De waarheid over mijn persoon, een PVV waarheid…

Walerian Borowczyk: Docteur Jekyll et les femmes (1981)
Ter afwisseling laat ik in dit bericht een anonymus aan het woord, een baron die dagelijks via Twitter zijn vermeende morele superioriteit botviert geheel in de geest van Wilders. Als een ware sergeant-majoor voert hij zijn troepen aan bestaande uit dames aan wier geestelijke vermogens en zeker politiek inzicht ten zeerste getwijfeld mag worden. U vindt ze terug onder namen als @geesje12 @Blondemevrouw @Jekylline @maryfloor @____Jeannie____ @samira80 @Adriaensdochter @sweety_v @daisyhear @elsingh1st * die op hun beurt geflankeerd worden door knuppellaars als @eelko76 @henk2346 @hvduijn @TWITVB @vrijestem en niet te vergeten het schoelje @LinksRapalje. Een zaak waarin ze uitblinken is het hanteren van fake-accounts. Een hoofdstuk apart.

Het streven van @DoktahD cs is een samenleving waarin geen plaats meer hoort te zijn voor een aan het hunne afwijkende gedrag laat staan een afwijkende mening of denkwijze. Nooit zul je ze kunnen betrappen op een oorspronkelijke gedachte, nee ze zijn een met hun Grote Leider. Nuance, nuanceren komt in hun vocabulaire niet voor. En wee degene die aan hun zienswijze iets probeert af te dingen. Een dergelijk persoon kan niet deugen, is slecht, verdorven en beslist beneden hun niveau. 

Och daar valt mee te leven, zelfs als ze je in je persoonlijke integriteit en die van je familie trachten te raken. Anders wordt het als je de maatschappelijke consequenties van hun gedrag en activiteiten gaat bekijken. Dan blijkt het een sluipend gif te zijn dat ze verspreiden, een gif dat z’n uitwerking niet mist. Fascisme. Veel leesplezier met de aan mij gewijde biografie!


Traiectum Mosae putet

Dagelijks kom je ze tegen op het internet: de irritante betweters.

Zij manifesteren zich middels blogs, facebook, hyves en het razendsnelle twitter.

Types die in het dagelijks leven thuis letterlijk en figuurlijk niks te vertellen hebben en zich dan menen te moeten uiten op het internet.


Nu zijn er nogal wat van die nitwits aan de bak maar een absolute uitschieter in negatieve zin is de 69-jarige Alphonse Scaf uit Maastricht.

Deze gepensioneerde linksextremist heeft het voornamelijk voorzien op zijn aardsvijand, de PVV. Niet alleen op Geert Wilders en zijn fractiegenoten maar op iedereen die zich niet meteen voor 100% conformeert aan zijn laatdunkende en haatzaaiende digitale pennevruchten op het internet, bedoeld om andersdenkenden te overgieten met zijn dagelijks mestoverschot.

Begonnen als , , en manifesteert deze AOWvangende twitterneuroot zich als momenteel als , de hashtag #PVV gebruikend als verzamelvat van oeverloos gewauwel, met als sleutelwoorden ‘fascist’, ‘plebs’ en ‘schorem’. Met name enkele vrouwelijke PVV-sympathisanten moeten het dagelijks ontgelden en zijne souvereine extremist schept er vervolgens behagen in om zijn tweets als screenshot op te slaan en te pas en te onpas rond te pompen. Daarbij verwijt hij menigeen laag opgeleid, dom en ongeinteresseerd te zijn en ziet zichzelf als onvolprezen drager der cultuur, onderwijs, wetenschap en wat dies meer zij. Van opbouwende kritiek is nimmer sprake; zijn politieke opponenten zet hij steevast weg als xenofobe Tokkies, zie o.a. zijn blogs op alphonse-scaf.blogspot.com

Dat de doorsnee Limburger zich niet al teveel gelegen laat liggen aan het Nederland boven de rivieren is bekend en helemaal ongelijk hebben zij, dat moet gezegd, daarin niet, zeker vanuit hun perspektief bezien. Alphonse Scaf echter koestert een afkeer tegen alles dat traditioneel Nederlands is en conformeert zich bij voorkeur aan het Waalse linkse arbeidersmillieu; de DDR van de Lage Landen, zo men wil.
Voeg daarbij zijn nauwelijks verholen sympathie voor de politieke en religieuze Islam en het plaatje is compleet. Tenminste, dat zou men denken.

Feit is dat Scaf, van moederszijde Joods zijnde, gebukt gaat onder een onverwerkt oorlogsverleden van de tweede generatie, hetgeen ondermeer blijkt uit zijn blaartrekkende fascistenfobie en het manisch trekken van niet bestaande parallellen tussen ‘toen’en ‘nu’. Daarbij vervalt hij opvallend genoeg in de gewoonte om de sympathie van de PVV t.o.v. de Joods-Christelijke traditie continue te bekritiseren.

En dáár zit nu de psychische kronkel in het door calvados, pijptabak en Turkse koffie aangetaste brein van Scaf: zijn afkomst verloochent hij t.o.v. van diegenen die zichzelf sterken in gebeden als “Gij zult de joden bestrijden totdat zelfs de steen waarachter een jood zich verbergt, u toeroept: ‘Dienaar Gods, ziehier een jood achter mij : doodt hem “.

De logica achter deze capitulatie-achtige insteek is niet alleen ver te zoeken, sterker nog, die is er vooralsnog niet. Scaf zelf doet er namelijk, afgezien van zijn dagelijks gedroeftoeter, inhoudelijk nog altijd het zwijgen toe als hem hierover rechstreekse vragen worden gesteld. Dat elke praktizerende Islamiet desgevraagd Scafs levensovertuiging op zijn minst uitermate onnozel vindt, deert de communistische flierefluiter kennelijk niet.

Traiectum Mosae putet; Maastricht stinkt. Niet letterlijk, doch de digitale brouwsels van Alphonse Scaf doen menigeen van walging de neus dichtknijpen.

Anderzijds is het ook wel weer triest dat je elke morgen uit je raampje meent te moeten kijken of de Wildersjugend niet in paradepas door Maastricht marcheert i.p.v. gezellig met je echtgenote koffie te gaan drinken aan de Maas of een middagje te gaan ravotten met je kleinkinderen.

http://tl.gd/e9734e · Reply
Report post (?

 


Valt hier mijnerzijds iets aan toe te voegen ? Een informatieve bron dan maar. Een onuitputtelijke bron voor het PVV-schorem. Doe er uw voordeel mee! Commentaar lijkt me totaal overbodig…:  landverraders

Nog even dit, vanwege de reacties. Deze tweet moet ons sterk verontrusten. Ze stamt van de scribent van bovenstaande “biografie”:

 

 


Deze tweet is al talloze malen geretweet. Reden tot grote zorgen.  Zie o.m. de recente gebeurtenissen in Noorwegen. Denemarken en Duitsland. De lezer hoort vanaf nu te weten welk gespuis er in Nederland en op internet actief is.  @CassandraTroy is zo’n voorbeeld: Politeia. Anoniem en laf. 

Inmiddels is mij ook duidelijk wie achter die gemankeerde baron schuilgaat: Dirk Hartman.* U ziet het goed, mijn trouwe vriendin @elsingh1st staat hier ook vermeld. Als iemand die haar nek heeft uitgestoken voor Tibaert als geen ander verdient ze die plek niet. Vanwege de betrouwbaarheid van dit weblog heb ik gemeend toch haar naam te moeten laten staan.
 
Uitgelicht screenshot: Walerian Borowczyk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.