Onmiskenbaar een psychopaat

· cultuur, fascisme, internet, justitie
Authors


Max Beckmann – Afternoon (1946)
bronSan, de blonde, werd geïnformeerd over Tibaert. Over hacken van Facebook. Dat is nu het mooie van de sociale media, je roept wat en iedereen gelooft je. En dan het bereik dat je hebt, honderden, duizenden volgen je omdat je zo fantastisch bent, de vinger op de zere plek legt.

Wat moet je daartegenin brengen? Al die goedgelovigen gaan informeren dat ze liegt, gelijk Wilders? Dat gaat niet lukken. Ik laat het daarom zien, zodat later niet gezegd kan worden, dat heb ik niet gezegd, je liegt. Zo handelen namelijk fascisten als San, ze zetten alles op zijn kop, misbruiken de slachtoffers uit het verleden om nieuwe slachtoffers te creëren, om zo een eindeloze spiraal van complete waanzin in beweging te zetten.

Dergelijke waanzin ga je niet weerleggen. Daar is geen beginnen aan. Waarom ook? De daders dienen zich te verantwoorden. Met psychopaten, fascisten en wat dies meer zij, is het overigens kwaad kersen eten. Ze weten hun achterban te mobiliseren, het vervolg laat zich raden, het gaat van kwaad tot erger. Wel dus even vastleggen deze petite histoire, het kan nooit kwaad.

De bronnen van deze dame zijn Alexandra Strieker, de vrouw die over hacken gaat, en Dirk Hartman, de man van een biografie.
Je hebt je rug nog niet gedraaid of vrouwtje blond van de piemeltjes is van de partij. Prefereert het vrouwtje onbesneden?


Ga maar fijn met je piemeltje spelen zei deze onbeschaamde Bataafse eens tegen me. Vraag me nog steeds af hoe ik daarop had moeten reageren zonder van seksisme beschuldigd te worden. 

Nog wel dit. Iemand, die in alle anonimiteit dergelijke laster en beschuldigingen uit  is een ordinaire lafaard en geen knip voor de neus waard.
reconstructie juli 2017


 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: