Wilders, de onaanraakbare…

Sebastian Gruia: Timisoara (2013) 


 

Vandaag kon je er niet omheen. Het grote nieuws kwam ditmaal niet uit Syrië, Rio of Italië, zelfs niet van het EK voetballen, maar via een tweet van de Leider van zijn eigen beweging, Geert Wilders:


“Nieuwe campagneposter voor verkiezingen 12 september rolt vandaag van de drukpers. Geweldig! Heb veel zin in campagne!! pic.twitter.com/zU05lXK9

 


Geweldig, zegt hij, heb veel zin in campagne. Nou, dat laatste zei hij ook al toen hij de gedoogsteun introk.  Doet hij wel iets anders dan campagne voeren sinds hij uit de VVD stapte? Nee, het enige verschil is dat hij toen nog de sleutel tot het voortdurend succes moest vinden, het fundament waarop zijn PVV berust, een ideologisch fundament waar je decennia lang mee vooruit kunt, net zoals bij Bush jr die de oorlog tegen het terrorisme verklaarde, namelijk dat de Islam gelijkstaat met fascisme. En o wonder, ze vallen nog samen ook, die zogenaamde strijd tegen het terrorisme en die strijd tegen de Islam. Het is maar dat de moslims het weten. En ze weten het inmiddels. Zij vormen het grote kwaad. Zij zijn onze vijand, zegt Wilders en vele anderen zeggen het hem na.

Je kunt niet zomaar oproepen tot een nieuwe Kruistocht, dat begreep Bush jr niet meteen, nee je moet jezelf superieur opstellen en zeggen dat je bedreigd wordt, als volk, als persoon. Zijn campagne is er van doortrokken en ze vindt veel baat bij de crisis die in de financiële wereld woedt met als inzet de euro, de EU, kortom “Brussel”. We moeten en zullen terug naar onze wortels, de Nederlandse, met de daaraan ten grondslag liggende waarden, joods-christelijke, vereend in een Groot-Nederland, samen met Vlaanderen.

Ook Wilders is jong geweest, of hij op de wijze hoe hij nu leeft oud zal worden, mag betwijfeld worden. Zijn geest staat al geruime tijd stil vervuld als ze is door de paranoïde gedachte, uiteindelijk zijn enige, zijn onwrikbare waarheid: ISLAM = FASCISME.

En toch is Geert jong geweest, vol verlangens. Reizen, vrouwen, avontuur. Mis ging het, achteraf bezien, in de Kibbutz. Australië was het doel, Israël werd het. In enkele jaren tijds werd het jongetje, dat in vuur en vlam raakte voor hèt PSP affiche, een door het zionisme gehersenspoeld personage. De filosemiet zoals we hem kennen met een weerzin tegen de kern van de joodse cultuur, het debat, de eeuwigdurende zoektocht naar de waarheid.

Zoals zo vaak in dergelijke gevallen, groeide Wilders uit tot een stramme, rechtlijnige figuur. Was hij maar niet de politiek ingegaan! Een leven als klerk had in het verschiet gelegen, de geslepen potloden netjes op een rij op het bureaublad, want orde moet er zijn. Nu werd hij tot een kruisvaarder après la lettre. Een onaanraakbare in christelijke zin, vol overgave en dweepzucht bemind door zijn aanhang, vrouwen voorop. Kritiek op Wilders staat voor hen gelijk aan heiligschennis. En zie hoe hij, de Leider, zich laat afbeelden. Als verlosser van het vaderland. Om te huiveren.

Gisteren maakte ik melding van een van die dweepzuchtige vrouwen. Er zijn nog merkwaardiger voorbeelden te noemen. Eentje, die onverholen verhaalde van de natte dromen die ze van Wilders heeft. Zal het bij deze dames anders zijn? Een van hen wilde al haar gaatjes met graagte gevuld zien door aanhangers van de Leider. Sexualiteit en macht, een hoofdstuk apart, dat weten we onderhand wel. Het kan geen kwaad eens de tweets uit die hoek die ik direct of indirect mocht ontvangen n.a.v. het vorige blog vast te leggen. Een alleraardigste inkijk leveren ze op over de denk- en gevoelswereld van dit slag mensen. Onmiskenbaar fascistisch, als de Leider.

De trouwe vazal van Sandra Strieker zat op het vinkentouw en nog voordat ik het vorige bericht “Enigjes, en o zo gezellig… Geesje, ook PVV” via Twitter doorzond wist hij al te melden: Tibaert heeft een liefdesblog over jullie geschreven. Gelijk waren, zoals ik ze pleeg te noemen, de Wilders’ hoertjes wakker, aftrekken en een kont, en dat op de vroege ochtend. De galante heerschappen lieten zich ook niet onbetuigd: “Les amis de mes ennemis sont mes ennemis”.

BIJLAGE: de Wilders’ hoertjes in actie


Het geheel overziend schiet me die penisnijd te binnen, u weet wel Freud. Zou ze bij die Wilders’ aanbidsters een rol spelen? Op dit gladde ijs waag ik me niet verder. Wel kunnen we constateren dat de geuite opvattingen volledig correleren met die van hun Leider. Deelt u ook die opvattingen? Breng dan uw stem uit op Wilders. Een stem voor fascistisch Nederland.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.