Erfzonde, schuld en wraak

Deze week heb ik speciale aandacht besteed aan Friedrich Eckhardt, een frontstrijder op Twitter voor de zaak van Wilders. Gewaardeerd in PVV kring, hij knapt immers het vuile werk voor de Grote Leider op. Bosma zal met genoegen zien dat zijn zaaigoed vruchten draagt. Het fascisme komt tot bloei, wie had dat voor mogelijk gehouden in Nederland? De broer van, Paul dus, zeker niet. 

Vermoedelijk n.a.v. “Een ware buikspreker…” heeft F. E. zijn avatar aangepast. Stoer mannelijk ziet hij er nu uit, voor geen kleintje vervaard. Groots werk moet verricht worden, de moord op ene Fortuyn gewroken. Met al zijn medestrijders, Wilders voorop, heeft hij de christelijke boodschap verinnerlijkt. We zijn schuldig zolang we ons niet bekeren tot de ware boodschap. Ja, door de erfzonde zijn we schuldig. Volgens de leer van Fortuyn en Wilders zijn dat allen die niet denken als zij. Ze heten in hun vocabulaire links en zijn aan alles schuld wat hen niet bevalt. 


5 december 2011

 


Afgelopen nacht ontmoette ik deze @LinksRapalje weer dankzij een vriendin van hem, @ConnyB51…:


 


Geheel in het kader van de aan hem opgelegde opdracht of zelf opgelegde verplichting pakt hij vanmiddag als volgt uit:

#Groenlinks erelid #Volkert teruggeven aan het volk of toch nog maar even niet? bit.ly/xUIqVI #dtv#edwinzoektfortuyn #PVV #VVD #CDA


Met een verwijzing naar z’n eigen site:


Volkert klaar voor Project II

Gisteren was dan eindelijk het gesprek tussen de neef van Pim Fortuyn met de linkse held Volkert van der Graaf te horen in het programma “Edwin zoekt Fortuyn“.Conclusie: ijskoud, overtuigd van zijn eigen gelijk (typisch links) en totaal geen spijt van zijn daad. Zal hij het nog een keer doen? Daar kwam geen directe afwijzing op, dus trek Uw conclusie.
Vandaag is de ‘chauffeur van Pim’ Hans Smolder (destijds ook velen malen bedreigd door linkse Nazi’s) een petitie gestart om de 1/3 strafkorting van Volkert zijn straf te voorkomen. Links cultuurrelativist Frans Bauduin gaf Volkert 10 jaar geleden bruto slechts een gevangenisstraf van 18 jaar waar netto 14 jaar van overblijft. Volgens Bauduin was de daad van Volkert slechts een enkele moord, is Volkert niet gevaarlijk en heeft Volkert  de democratische rechtsorde totaal niet verstoord (gotspe!).  Tja, een potentieel Minister President een week voor de verkiezingen afschieten verstoord de democratische rechtsstaat niet volgens deze links ‘intellectueel’ uit de rechterlijke macht. Weet U wie de democratische rechtsorde bedreigd? Dat doet een democratisch gekozen partij. Ja hunnie!
Ik begrijp dit initiatief van Hans volkomen, echter zie ik ook een dilemma. Want wat is nu een grotere straf voor Volkert? Op de veilige BIBA afdeling in Scheveningen zitten naast zijn moestuintje, of geen seconde rust meer hebben in de vrije samenleving buiten de gevangenismuren?
Het erelid van Groenlinks Volkert schijt nu al in zijn broek bij de gedachte dat hij vrij komt. Hij wordt namelijk ‘gedemoniseerd’ en er wordt ‘haat gezaaid’ jegens zijn persoontje. De wereld op zijn kop (ook typisch links). Eigenlijk zouden we Volkert vandaag al vrij moeten laten en hem teruggeven aan het volk.
Al weten we dat het toch niets uit gaat maken, maar laten we die petitie toch maar gewoon ondertekenen. Al is het alleen maar om een signaal af te geven. En mocht het wonderbaarlijk toch zo zijn dat de petitie iets positiefs op gaat leveren en Volkert zonder strafkorting toch nog eens 6 jaar langer weg moet rotten in zijn cel, is dat ook goed. Want over 6 jaar zijn wij hem nog steeds niet vergeten.

 

Vervolgens gaat F. E. tot de aanval over. Vernietigd moeten zijn tegenstrevers worden, zoveel is duidelijk:

@zerosumr Dacht je dat jij mij kon stoppen, doorgedraaide Volkert fan? ‘#mindless idiots’ is een mooie reflectie van jou en die ouwe kip.
@zerosumr Hoog tijd om jou en die vieze ouwe pedofiele gek @Tibaert eens een fascistisch bezoekje te brengen. #PVV op 1! wen er maar aan
@zerosumr Werkloos tuig als jij en dat 60+ braaksel @Tibaert _extra zullen snel gaan werken! In een mooi fascistisch STRAFKAMP! #PVV
Deze vervloekte en werkloze Pool @zerosumr even aanmelden en laten deporteren naar zijn moeder in Polen. #PVV op 1!
Ja en nu sterven jij! RT @zerosumr De #SP steunt nu de #PVV in het EU Parlement door tegen de motie die het meldpunt veroordeelde te stemmen@zerosumr BLOCKKKKKK naar de hel met jou!

Op zijn geheel eigen manier legt F. E. in het volgende gedeelte zijn  gedrevenheid uit:
#PVDA demagoog wil een straat voor een “Demagoog” bit.ly/A7OQfV #linksehypocrisie Daarom: #PVV


En ook weer een verwijzing naar z’n eigen site:


Straat voor een demagoog?

Op 6 mei 2012 is het precies 10 jaar geleden dat de linkse ‘held’ Volkert van der Graaf de linkse elite een handje hielp in het bestrijden van het “grote kwaad” Pim Fortuyn.
De burgemeester van Rotterdam; Ahmed Aboutaleb (PvdA) is komende weken naarstig op zoek naar een geschikte straat in de havenstad, waar het bordje “Pim Fortuynstraat” zou kunnen schitteren.
Maar wat is er dan met Ahmed gebeurd in de afgelopen 10 jaar? Heeft hij een goed gesprek met Pim gehad misschien (via één of ander lijntje)? Want een paar maanden voor de liquidatie van Pim, smeekte hij (een) Volkert nog bijna om een tweede Auschwitz te voorkomen.
Een paar citaten uit het interview die onder aan deze pagina te bekijken is;
Aboutaleb:
Pim Fortuyn is zeer schadelijk voor Nederland” (nog steeds een bekend riedeltje anno 2012 hè?)
Interviewer:
 
Maar dit bekent toch het einde van Pim Fortuyn?
Aboutaleb: 
Ik zal daar geen traan om laten, maar ik vind het buitengewoon vreemd dat een zo hoog ontwikkelde natie als Nederland afgelopen weken in de opiniepeilingen te kennen heeft gegeven met zoveel stemmen achter een wolf in schaapskleren aan te kunnen lopen. In een land waar nooit-meer-Auschwitz nog nagalmt, dat land moet oppassen voor een demagoog als Pim Fortuyn!
Aboutaleb spande hier mede het pistool voor Volkert met zijn haatretoriek en nu tien jaar na de linkse verlossing wil hij opeens een straat vernoemen naar deze “gevaarlijke demagoog“? Vier maanden na dit interview van Aboutaleb werd bewezen wie de echte demagoog was en nu tien jaar later weten we ook wie de echte wolf in schaapskleren is.
Vandaag werd er een fragment uitgezonden uit het telefoongesprek tussen Edwin Fortuyn (de neef van) met Volkert bij Eenvandaag. Morgen zal dit gesprek uitgebreid aan bod komen tijdens het programma “Edwin zoekt Fortuyn“.
Volkert heeft geen enkele spijt en kon niet vertellen of hij zijn daad zou kunnen herhalen. Met andere woorden: het standbeeld van Geert Wilders staat al opgepoetst klaar in de kelder van de linkse kerk.
Opdat wij nooit zullen vergeten!

 


Het vervolg op Twitter met dezelfde link als de eerste:

Slachtoffer van de linkse heilstaat: prof. drs. W.S.P. Fortuyn bit.ly/xUIqVI #Volkert #Edwinzoektefortuyn #PVV
Groenlinks erelid doet huilie huilie bit.ly/FOa3MU Daarom: #PVV


Link naar:

En weer een bericht met dezelfde link als boven:

“Volkert de democratische rechtsorde totaal niet verstoord” aldus #d66 links extremist mr. Bauduin bit.ly/xUIqVI#PVV
Heb een Wilderspop opgestuurd naar adres @diederiksamsom …dan kan hij alvast gaan oefenen. #fail #pvda Daarom: #PVVGrappig is de man zeker, echte Hollandse humor. We gaan nu terug in de tijd. September 2011:
Had Wilders of Samsom gelijk? bit.ly/r1DxGv Een voorproefje op de volgende #PVDA ondergang . #cda #vvd#samsom #wilders #d66

 


Had Wilders of Samsom gelijk?

Omdat de linkse oppositie inhoudelijk geen potten konden breken bij Geert Wilders tijdens de Algemene Beschouwingen, werd er in alle wanhoop naar een andere uitweg gezocht om Wilders te diskwalificeren.
Het bekende recept van links Nederland begint dan te pruttelen als ze er niet meer inhoudelijk uit komen. Dan doen zij of aangifte of gaan zij oneindig huilie huilie doen over de ‘toon‘ van het debat. Wilders had Job Cohen een ‘bedrijfspoedel‘ genoemd, lees hier. De verlegging van focus op de inhoud  naar de toon, is een veel gebruikte tactiek van links om hun inhoudelijke dwalingen tijdens discussies te camoufleren.
Toen Wilders gisteren tijdens het tweede termijn van het debat tegen Mark Rutte zei “doe eens normaal man” …..n.a.v. een discussie omtrent een uitspraak over de Turkse muzzelman Erdogan, begon de linkse oppositie helemaal te stuiteren! Nou, nou, nou zeg iemand een ‘poedel’ noemen en dan ook nog tegen de  Minister President zeggen ‘doe eens normaal man‘ ..dit was natuurlijk een nationale ramp voor Nederland!  Voor het kabinet was het een ramp, voor het aanzien van Nederland, voor onze EU partners, voor onze export, voor het aanzien van Minister President Rutte en nog veel meer veel overtrokken reacties kwamen uit het linkse tranendal druppelen. Er zijn genoeg PVV stemmers die ook vinden dat Wilders de minister President zo niet had moeten aanspreken, maar het drama wat de linkse kerk, incluis journalisten er weer van probeerde te maken was natuurlijk een gotspe!
Tijdens het tweede termijn sloeg Wilders even de deksel op de neus van deze links, selectief verontwaardigde hypocrieten (bekijk dit hier terug). Als voorbeeld noemde Wilders voormalig SP leider Marijnissen, die destijds een minister duidde als een flapdrol. Of Pechtold, die Wilders een extremist, xenofoob en racist noemde. Of Linksch politici en media, die Wilders structureel als Nazi proberen weg te zetten. Nog nooit hebben wij politici uit de linkse kerk hierover horen klagen. Wilders verwees in deze opsomming ook naar een uitspraak van Diederik Samsom (PvdA):
Waar was u toen PvdA-kamerlid Samsom op televisie zei dat ik het fascisme vertegenwoordig?”
Diederik rende direct naar de interruptie microfoon om te vertellen dat Wilders hem verkeerd citeerde en dat hij maar eens beter op moest gaan letten.
Op Twitter schreef @DiederikSamsom gisteren dit.
Dan gaan we maar even naar de feiten kijken. De uitzending van Pauw en Witteman uit 2009:
Het is erg discutabel allemaal als je dit terug kijkt. Diederik wilt Wilders geen fascist noemen OMDAT dit een soort “scheldwoord” is geworden. Was dit een staaltje sluw-demagogisch vernuft van Diederik? Het klopt inderdaad dat Diederik Wilders persoonlijk nooit een ‘fascist’ had genoemd. Maar dit beweerde Wilders ook helemaal niet, Wilders zei:
Waar was u toen PvdA-kamerlid Samsom op televisie zei dat ik het fascisme vertegenwoordig?”
Ondanks de demoniserende leugens die Diederik verkondigde tijdens deze Pauw en Witteman uitzending, zei hij dus wel dat Wilders een aspect van het fascisme vertegenwoordigt met de PVV. Wat eigenlijk nog veel erger is, is het ‘aspect’ waar Samsom zich op baseerde, totale leugens/ verdraaiingen zijn.
Usio conclusio:
Wie had hier nu beter moet opletten? Geert Wilders of Diederik Samsom?
Doe toch eens normaal man!
In nauwelijks 10 minuten tijds heeft F. E. al dit moois op internet gedeponeerd. Nu kan hij achterover gaan leunen. Z’n secondanten knappen het verdere werk op.

@vrijestem @maryfloor Dilemma? bit.ly/xUIqVI #pvv

 

maryfloor 5:15pm
Politiek Incorrect Blog: Volkert klaar voor Project II politiekincorrectblog.blogspot.com/2012/03/volker… via @LinksRapalje

@LinksRapalje @vrijestem veel herhalen..veel verspreiden…oproepen to masaal tekenen…ook facebook erbij betrekken

maryfloor 5:19pm
@LinksRapalje @vrijestem vind het geen dilemma…hoop eerder op een stevige STATEMENT voor NL en voor links als we paar miljoen handteke-

@LinksRapalje @vrijestem handtekeningen verzamelen; hoe meer aandacht voor Pim hoe beter we zijn gedachtengoed gebruiken en hem er bij houde

@maryfloor @LinksRapalje Zijn helpers, Kok, Melkert, de Graaf etc. moeten ook levenslang krijgen. Zij moeten ook in een kot wegrotten #PVV

@vrijestem @LinksRapalje misschien dat we ze nu steeds met de neus weer op dit feit kunnen drukken,keer op keer voor LINKS:#dépolitiekemoord

@maryfloor @LinksRapalje Met de slachting op #Fortuyn heeft links een ERFZONDE begaan. Iedereen die na 2002 nog links stemt is schuldig #PVV

RT @vrijestem: @maryfloor @LinksRapalje Met de slachting op #Fortuyn heeft links een ERFZONDE begaan. Iedereen die na 2002 nog links stemt is schuldig #PVV

@vrijestem @LinksRapalje MOOI GEZEGD HEAR HEAR:-))

@vrijestem @LinksRapalje VOORAL MELKERT DIE GEEN RECHT HEEFT OP VN FUNKTIE VET SALASIS EN DUBBEL PENSIOEN NO MELKERT VN..#PVV
En waag het niet te reageren:

@YeremYnl @Correctietik @vrijestem @maryfloor @LinksRapalje Snap jij echt wat je leest YeremY?

@Elsingh1st @YeremYnl @Correctietik @vrijestem @maryfloor @LinksRapalje val die VVD’er nou niet lastig!
Verder gaat het, steeds verder, zonder op te geven

RT @maryfloor: @vrijestem @LinksRapalje VOORAL MELKERT DIE GEEN RECHT HEEFT OP VN FUNKTIE VET SALASIS EN DUBBEL PENSIOEN NO MELKERT VN..#PVV

@Correctietik @YeremYnl @Elsingh1st @vrijestem @maryfloor @LinksRapalje Te moeilijk. YeremY zit pas in groep 3 of 4.

@Correctietik @YeremYnl @Elsingh1st @vrijestem @maryfloor @LinksRapalje Hij leest de Donald Duck.

@YeremYnl @Correctietik @vrijestem @maryfloor @LinksRapalje Weet je ook tegen wie ik “nee” zei?

@YeremYnl @Correctietik @vrijestem @maryfloor @LinksRapalje Ik geef ‘t op…

RT @YeremYnl: ! Tegen wie heb je het? c.c. @Elsingh1st @Correctietik @vrijestem @maryfloor @LinksRapalje
De laatste tweet van @linksrapalje was om 17.12u. Inmiddels is het ruim 21.30u. Effectief toch die Friedrich Eckhardt…
4 gedachten over “Erfzonde, schuld en wraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.