Treabit

Turkse koffie
Je gaat niet naar de kerk om gezellig een pilsje te drinken en je kiest niet voor een wandeling op een autoweg. Je zult niet ver komen. Elke ruimte heeft zo z’n doel en biedt op een bepaalde manier gelegenheid tot samenzijn. Allen in het autootje op de autoweg of samen bidden in de kerk. In de virtuele wereld gaat dat anders toe. Politieke meetings vallen samen met foto-exposities en concerten, naast ontelbare oprispingen met een sterk privé karakter. Deze zaken worden in de z.g. sociale media ook nog eens sterk samengebald.

Ga je op Twitter of Facebook aan de slag dan ontstaat om je eigen persoon een kluwen van contacten met elk hun eigen achtergrond en interesse. Zeker als je niet gefixeerd bent op een onderwerp of doel. Wil je andere deelnemers niet confronteren met voor hen onnodige ballast dan moet je wat regelen.

Twitter maakt het je bijzonder gemakkelijk meerdere accounts aan te maken en dat verschaft jou weer de gelegenheid zaken die je gescheiden wilt houden ook apart door te geven. Zo ontstond de idee een speciale “pvv” account aan te maken. Verlost zou ik dan zijn van rommel uit die hoek op m’n gewone account. 

Treabit werd de naam en de account werd binnen 24 uur door Twitter opgeschort, “suspended”. De reden, de mogelijke daders? Het blijft een raadsel. Gevolg, ik kon zelfs niet meer bij de eigen tweets.

Deze week kreeg ik de inval om een oude niet meer gebruikte e-mail account eens te bekijken. En zie daar, ik zie tweets terug. Het bleken er maar een paar te zijn. Voor de grap zal ik ze hier weergeven.


 


Achter mijn link gaat een PDF schuil met een vakantiegroet van Hassnae Bouazza uit Marokko: Maroc.NL.


 


Dit was alles. De opvolger van Treabit, TibGrim hield het een drietal weken uit voordat hij “gesuspended” werd. Wordt het niet hoog tijd dat een beweging onder de noemer PVV opgeschort wordt, Wilders zijn miserabel werktuig ontnomen wordt?Update 17 maart 2014

Sinds anderhalf jaar weten mensen als @huibree, @gavimensch, @jacquelinewxxx en @vanovernaar, in het ware leven Huib Riethof, Eveline van Donkelaar, Jacqueline Wouters en André de Raaij, te melden dat ik gebruik maak van fake accounts. Mensen die zichzelf  links noemen, maar erger zijn dan de fascistische kwaal. Ze nemen nergens kennis van, gebruiken fascistische smaad en laster om te tonen hoe goed zij het met het volk voorhebben om het tegen kwade invloeden te beschermen. Hulp krijgen ze afdoende. Een voorbeeld, @inadijstelberge, feministe van professie en niet te beroerd om mijn weblogs bij Google te doen verdwijnen. Ik zie het als een fascistenstreek. Links, laat me niet lachen, stelletje nitwitten zijn het.


Uitgelicht afbeelding: bron Tumblr (site verwijderd)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.