Jeannie en het fatsoen

Make me wine
Wil je het spraakmakend gepeupel leren kennen dat zich om wat als PVV heet heeft geschaard, ga op Twitter kijken en gebruik de hashtag. Lees, de schellen vallen je van de ogen. Met m’n account @TibGrim ben ik daar actief om m’n feitelijke account niet te zeer te bevuilen. Plots is deze “suspended”, tijdelijke buiten werking. Dan ga je op zoek bij het kringetje vermoedelijke daders. Eentje van hen, de naam is al eerder gevallen, is Jeannie. En waar valt mijn oog op bij het aanschouwen van haar account? Een foto van m’n vrouw…

Fluks een nieuwe account aangemaakt, de andere waren door haar geblocked, om met haar in contact te komen wat hier de bedoeling van was. Vanwege het late tijdstip en om toch zo snel mogelijk dit gedoe openbaar te maken heb ik even snel de methode copy en paste toegepast. Oordeel zelf.

Inmiddels staan alle tweets in chronologische volgorde op Jeannie en haar verledenIn de loop van dit “gesprek” had deze dame me geblokt. Dat valt aan deze reproducties af te lezen:


 


ps: Razendsnel heeft Jeannie haar tweets weggehaald. Vannacht nog. Te laat… 

Nog een nawoord. Dat geef ik aan een andere Jeanne eentje waar Jeannie zich bij thuis zal voelen. Joanne uit Australië. Daar kreeg ik vandaag een verzoek van tot volgen via Twitter. Doe ik maar niet, ben niet zo gesteld op hokuspokus. Op haar website valt te lezen:

LET ME HELP YOU HEAL THE PAST,
LIVE IN THE PRESENT, and
CREATE THE FUTURE YOU DESIRE


Nou, dan weet je het wel. Interesse? Zie… Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.