Religieuze intimidatie

Alain Resnais: Hiroshima mon amour
Nou even niet denken aan de Europese kolonisatie in de rest van de wereld. Laten we het bij het heden houden of beter, terug naar ons verleden gaan zoals Wilders dat ziet. Zijn Leitgedanke is en blijft, de Islam is vreemd aan de joods-christelijke waarden van Europa. De Islam is immers fascistisch, ook al volkomen vreemd aan het Europese denken en politieke handelen. Dat weten we toch? Breivik voegde de daad bij de woorden van Wilders. Nou, dat had ook weer niet gehoeven voor Wilders, verschrikkelijk vond hij die daad in Oslo. Maar consequent was Breivik wel, of hij nou psychopathisch is of niet.

Mijn indruk is onderhand dat we met een vergelijkbaar geval als Breivik op Twitter vandoen hebben. Wees niet bang. Deze figuur dreigt uitsluitend verbaal. Enkele weken geleden deed hij het in mijn richting. Hij gaf me een week de tijd of… Zal het screenshot van die tweet nog eens opzoeken. Het is nu al erg laat en ik wil snel iets fraais van hem tonen met dank aan de retweet van mijn onvolprezen stalker mevrouw Jacqueline van Wel, oftewel @Jekylline voor de tweeps.
Geveinsd bezorgd vraagt Jacqueline aan Friedrich: “@LinksRapalje ohw… Heb je @KesTeab gehacked ofzo?”
Nee hoor, zegt Friedrich quasi achteloos: “”hacken” is voor watjes RT @Jekylline: @LinksRapalje ohw… Heb je @KesTeab gehacked ofzo?” en vervolgt, schijnbaar luchtig: “BREKEND! Ark van Noach in de lucht ontdekt op Googlemaps bit.ly/KNvdks #pvv“.
Friedrich begint aan godsdienstwanen te lijden, vermoed ik al langer en nu kennelijk ook Piet Paaltjens: “wat is dat dan? spiegeling in de ruit? RT @LinksRapalje: BREKEND! Ark van Noach in de lucht ontdekt op Googlemaps bit.ly/KNvdks #pvv“.

En nu beginnen de waanvoorstellingen bij Friedrich door elkaar te lopen: “@nuclearfailure Nwe ruimteschip van Neal vermoed ik. #pvv“. Hij komt maar niet los van Neal Lachman, de man van een psychogram over Wilders, diens paranoia en zo. Hij kapt nu resoluut elke verdere discussie en besluit:
Wat staat ons morgen om 8.30u te wachten? Vreselijke zaken?

Wat verstaat Friedrich onder een heksenjacht op LinkSSe internet terroristen? De taal is me wel duidelijk, onomstotelijk ontsproten aan die van neo-nazi’s gelardeerd met het brouwsel van Bosma. De vraag is wat moeten we ons onder een heksenjacht voorstellen? Zover ik het kan zien zijn alle adepten van Wilders hier al dag en nacht mee bezig op Twitter. En terroristen? Met de hand op het hart, als er sprake is van terrorisme ken ik deze uitsluitend vanuit het Wilders kamp. Hoe nu? Gaat Friedrich vanaf morgen op z’n Breiviks te werk, als virtuele variant?

Wij kunnen slechts afwachten, politie en justitie kunnen tot handelen overgaan. We zullen zien. Of moeten we de AIVD informeren over deze internet-Breivik, als ze al niet op de hoogte is?

Wilt u het fraais van Friedrich van de afgelopen week nalezen? Dat kan: Linksrapalje 20-28 juni ’12. Ook op dit blog valt het een en ander terug te lezen:

“Een ware buikspreker van Wilders”
“Erfzonde, schuld en wraak”
“Psychopaat”

Als dit nog niet voldoende is, dan zou ik zeggen volg deze man op Twitter. Niemand van alle volgelingen van Wilders brengt zo duidelijk de PVV boodschap over als @LinksRapalje. Hou die boodschap voor ogen als u op 12 september naar de stembus trekt.

Nog even aandacht voor het volgende vanwege de a.s. verkiezingen. Wilders en zijn stoottroepen op Twitter trekken ten strijde tegen de EU, de EUSSR zoals zij ze noemen, met als afschrikwekkend voorbeeld niet zozeer de vroegere Sovjet Unie, daar weten deze geesten bitter weinig vanaf, behalve de namen Stalin en de Goelag, nee, het Großdeutsches Reich van Hitler. Zo post @nuclearfailure deze video om de naïeve geesten te waarschuwen wat op ons af dreigt te komen als we Wilders niet volgen. 

Of ie het zelf gelooft, de zich noemende Piet Paaltjens? Ik denk van wel. Tja mensen, de achterlijkheid is alom.
 
Uitgelicht screenshot: Alain Resnais – bron1 opmerking:

DE WISSELTRUC
Het is steeds vaker te lezen bij de aanhang van G.W ze beschuldigen anders denkende ,wie hen niet bevallen van:NAZI’S;tuig;SS’ers;fascisten,enz.
Het past wel in hun houding:verdeel en,heers.
Echter kon ik een KIJKJE nemen in die houding.
Het betreft mijn grootvader,een hebzuchtige egoïstische man,die in hart en,nieren een NSB’er was.
Zijn taal;gedrag t.o andere(buitenlanders) is precies zo. NU komt de overeenkomst.Zijn #stem was een #PVVER #INHARTENNIERREN. Haatdraagend; egocentrisch;en, ging over lijken.Kijkje in de #PVVKEUKEN @c00prgtr

Beantwoorden

Een gedachte over “Religieuze intimidatie

  1. De reactie (afkomstig van de blogspot) is geschreven door iemand die ik persoonlijk heb leren kennen. Met zijn jongste zoon kwam hij me opzoeken in Maastricht. Een goudeerlijke man, die vocht voor zijn kinderen. Sedert lang heb ik niets meer van hem vernomen. Ik maak me ongerust.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.