Fake-accounts, ter informatie

darkerangels


Even alvast, voor diegenen die ofwel hier nieuw zijn of niets (willen) snappen. Mijn account  om speciaal me bezig te houden met PVV en fascisme is tot tweemaal toe “gesuspended”. De eerste maal al na 24 uur (@Treabit), het tweede na enkele weken (@TibGrim). @Sartoriusmtr kwam er tijdelijk voor in de plaats, voornamelijk vanwege de smeerlapperij begaan met een foto van m’n vrouw. Hij heeft zijn functie vervuld en om dat mijn volgers duidelijk te maken heb ik hem even herdoopt in @Tibaert_extra. Duidelijk zat.

En zie een dag later verschijnt die Sartorius weer, nu als onmiskenbaar fake-account, waarvan de bedoeling overduidelijk is. Velen zijn al mijn deel geworden. Dit is dus voorlopig (?) de laatste in een lange rij:


Onderhand vraag ik me wel af, wie trapt nog in een dergelijke rotzooi? Dit trio zeker niet:

Zie maar, van “Fonske”, via allerlei kipmotieven en weet ik wat allemaal, o ja @TheDevelsBlood, tot het misbruik van de naam van mijn zoon,  steeds duiken een aantal namen op die deze fake accounts meteen gaan volgen. Nee, merkwaardig is dat niet, het is vanzelfsprekend, het is regel.
 

 

 

 
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.