Onmiskenbaar een psychopaat

Max Beckmann: Afternoon (1946)
San, de blonde, werd geïnformeerd over Tibaert. Over hacken van Facebook. Dat is nu het mooie van de sociale media, je roept wat en iedereen gelooft je. En dan het bereik dat je hebt, honderden, duizenden volgen je omdat je zo fantastisch bent, de vinger op de zere plek legt.

Wat moet je daartegen inbrengen? Al die goedgelovigen gaan informeren dat ze liegt, gelijk Wilders? Dat gaat niet lukken. Ik laat het daarom zien, zodat later niet gezegd kan worden, dat heb ik niet gezegd, je liegt. Zo handelen namelijk fascisten als San, ze zetten alles op zijn kop, misbruiken de slachtoffers uit het verleden om nieuwe slachtoffers te creëren, om zo een eindeloze spiraal van complete waanzin in beweging te zetten.

Dergelijke waanzin ga je niet weerleggen. Daar is geen beginnen aan. Waarom ook? De daders dienen zich te verantwoorden. Met psychopaten, fascisten en wat dies meer zij, is het overigens kwaad kersen eten. Ze weten hun achterban te mobiliseren, het vervolg laat zich raden, het gaat van kwaad tot erger. Wel dus even vastleggen deze petite histoire, het kan nooit kwaad.

De bronnen van deze dame zijn Alexandra Strieker, de vrouw die over hacken gaat, en Dirk Hartman, de man van een biografie.


 

 

 


Je hebt je rug nog niet gedraaid of vrouwtje blond van de piemeltjes is van de partij. Prefereert het vrouwtje onbesneden?

 


Ga maar fijn met je piemeltje spelen zei deze onbeschaamde Bataafse eens tegen me. Vraag me nog steeds af hoe ik daarop had moeten reageren zonder van seksisme beschuldigd te worden. 
Nog wel dit. Iemand, die in alle anonimiteit in dit land dergelijke laster en beschuldigingen uit is een ordinaire lafaard en geen knip voor de neus waard.
 
Reproducties: Max Beckmann – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.