roer moet om, zeggen ze, die Pekeltjes dus, en ja hoor, hun bede wordt verhoord.

Zo te lezen hebt u het spel van Gerrit of Pekeltje, de man van de porno-links, nog niet door. Neus eens in wat oudere discussies, uw ogen worden geopend. Ter aanvulling dient zeker “Het slijpen der geesten”. Belangrijk, u krijgt inzicht in fascistische praktijken, in deze tijd zeker niet weg. Voor het overige ben ik zo vrij de links uit uw laatste reactie hier op te nemen, ze gaan dan niet ten onder in de smeerpijperij, zullen we maar zeggen.


Jan Hendrik Bos:

Slachterij van het offerfeest in India

Trailer van de eerder genoemde ‘Food Inc.’

En een bericht over de (vermeende) eigenaren van zaden: Monsanto Indian Farmer Suicide
 

Ter aanvulling op dit lijstje van de heer Bos.
Met betrekking tot Monsanto kijk eens op de site van Arte. Daar is een documentaire over deze firma te bestellen, die niemand mag missen: “Le monde selon Monsanto”.

Een andere indringende documentaire is een Oostenrijkse (zie boven): “We feed the world”.

Om de ecologische ontwikkelingen op onze planeet te volgen dient Google earth engine.


O ja, u weet toch zeker al wie op het forum “aarde” met een hoofdletter schrijft? De fascist van het NRC-forum, de man van “meer mens met minder mens”, groot dierenliefhebber, niet zozeer van katten dan wel van honden. En van dooie vissen.

Wist u overigens dat onder het regime van dat onzalige Duitse Derde Rijk voor het eerst in de geschiedenis rechten van dieren verankerd werden in de wet? Onder Adolf, hondenliefhebber en vegetariër. Ook iemand van “meer mens met minder mens”.
Dit voor de goede verstaander.Uitgelichte foto: Sergio Larrain – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.