Het verleden ausradieren…

Survivor of Andersonville prison, a Confederate prisoner-of-war camp, May 1865
Bent u al vertrouwd met de methode Bosma? Feitelijk is het de methode Hitler. Een fascistische methode, je plakt en knipt uit een grabbelton aan ideeën bij elkaar wat je zoal te pas komt. De methode om tegen intellectuelen te keer te kunnen gaan als non-valeur. U kent de kreten in het geval Bosma: “de Islam is fascistisch”. En “Hitler was een socialist”, met de conclusie ad absurdum: “De socialisten hebben de joden uitgemoord” als uiteindelijk resultaat. Ondanks de tegenstrijdigheden bewijs geleverd denken de fascist en z’n volgelingen.

Dagelijks vallen deze waarheden en redeneringen uit de mond van Wilders op te tekenen. Zijn volgelingen doen het hem min of meer onbehouwen na. Leugens en bedrog maken er deel vanuit. Twitter leent zich uitstekend voor die praktijken. Eentje in het manipuleren van tweets, een ander het verdonkeremanen. In beide gevallen kan later glashard beweerd worden, dat zei je toch, dat heb ik niet gezegd. Ben je er niet op bedacht dan kun je je nog nauwelijks verweren. 

Dezer dagen richtte het schoelje @linksrapalje een tweet aan me. Nauwelijks 5 minuten later was ze al verdwenen. Door een RT van iemand zag ik hem nog gedeeltelijk terug. Ook afgelopen avond was het ventje weer op die manier in de weer. Onder meer deze verdween:


LinksRapalje 12:09am via TweetDeck

Landverrader, oplichter, bedrieger en farizeeër @GertonvanUnnik PERMABLOCK gegeven, het bespugen niet waard. #pekenveren #PVV

 

Moraal van het verhaal, een gewaarschuwd mens telt voor twee, fascisten zijn nooit te vertrouwen.


Verdere informatie over het personage Friedrich Eckhardt:Over manipuleren met tweets:Verder onder veel meer:Nogmaals, u bent gewaarschuwd!


Uitgelichte foto: bron

Een gedachte over “Het verleden ausradieren…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.