24/7

“just icecream”
We zullen eens wat cijfers laten spreken over activiteiten op Twitter. Te pas en te onpas komt Jeannie met haar litanie over luie bankhangers die nergens voor deugen en maar Wilders en z’n PVV “bachen”. De werkelijkheid is een ander verhaal, zoals dat zo ongeveer met alles het geval is wat PVV’ers zeggen. 

Een paar grafiekjes spreken klare taal.


 

 


De eerste drie grafieken stammen uit de hoek van geestverwanten van Jeannie, de rechts extreme hoek. De volgende drie komen van mensen die een zaak gemeenschappelijk hebben, afkeer van alles wat riekt naar PVV.


 


Opvallend is dat zowel Jeannie als Tibaert een uitzonderlijk beeld geven. Het aantal verzonden tweets, de duur van het account, de spreiding over de dag.

Jeannie haalt massaal tweets weg, Tibaert zelden. Jeannie en m’n twee metgezellen zijn pas relatief kort op Twitter actief, Tibaert bijna tweemaal zolang. Omgerekend naar m’n hele tijdsperiode op Twitter komt Tibaert nauwelijks aan een gemiddelde van 2 tweets per dag. De bij Tibaert verschijnende tweets in de ochtend en voormiddag zijn bijna allen geprogrammeerd. De enige van de zes die dat doet. 

In absolute getallen wordt het beeld veel drastischer. Jekylline ± 600 en Cassandratroy ± 300 per dag. Het laagst scoren Jeannie, ± 10 en Tibaert ± 40. Let wel, berekend aan de hand van de laatste 200 verzonden tweets. Over Jekylline of over Cassandratroy heb ik Jeannie nog nooit iets horen zeggen over 24/7 achter de PC. Merkwaardig. En Jeannie, onthoudt het nu voor eens en altijd. Tussen 2 uur ‘s nachts en 5 uur ‘s middags zit ik zelden op Twitter. Ik heb je het al vaker gezegd, maar luisteren en begrijpen komen in jouw vocabulaire niet voor, begrijp ik inmiddels.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

 

1 OPMERKING:

Van een PVV-aanhanger verwachten dat-ie luistert is van een vos verwachten dat-ie kippen met rust laat.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.