De PVV familie leeft van leugen en bedrogM’n Twitter account even op een slotje gezet. Kijk ik zit daar niet om als kop van jut te spelen maar om via commentaar, reacties en doorgeven van materiaal iets duidelijk te maken van wat ik denk dat er momenteel speelt in Nederland. Daar kun je het mee eens zijn of in het andere uiterste geval oneens, het mag nooit persoonlijk worden. U begrijpt, dat is niet het geval.

Schoolvoorbeeld was en is voor mij Jeannie. Ze draaide er hand er niet voor om mij eerst weg te zetten als “linkse ruifeter” die te lui om te werken was en profiteur van haar belastingcenten, totdat ze er maanden later achter kwam dat ik allang gepensioneerd was en toen werd ik gepromoveerd tot vieze oude man, misschien wel pedofiel. So far so good.

Vervolgens publiceerde ze een foto van mijn vrouw om haar tot schande te maken. Volgaarne deed ze aan het toen volgend walgelijke  spel mee. En hiermee had ze alle grenzen, die voor mij en ik veronderstel ook juridisch tolerabel zijn, overschreden.

Door de  PVV familie wordt ze als slachtoffer gevierd. Mij valt een speciale behandeling vol smaad en laster ten deel. Het laatste hoofdstuk in die tragi-komedie is een  idiote biografie die u hier kunt aantreffen. Ik laat ze zo lang mogelijk hun gang gaan hopende dat voor anderen iets duidelijk gaat worden hoe fascisten en schorem te werk gaan. Het liegt er werkelijk niet om. Wilders heeft het gif verspreid en het dringt nu overal door, mist zijn uitwerking niet.

Terug naar Jeannie en zie de tweets die naar haar verzonden werden de afgelopen dagen en proef even het sfeertje.

Kennelijk boeit ze u wel…: Resultaten voor ____Jeannie____ weekend 18 – 20 november 2011.


Boeien is niet het goeie woord. Wel raak je op den duur geïntrigeerd door een persoon die van zichzelf beweert dat ze van niveau is en dat zulks in de genen zit, dat ik te min voor haar ben, dat ik eigenlijk niet verdien te leven. Let wel, geen onvertogen woord van mijn kant. Zo begon mijn ontmoeting met deze PVV dame in het voorjaar.Ze wist geen jota van me en wenste het ook niet te weten, nou ja, zij wist het al…

Inmiddels zijn we een half jaar verder. Je ziet het proces voor je dat onze “allochtonen” in het groot ondergaan met de heimelijke wens van Wilders cs dat vroeg of laat iemand door het rooie lint gaat, zodat gezegd kan worden “zie je wel”. Jammer, die Dönner moorden en Breivik komen wat ongelegen…

tibaert blogspotFoto: Audrey Hepburnbron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.