Het niveau van braaksel uit Maastricht

The Beat Poetry Museum in San Francisco, California
Om personen aandacht te geven die je volstrekt niet kent en waar je totaal geen affiniteit bij voelt, maar die deze wel van je opeisen gaat mij te ver. Juulke uit Maastricht is er zo eentje die zulks volstrekt normaal schijnt te vinden. Een typetje van 13 in een dozijn. Hij was er tuk op om mijn huisadres te achterhalen. Mijn intuïtie zegt dan dat een dergelijk persoon niet deugt. Een aantal sessies van hem mij betreffend heb ik wel vastgelegd omdat ze kaderen binnen hetgeen een PVV horde richting mij denkt zich te mogen permitteren.


Zie ook: @anascortezreina – verbraak.Schermafdruk 2018-02-01 05.15.07De bijbehorende TL bevindt zich onder:

@VERBRAAK – 4-9 JUNI 2012 – TLTer herinnering aan dit miserabel kereltje nog een screenshot:

Schermafdruk 2018-02-01 05.38.17


Nog niet genoeg van dit glibberige figuur met zijn contacten bij de politie, steun en toeverlaat van Herman Falkenstein? Zoek dan onder Verbraak op de blogspot. Braaksel en Juulke leveren ook resultaten op.

 
Uitgelichte foto: City Lights – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.