Rechtse ruifeters…

Werner Bischof: Edinburgh, Scotland (1950)
Met wie heb ik hier van doen, dat blijf je je afvragen als je die #PVV volgt op Twitter. Lezen ze hun eigen reacties wel eens terug? Voelen ze dan geen gêne opkomen? Nee, moet je concluderen, dag in, dag uit hetzelfde spelletje. En lol dat ze hebben, lol die harde kern van Wilders’ getrouwen.  Verbazender nog, ze werken hard, zoals deze dame ons steeds onvermoeibaar voorhoudt:


 Ze reageert hiermee ongevraagd op een discussie, die afgelopen is… Addie ligt dan al meer dan een uur in bed mogen we aannemen. Een betrokkene bij die discussie was wel iemand die de kont van Jeannie geleend heeft, niet haar kont, maar u begrijpt me wel!

Waaruit bestaat dat harde werken van #pvv-ers? Draait het uitsluitend om de poen, zoveel mogelijk om de poen of draagt hun werk bij aan het algemeen welzijn? We weten het niet. Wel dit:
Waarom ik me dat afvroeg? Nogal wiedes als je die lui een tijdje volgt. Jeannie zou zeggen 24/7…
Ja, en dan komen de haatzaaiers los, echte kerels, model Wilders. De goeie man is beledigd, zoals W dat ook steeds is…


 Overigens die Hartman is met z’n maatje betrokken bij weer een nieuwe beweging in Nederland. Ik had er nog nooit van gehoord.  Haar naam is kennelijk program: VOLKSMACHT NEDERLAND *. Een soort PVV kloon veronderstel ik.

Treurig, een discussie over kapitaal en arbeid is aan die lui niet besteed. Dat we in een financiële wereldoorlog verwikkeld zijn gaat aan ze voorbij. Uit alles blijkt, als zij er maar warmpjes bijzitten kan de rest verrekken, de pot op. Aan dit soort mensen onze toekomst overlaten is zo ongeveer het ergste wat je bedenken kunt.

Met ze van gedachte wisselen? Hoe dan?  Doe maar eens een poging… Hun enige streven is “PVV op één”…. Voor het overige, holle leegte:
Bekijk even nog haar TL voordat ze weer de nodige tweets laat verdwijnen… @____jeannie____ met deze pertinente leugen van onze hard werkende dame:

Ook hier past weer een leuke anekdote bij, maar die is voor een volgend maal. Een ding is zeker, die  PVV ordetroepen op Twitter laten niet los en alles zullen ze in het tegendeel willen doen verkeren. Als een soort les in fascistische methodes is het dus zinvol het een en ander te blijven registreren. Ook al vanwege mijn vrouw en mijn zoon, waarover deze dame onbeschoft durft te reppen.


* Volksmacht Nederland is verdwenen. Nabeschouwing 3 juli 2016.Uitgelichte foto: Werner Bischof – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.