Erfzonde, schuld en wraak

WarningDeze week heb ik speciale aandacht besteed aan Friedrich Eckhardt, een frontstrijder op Twitter voor de zaak van Wilders. Gewaardeerd in PVV kring, hij knapt immers het vuile werk voor de Grote Leider op. Bosma zal met genoegen zien dat zijn zaaigoed vruchten draagt. Het fascisme komt tot bloei, wie had dat voor mogelijk gehouden in Nederland? De broer van, Paul dus, zeker niet. 

Vermoedelijk vanwege het bericht “Een ware buikspreker…” heeft F. E. zijn avatar aangepast. Stoer mannelijk ziet hij er nu uit, voor geen kleintje vervaard. Groots werk moet verricht worden, de moord op ene Fortuyn gewroken.
Met al zijn medestrijders, Wilders voorop, heeft hij de christelijke boodschap verinnerlijkt. We zijn schuldig zolang we ons niet bekeren tot de ware boodschap. Ja, door de erfzonde zijn we schuldig. Volgens de leer van Fortuyn en Wilders zijn dat allen die niet denken als zij. Ze heten in hun vocabulaire links en zijn aan alles schuld wat hen niet bevalt. 
5 december 2011

 


Afgelopen nacht ontmoette ik deze @LinksRapalje weer dankzij een vriendin van hem, @ConnyB51…:


 Geheel in het kader van de aan hem opgelegde opdracht of zelf opgelegde verplichting pakt hij vanmiddag als volgt uit:

#Groenlinks erelid #Volkert teruggeven aan het volk of toch nog maar even niet? bit.ly/xUIqVI #dtv#edwinzoektfortuyn #PVV #VVD #CDA


Met een verwijzing naar z’n eigen site:


Volkert klaar voor Project II

Gisteren was dan eindelijk het gesprek tussen de neef van Pim Fortuyn met de linkse held Volkert van der Graaf te horen in het programma “Edwin zoekt Fortuyn“.Conclusie: ijskoud, overtuigd van zijn eigen gelijk (typisch links) en totaal geen spijt van zijn daad. Zal hij het nog een keer doen? Daar kwam geen directe afwijzing op, dus trek Uw conclusie.

Vandaag is de ‘chauffeur van Pim’ Hans Smolder (destijds ook velen malen bedreigd door linkse Nazi’s) een petitie gestart om de 1/3 strafkorting van Volkert zijn straf te voorkomen. Links cultuurrelativist Frans Bauduin gaf Volkert 10 jaar geleden bruto slechts een gevangenisstraf van 18 jaar waar netto 14 jaar van overblijft. Volgens Bauduin was de daad van Volkert slechts een enkele moord, is Volkert niet gevaarlijk en heeft Volkert  de democratische rechtsorde totaal niet verstoord (gotspe!).  Tja, een potentieel Minister President een week voor de verkiezingen afschieten verstoord de democratische rechtsstaat niet volgens deze links ‘intellectueel’ uit de rechterlijke macht. Weet U wie de democratische rechtsorde bedreigd? Dat doet een democratisch gekozen partij. Ja hunnie!

Ik begrijp dit initiatief van Hans volkomen, echter zie ik ook een dilemma. Want wat is nu een grotere straf voor Volkert? Op de veilige BIBA afdeling in Scheveningen zitten naast zijn moestuintje, of geen seconde rust meer hebben in de vrije samenleving buiten de gevangenismuren?

Het erelid van Groenlinks Volkert schijt nu al in zijn broek bij de gedachte dat hij vrij komt. Hij wordt namelijk ‘gedemoniseerd’ en er wordt ‘haat gezaaid’ jegens zijn persoontje. De wereld op zijn kop (ook typisch links). Eigenlijk zouden we Volkert vandaag al vrij moeten laten en hem teruggeven aan het volk.

Al weten we dat het toch niets uit gaat maken, maar laten we die petitie toch maar gewoon ondertekenen. Al is het alleen maar om een signaal af te geven. En mocht het wonderbaarlijk toch zo zijn dat de petitie iets positiefs op gaat leveren en Volkert zonder strafkorting toch nog eens 6 jaar langer weg moet rotten in zijn cel, is dat ook goed. Want over 6 jaar zijn wij hem nog steeds niet vergeten.

 
Vervolgens gaat F. E. tot de aanval over. Vernietigd moeten zijn tegenstrevers worden, zoveel is duidelijk:

@zerosumr Dacht je dat jij mij kon stoppen, doorgedraaide Volkert fan? ‘#mindless idiots’ is een mooie reflectie van jou en die ouwe kip.
@zerosumr Hoog tijd om jou en die vieze ouwe pedofiele gek @Tibaert eens een fascistisch bezoekje te brengen. #PVV op 1! wen er maar aan
@zerosumr Werkloos tuig als jij en dat 60+ braaksel @Tibaert _extra zullen snel gaan werken! In een mooi fascistisch STRAFKAMP! #PVV
Deze vervloekte en werkloze Pool @zerosumr even aanmelden en laten deporteren naar zijn moeder in Polen. #PVV op 1!
Ja en nu sterven jij! RT @zerosumr De #SP steunt nu de #PVV in het EU Parlement door tegen de motie die het meldpunt veroordeelde te stemmen@zerosumr BLOCKKKKKK naar de hel met jou!


Op zijn geheel eigen manier legt F. E. in het volgende gedeelte zijn  gedrevenheid uit:

#PVDA demagoog wil een straat voor een “Demagoog” bit.ly/A7OQfV #linksehypocrisie Daarom: #PVV


Wederom een verwijzing naar z’n eigen site. Het vervolg op Twitter met dezelfde link als de eerste:

Slachtoffer van de linkse heilstaat: prof. drs. W.S.P. Fortuyn bit.ly/xUIqVI #Volkert #Edwinzoektefortuyn #PVV
Groenlinks erelid doet huilie huilie bit.ly/FOa3MU Daarom: #PVV


Grappig is de man zeker, echte Hollandse humor. We gaan nu terug in de tijd. September 2011:

Had Wilders of Samsom gelijk? bit.ly/r1DxGv Een voorproefje op de volgende #PVDA ondergang . #cda #vvd#samsom #wilders #d66

 


Had Wilders of Samsom gelijk?

Omdat de linkse oppositie inhoudelijk geen potten konden breken bij Geert Wilders tijdens de Algemene Beschouwingen, werd er in alle wanhoop naar een andere uitweg gezocht om Wilders te diskwalificeren.

Het bekende recept van links Nederland begint dan te pruttelen als ze er niet meer inhoudelijk uit komen. Dan doen zij of aangifte of gaan zij oneindig huilie huilie doen over de ‘toon‘ van het debat. Wilders had Job Cohen een ‘bedrijfspoedel‘ genoemd, lees hier. De verlegging van focus op de inhoud  naar de toon, is een veel gebruikte tactiek van links om hun inhoudelijke dwalingen tijdens discussies te camoufleren.

Toen Wilders gisteren tijdens het tweede termijn van het debat tegen Mark Rutte zei “doe eens normaal man” …..n.a.v. een discussie omtrent een uitspraak over de Turkse muzzelman Erdogan, begon de linkse oppositie helemaal te stuiteren! Nou, nou, nou zeg iemand een ‘poedel’ noemen en dan ook nog tegen de  Minister President zeggen ‘doe eens normaal man‘ ..dit was natuurlijk een nationale ramp voor Nederland!  Voor het kabinet was het een ramp, voor het aanzien van Nederland, voor onze EU partners, voor onze export, voor het aanzien van Minister President Rutte en nog veel meer veel overtrokken reacties kwamen uit het linkse tranendal druppelen. Er zijn genoeg PVV stemmers die ook vinden dat Wilders de minister President zo niet had moeten aanspreken, maar het drama wat de linkse kerk, incluis journalisten er weer van probeerde te maken was natuurlijk een gotspe!

Tijdens het tweede termijn sloeg Wilders even de deksel op de neus van deze links, selectief verontwaardigde hypocrieten (bekijk dit hier terug). Als voorbeeld noemde Wilders voormalig SP leider Marijnissen, die destijds een minister duidde als een flapdrol. Of Pechtold, die Wilders een extremist, xenofoob en racist noemde. Of Linksch politici en media, die Wilders structureel als Nazi proberen weg te zetten. Nog nooit hebben wij politici uit de linkse kerk hierover horen klagen. Wilders verwees in deze opsomming ook naar een uitspraak van Diederik Samsom (PvdA):
“Waar was u toen PvdA-kamerlid Samsom op televisie zei dat ik het fascisme vertegenwoordig?”

Diederik rende direct naar de interruptie microfoon om te vertellen dat Wilders hem verkeerd citeerde en dat hij maar eens beter op moest gaan letten.

Op Twitter schreef @DiederikSamsom gisteren dit.

Dan gaan we maar even naar de feiten kijken. De uitzending van Pauw en Witteman uit 2009:

Het is erg discutabel allemaal als je dit terug kijkt. Diederik wilt Wilders geen fascist noemen OMDAT dit een soort “scheldwoord” is geworden. Was dit een staaltje sluw-demagogisch vernuft van Diederik? Het klopt inderdaad dat Diederik Wilders persoonlijk nooit een ‘fascist’ had genoemd. Maar dit beweerde Wilders ook helemaal niet, Wilders zei:

Waar was u toen PvdA-kamerlid Samsom op televisie zei dat ik het fascisme vertegenwoordig?”

Ondanks de demoniserende leugens die Diederik verkondigde tijdens deze Pauw en Witteman uitzending, zei hij dus wel dat Wilders een aspect van het fascisme vertegenwoordigt met de PVV. Wat eigenlijk nog veel erger is, is het ‘aspect’ waar Samsom zich op baseerde, totale leugens/ verdraaiingen zijn.

Usio conclusio:

Wie had hier nu beter moet opletten? Geert Wilders of Diederik Samsom?

Doe toch eens normaal man!


In nauwelijks 10 minuten tijds heeft F. E. al dit moois op internet gedeponeerd. Nu kan hij achterover gaan leunen. Z’n secondanten knappen het verdere werk op. De laatste tweet van @linksrapalje was om 17.12u. Inmiddels is het ruim 21.30u. Effectief toch die Friedrich Eckhardt, zie maar…

BIJLAGE: FE – Dilemma?

 
Uitgelicht gif: bron Tumblr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.