Trollen gaan ongehinderd hun gang…

Camilo José Vergara: The Streets of 1970s New York
Je wordt er zo moe van, steeds weer te moeten uitleggen waar je mee bezig bent. Zelfs iemand als Leo Lewin wil het na al die jaren nog niet snappen. Toch was hij samen met mij actief op het NRC forum en de wondere werken van trol Willem Nijmegen die tot Maria Pekelharing werd kunnen hem niet zijn ontgaan. Achteraf ben ik die trol uit Berg en Dal reuze dankbaar. Hij heeft mij door zijn handelwijze de ogen geopend voor het paranoïde karakter van grote leiders en hun aanhang voor andersdenkenden. Elias Canetti heeft er in Masse und Macht de nodige aandacht aan besteed.

 

 

EEN WEEKEND BIJ DE PVV FAMILIE
OP TWITTER – 2Helaas, wat kunnen mensen star zijn, ziende blind. Voor mij deed deze tweet vandaag een beetje de deur dicht: 

“@Tibaert Nee, helaas wil @CassandraTroy niets meer van me weten …

Die Leo toch, als oud vuil behandeld door schorem, zegt ie helaas, helaas ze wil niets meer van me weten. En hij vindt haar nog oprecht ook. En, dat schemert door in zijn reacties aan mij: het komt door jou. Wel beschouwd heeft Leo nog gelijk met zijn opmerking over de oprechtheid van Alexandra Strieker. Zij spreekt het onomwonden uit waar hijzelf omheen draait: 

“@CassandraTroy @TEUN_PVV Dat komt omdat @leolewin vriendjes is met hacker, stalker en haatzaaierT @Tibaert

En een moeite door vervolgt ze: 

“@CassandraTroy @TEUN_PVV Aan hacken van mijn Facebook en het op straat gooien van naam en adres bleek wel dat flinke firewall nodig is @leolewin @Tibaert .

Wat een brutaliteit, ongefundeerd, zonder een spoor van bewijs smaad en laster verspreiden. Grappig wordt het wel als je haar “filosofische” betoogtrant volgt op Twitter, hoe ze schouderklopjes uitdeelt, hoe ze mensen “inhoudelijk” neersabelt. Argumenten? Ik heb ze niet kunnen ontdekken. Vermoedelijk heeft ze alle besef van realiteit verloren. 

Enkele screenshots om het vervolg te illustreren:

 
Schermafdruk 2018-01-30 03.24.32


Deze aan mij gerichte waanzin moet ik al weken aanhoren. Er zijn grenzen, ook voor mevrouw Strieker en die overschrijdt ze willens en wetens. Ook afgelopen weekend was het weer zover. Wat mij meer verontrust is dat iemand als Lewin weigert hier stelling tegen te nemen. Hij heeft weet van poppenkastjes, ook van dat nu hier op Twitter in een andere vorm tot bloei komt. De poppenkastspeler heet nu @cassandratroy en de poppetjes hebben namen als @peteranshof en @geesje12.

U merkt het, nog steeds ben ik niet toegekomen aan onderwerpen als haatoma en vrouwenrechten. Misschien morgen? Het is immers bijna weer weekend, hopelijk eentje zonder die PVV smurrie.Uitgelichte foto: Camilo José Vergara – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.