Het kaartenhuisje van Peter

Rala Choi
“Ik wil niet op eieren lopen, ik wil ze kwijt….”

Zo begint Peter Anshof een stukje aan mij gewijd. De goeie man begrijpt enkele simpele zaken niet. Niet wat copyright inhoudt, niet wat stalken is, dat doet hij voortdurend zelf, en nog meer zaken niet. Als ik er nog een keertje voor in de stemming ben en wat tijd over heb kom ik op een en ander nog eens terug, want illustratief is het stukje, illustratief voor wat mensen denken zich te kunnen permitteren. Eigenlijk spreekt z’n TL al boekdelen en dat zou voldoende moeten zijn. Sinds de era Wilders is dat helaas niet meer zo.

De copie van zijn blog is op zijn verzoek geblokkeerd vanwege vermeende schending van het copyright. Hier het bericht van Google. Duidelijk zat en daarbij wil ik het voorlopig laten. Ook al omdat de era Wilders ten einde loopt. Mijn energie kan ik beter besteden dan aan non-valeurs. Zie z’n kreet op Twitter, zo doe je de waarheid geweld aan:
 De update van dit bericht:

En verder:


Uitgelicht: bron – Ingevoegd: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.