Doodslijstjes en doodseskaders

Watersnoodramp (1953)ter inleiding

Enkele maanden na het verschijnen van onderstaand bericht was het zover, een symbiose kwam tot stand tussen extremisten, zo u wilt holle vaten, van links en rechts. De rechtse hadden grote pret en de linkse raakten ontstemd. De boodschapper moest het ontgelden. Voor een deel slaagden men hierin. Twitter accounts van Tibaert verdwenen en uiteindelijk zelfs z’n weblogs, waarop alles vastgelegd was wat schorem vermag aan leugens, bedreigingen, smaad en laster. De huidige “hoofdredacteur” van een marginale site smaakte het genoegen van een geslaagde actie tot opschorting. Voor justitie zal haar aantijging van schending auteursrecht vermoedelijk geen stand houden. Google wil echter geen gezeur en is slechts uit op geldelijk gewin en geen schadeclaims. Via die weg lukt een opzetje onder het mom van schending auteursrecht vrij snel om censuur te laten plegen. Slim, van die vrouw, zo kon ze meteen een stuk aanzien verwerven in haar kring, de zelfbenoemde strijders tegen fascisme. Spijtig voor hen, ze beseffen zelfs niet dat ze handelen zelf als fascisten. Kwalijker, ze willen zelfs niet weten waar fascisme voor staat, hoe het werkt en waartoe het dient.

Je gedeisd houden als het erop aankomt is een van de signalen die leiden naar fascistische toestanden, naadloos smaad en laster overnemen, er zelfs leugens en smaad aan toevoegen, getuigt van een asociale en fascistische inborst. De schone schijn ophouden en je gal spuwen over tokkies en ander ongerief zal dan niet meer baten om je blazoen te zuiveren. Argumenteren, analyseren, feiten verzamelen, rechtstreeks in contact treden met (politieke) tegenstanders is van een andere orde, daartoe zijn ze niet in staat gebleken. Wie ik hiermee bedoel? Dat leert dit blog als u de geschiedenis van Tibaert vanaf nu vervolgt.

Een aangifte

najaar 2011 tegen onbekend

 


 


Deze taal is me sedert lang meer dan bekend. Dergelijke bedreigingen overschrijden verre van wat toelaatbaar geacht mag worden. De aanleiding tot het doen van de aangifte was nog iets anders. Mijn zoon en z’n vrouw werden rechtstreeks in hun bestaan bedreigd door stalken onder meer d.m.v. een fake account op naam van mijn zoon. Tot op heden is dat account nog in omloop en tweets ervan worden volgaarne ingezet en geretweet.


 


Mijn zoon heeft onmiddellijk aangifte gedaan, m.n. over het feit dat ik werd uitgemaakt voor pedofiel. Over de verspreiders van dergelijk smaad wil ik het nog eens hebben als alles achter de rug is met de aangifte waar ik hierboven aan refereer. Betrokkenen bij die affaire in lasterlijke zin waren @DoktahD (mentions) en @petersmits2. Het is dat u het alvast weet.

Directe doodsbedreigingen aan mijn adres werden in die periode vorig jaar nadrukkelijk geuit onder @TheDevilsBlood. Vol liefde werden ze dezer weer van stal gehaald:Résultats pour thedevilsblood

Tweets Top / Tout

8 Juin
RT : MAAK JIJ MAAR SCREENSHOTS…DIE MAAK JIJ NIET LANG MEER

8 Juin
Gek hè, dat die het binnen een minuut weet. RT : RT : GODVERDOMME IS DIE SMERIGE STALKER WEER ACTIEF

8 Juin
RT : GODVERDOMME IS DIE SMERIGE STALKER WEER ACTIEF

8 Juin
RT : MAAK JIJ MAAR SCREENSHOTS…DIE MAAK JIJ NIET LANG MEER

7 Juin
RT : RT : STEEK MAAR EENS EEN POOT NAAR MIJ UIT VRIEND EN IK MAAK JE (cont)

7 Juin RT : RT : OUWE HOERENLOPER KALK EENS OVER JE COMMUNISTISCHE NEIGINGEN EN OVER JE (cont)

7 Juin
RT : RT : MAAK JIJ MAAR SCREENSHOTS…DIE MAAK JIJ NIET LANG MEER VIEZE (cont)

7 Juin
RT : RT : GEEN VUILNIS OP TWITTER …JIJ BENT ERGER DAN AFVAL SMERIGE (cont)

7 Juin
RT : RT : GODVERDOMME IS DIE SMERIGE STALKER WEER ACTIEF GORE VUILE (cont)

Les anciens résultats pour thedevilsblood sont inaccessibles.

 

 

Zo te zien heeft mijn dagelijks trouwe stalker @jekylline haar retweets snel weer weggenomen. Of ze een band heeft met dat individu weet ik niet. Ook het account van @TheDevilsBlood blijkt plots weer verdwenen:

 


7 juni 2012
10 juni 2012

 

 

Een tijdje geleden vroeg me iemand met vergelijkbare ervaringen, kun je mij een lijstje toesturen van alle bedreigingen en doodsbedreigingen die je ontvangen hebt. Dat heb ik beloofd en het wordt denk ik hoogtijd er werk van te maken. Mijn probleem, en achteraf mijn geluk, is dat ik juist in de tijd dat het schorem zijn kans zag ik letterlijk halfblind was. Veel spul heb ik toen vastgelegd. Gelukkig ben ik hersteld, maar het is een enorm karwei om al die zaken te gaan filteren die ik voor alle zekerheid bewaard heb.

Tot zover deze voorgeschiedenis. Vandaag verschijnt er deze tweet op Twitter:

 


 

 


Heb ik een dodenlijst gemaakt waar Wilders op pronkt? Een beruchte waar Breivik mee te maken heeft? Heel wat stalkers van me hebben me al voor dement verklaard, seniel met een tumor in m’n hoofd. Voor zover ik het weet en tevens m’n omgeving niets van dat al.  Maar wat dan? Och Here, het is weer de bekende Wilders truc, oneigenlijke zaken aan elkaar plakken, het een en ander om benoemen, et voilà, een tweet is klaar. PVV waarheden en argumenten aan de lopende band. Je draait je hand er niet voor om, maar effect heeft het. Zo doet Wilders dat en deze mevrouw weet ook van wanten. Waar zij bewust op doelt is het spamlijstje in mijn vorige blog. In het verdere verloop doet haar metgezellin een verdere duit in het zakje als een soort bevestiging van die nonsens kreet met o.a. de volgende tweets. En zo staat ook weer dit nieuwe feit als een huis en een nieuwe ronde kan beginnen.

 


 

 


En ja, daar is het weer, het dodenlijstje:


 

 

Moet je hier aandacht aan besteden? Ze weten je te vinden, zeggen ze. Ik heb de indruk dat dat gelukt is. Ze zeggen dat ze de deur bij je komen intrappen. Ze bedreigen je met de dood. Moet je dat alles serieus nemen? Onderhand doe ik dat wel. Zegt die dame uit Eindhoven toch unverfroren dat ze alles letterlijk neemt zoals het er staat. Ik vrees dat ze het nog meent ook en zeker velen uit haar Gefolgschaft, een doodseskader? Tijd, hoog tijd op om dat verzoek maar eens in te gaan. Ik denk dat ik m’n ogen niet geloof bij het teruglezen.

Ook illustratief: “NRCnext columnist moet dood”. Je wordt er niet vrolijker van.

ps: Volg @CassandraTroy (kan makkelijk, ook al hebt u haar geblokt) nadrukkelijk. Daar komen nogal wat draadjes samen. Natuurlijk voor zolang als die account nog bestaat.

Nagekomen bericht. 

Ik krijg er problemen mee zegt iemand vandaag op Twitter, iemand die u al hierboven tegen bent gekomen. Ik zeg het maar steeds weer, de Wilders truc, de omkeertruc, ze wordt van de ochtend tot diep in de nacht toegepast door het PVV volkje. Het is hun tweede natuur geworden. En ze werkt, met veel succes zelfs. Zie het aantal stemmen voor Wilders.


 Inleiding: februari 2017

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.