Zelfstandige Orthomoluculaire Voedingstherapeute – PVV

Brigitte BardotGEZONDE VOEDING, GEZONDE GEEST…
JEANNIE PRESENTEERT HAAR INTERIEUR…Haar geest houdt ze zuiver dankzij Bob…

HET VOEDEN VAN EEN KROKODIL DOOR B. SMALHOUT…


Hyves, en dus haar blog, is in zijn geheel verdwenen, dus maar eens verder gezocht. De verwijzing bleek te slaan op een column van Smalhout in De Telegraaf, waarop hier verder geattendeerd wordt. Ze staat, hoe kan het ook anders, ook op de PVV site. We worden als bevolking vervangen door massa-immigratie en een daaraan gekoppelde geboortegolf van moslims, valt er te lezen.

Nu begrijp ik waarom de Amerikanen en de Engelsen, en, en, zo druk in de weer waren en zijn in moslimlanden, daar voortdurend het vuurtje opstookten, ze er jaar in jaar uit de bevolking bombardeerden en ze op de vlucht deed slaan. De voorspelling diende bewaarheid te worden, opgesteld in het Pentagon onder de noemer Clash of Civilizations. En u maar denken dat het om onze oliebelangen ging. Bent u gek? Nee, Allah himself, lezen we dankzij Smalhout, heeft de opdracht gegeven Europa en (laten we het niet vergeten) de USA te bekeren tot het ene ware geloof, zoals ooit de christenen voor hen het deden.  Wat is er op tegen? Is men bang dat we de rekening gepresenteerd krijgen voor al het leed en ellende die we de wereld berokkend hebben voor het eigen profijt?

Voor Jeannie, een vrouw van stand en toch hardwerkend, een bevestiging wat ze al wist.


Update februari 2019
Foto’s: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.