Een heerschap met de kont van Jeannie

Henri Cartier-Bresson: 20e jaren
M’n vrouw vandaag met de vraag, ken je die? O ja, mijn vrouw heeft ook een twitter-account. @Aldegon heet het. Gebruikt ze om een beetje informatie over wat er zoal speelt in Maastricht en de regio binnen te krijgen. Ze heeft die account noodgedwongen tijdelijk moeten afsluiten vanwege de PVV viespeuken. En dan blijken er lieden te zijn als onderstaand heerschap die ongegeneerd vragen haar te mogen volgen, eentje die zich afficheert met de kont van @____jeannie____, inmiddels meer dan bekend van de vuilspuiterij met een foto. 

 

tweet geplaatst op 7 december 2011

 
Lees: “Jeannie en haar verleden”. Alles blijkt mogelijk…


 

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.