Een screenshot maar…

· fascisme, justitie
Auteurs

 

bron

14 juni 2012De aangekondigde hulp die je krijgt is fantastisch. Zo leer je je vrienden kennen, Jeannie. Echt jouw volk,  volk van jouw niveau. Moet ik alle namen nog eens opsommen, Jeannie?14 juni 2012Tuig van de richel.  Ja leer me jouw niveau kennen, te vies om aan te pakken.   A propos niveau, weten ze in het Limburgse al waar ja hart ligt, bij welk volk? Dit dus…14 juni 2012 

Grappig als je die Teun bezig ziet. Hij vervuilt mijn accounts @Tibaert en @Filou_extra voortdurend en plots zit ie weer achter een slotje en zijn z’n tweets verdwenen.  Een halve gare?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: