Kiezen, keuzes maken…

Metro Tokyo
Weet je wat? Het is vakantie en we gaan op herhaling. Er ligt nog zoveel spul te wachten, daar zou je  jaren mee vooruit kunnen. En, niet te vergeten, in september zijn al verkiezingen. Dan is het goed om nog eens onder de aandacht te brengen hoe een deel van het electoraat aankijkt tegen de maatschappij en tegen het politieke bedrijf in het bijzonder. Twitter blijkt een goudmijn te zijn.

We beginnen met een jonge knul uit het Brabantse Veghel, een van die taalgehandicapte proleten die schermen met een gefantaseerd salaris, aldus Klaas. We volgen hem enkele dagen via al zijn tweets. Hoe hij nadrukkelijk onder mijn aandacht kwam leest u en passant.

Vervolgens pikt Jeannie haar graantje mee:


____Jeannie____: @fvanbaal Laat die communist toch links liggen. Die man is verbitterd en wil als SPer aan onze centen. Teren op andermans geld!

geesje12: @____Jeannie____ @fvanbaal huh? Zou die kip echt sp zijn? Ga ik roemer maar eens even attenderen op zijn achterban!!!

geesje12: @Henk2346 @____Jeannie____ @fvanbaal nou, dan kon hij inderdaad wel sp-er zijn

____Jeannie____: @geesje12 @fvanbaal Ja geesje dat is een SP-communist die weerd alles wat geld heeft en bezit, afgunstig omdat hij er zelf slecht bij zit!

geesje12: @____Jeannie____ @fvanbaal afgunstig en jaloers iig. En zal hij ook wel slecht bij kas zijn gezien hij van iedereen wat wil afpakken

____Jeannie____: Gestoord das nog mild uitgedrukt 😛 “@Henk2346: @geesje12 @____Jeannie____ @fvanbaal die kip is maar een ding , gestoord .”

 

 

juli 2012

In de ogen van Alexandra Strieker vertegenwoordigt Jeannie van Ophoven de Nieuwe Mens. Hoe deze mens denkt of hoort te denken laat ik  Jeannie liever zelf vertellen via haar tweets aansluitend aan het bovenstaande op 1/2 februari. Ze zijn gericht aan de broers Hartman, @geesje12, petersmits2 en @Piet_Heyn. “Gestoord das nog mild uitgedrukt :-P”:Dat wordt ook zn dood let maar eens op!!! Die vinden ze een keer inelkaar gezakt (dood) voor de pc. 24/7 zo vol haat, gaat fout! – – – Verbitterde mensen kennen geen vreugde laat staan dat ze genieten. Die vechten tegen alles wat het beter heeft, vandaar die haat! – – – Afknappen graag, en dan in de stenen urn 😛 Slechte mensen verzieken de wereld! – – – Effe warm douchen en dan thee maken van verse muntblaadjes met pijnboompitjes en bruine suiker 😉 – – – Wie wil zo iemand nu hepen? Haha durf jij het aan? In vijverdal hebben ze hem al afgewezen en dat is in zijn eigen stad Mestreech – – – Probleemgeval is vaak nog te helpen, maar tegen HAAT heeft men geen medicatie nog therapie. Dit soort ziekte vernietigd zich zelf! – – – Heerlijk douchen. En nu kan de Scaf copieerder weer aan, die man denkt echt dat hij met zn gecopieerde haatzaaiende tweets volle zalen trekt – – – Hij roddeld maar ’n eind weg. Dat geeft aan wat voor een ziek en slecht ontevreden mens hij is! Gekweld door haat elke dag weer! – – – Die mensen zijn beneden de gordel. Heel de dag haatzaaien en gallen op internet dag en nacht voor de pc. Walgelijk om zo te leven! – – – Laat toch gaan, het zijn verbitterde mensen die hun leven niet op orde hebben! Vandaar heel de dag gal spugen maar anderen. – – – Dat soort mensen zal NOOIT leren laat staan zich zelf eens een spiegel voor houden. Min volk! – – – Die heb ik allang gebruikt hoor, iedereen die niet respectvol kan en wil discussieren gaat LINKS van mij. Zonde van mijn tijd! – – – Leg het naast jullie dit soort mensen is geen tweet waard. Aan het werk met die gasten, sleuven graven HARD voor weinig – – – Ik ga effe een heerlijk broordje beenham eten en een kopje livanto: Nespresso! Fijne dag nog verder :-))) – – – Die heel de dag gal lan spugen op internet kan ook werken, geen pardon aan het werk met dat zooitje ongeregeld! – – – Ik moet vanmiddag en vanavond nog werken, dus ik geniet ook van mijn werk. Ik heb mooi en dankbaar werk eigen baasje:-) – – – Nee joh. Ben al bijna 21 jaar zelfstandig, ik heb 59 freelancers aan het werk 🙂 En poen! Het gaat me heel goed 😉 – – – Geesje thanks. Ben er ook trots op. Wens je nog een leuke dag. Ik ga nog wat doen. TwexitGeesje maakt inmiddels goede vorderingen. Ook zij zal tot de uitverkorenen van @cassandratroy gaan behoren:

12 juli 2012

Geesje was nog aan twijfels ten prooi, maar die wist Sandra snel weg te masseren. Hoe? U kunt het hier lezen. En hebt u er behoefte aan alles terug te lezen? Dat kan ook! U ontdekt dan meerdere PVV coryfeeën, w.o. een toen onder de naam @WimBorgers schitterende figuur. Is het nu Henk, Gerard, Teun of toch Wim, Jeannie? Vertel eens…

tibaert blogspot

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.