Fake-accounts, ter informatie

· Uncategorized
Authors
darkerangels
Even alvast, voor diegenen die ofwel hier nieuw zijn of niets (willen) snappen. Mijn account  om speciaal me bezig te houden met PVV en fascisme is tot tweemaal toe “gesuspended”. De eerste maal al na 24 uur (@Treabit), het tweede na enkele weken (@TibGrim). @Sartoriusmtr kwam er tijdelijk voor in de plaats, voornamelijk vanwege de smeerlapperij begaan met een foto van m’n vrouw. Hij heeft zijn functie vervuld en om dat mijn volgers duidelijk te maken heb ik hem even herdoopt in @Tibaert_extra. Duidelijk zat.

En zie een dag later verschijnt die Sartorius weer, nu als onmiskenbaar fake-account, waarvan de bedoeling overduidelijk is. Velen zijn al mijn deel geworden. Dit is dus voorlopig (?) de laatste in een lange rij:

Onderhand vraag ik me wel af, wie trapt nog in een dergelijke rotzooi? Dit trio zeker niet:


Zie maar, van “Fonske”, via allerlei kipmotieven en weet ik wat allemaal, o ja @TheDevelsBlood, tot het misbruik van de naam van mijn zoon,  steeds duiken een aantal namen op die deze fake accounts meteen gaan volgen. Nee, merkwaardig is dat niet, het is vanzelfsprekend, het is regel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: