Het kaartenhuisje van Peter

 


Zo begint Peter Anshof een stukje aan mij gewijd. De goeie man begrijpt enkele simpele zaken niet. Niet wat copyright inhoudt, niet wat stalken is, dat doet hij voortdurend zelf, en nog meer zaken niet. Als ik er nog een keertje voor in de stemming ben en wat tijd over heb kom ik op een en ander nog eens terug, want illustratief is het stukje, illustratief voor wat mensen denken zich te kunnen permitteren. Eigenlijk spreekt z’n TL al boekdelen en dat zou voldoende moeten zijn. Sinds de era Wilders is dat helaas niet meer zo.

De copie van zijn blog is op zijn verzoek geblokkeerd vanwege vermeende schending van het copyright. Hier het bericht van Google. Duidelijk zat en daarbij wil ik het voorlopig laten. Ook al omdat de era Wilders ten einde loopt. Mijn energie kan ik beter besteden dan aan non-valeurs. Zie z’n kreet op Twitter, zo doe je de waarheid geweld aan:

De update van dit bericht: De nuance (vervolg).afbeelding: bron

2 gedachten over “Het kaartenhuisje van Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.