De vrijheid…

Vampier… VAN PVV’ERS ALLES TE ONTKENNEN, HOE SCHUNNIG OOK


“Heeft Jeannie die Franse kinderverkrachter uit de kippenren in Maastricht nu al aangegeven of is aangifte een linkse hobby?” Een bericht van Friedrich Eckhardt van verleden najaar op Twitter.

Werkelijk massaal heb ik sindsdien tweets van een dergelijk kaliber over me heen gekregen. Korte tijd na de geciteerde werden mijn zoon en z’n vrouw in dat spel betrokken, in beweging gezet door Jeannie. Mijn zoon heeft onmiddellijk aangifte gedaan. In tweets aan m’n schoondochter werden zij en de ouders van kinderen die ze in behandeling heeft gewaarschuwd voor een pedofiele persoon.

6a00d83451d04569e20148c7eb2b86970c-500wi Het blijkt na bijna een jaar dat het gespuis ongehinderd zijn gang kan voortzetten, tot heden toe. Ja mensen, sinds de verrijzenis van Wilders is in dit land veel mogelijk, zaken die geen gecultiveerd mens ooit voor mogelijk had gehouden. Het fascistisch gajes is bezig de virtuele straat te veroveren, praktisch ongestoord voor zover ik het kan zien.

Een illustratie aan de hand van een stelletje tweets van Jacqueline van Wel uit Eindhoven in de nacht van 2 op 3 augustus met aansluitend een aantal plaatjes van een jaar geleden.

Jekylline en de ramadan… De laatste RT van haar geeft haar vuige praktijken in één zin weer. De vraag hoe zij aan mijn afgeschermd telefoonnummer komt is niet zo moeilijk te beantwoorden bij een blik op de bende waarin zij verkeert, Dirk Hartman & co. Het vervelende is dat dit telefoonnummer bekend is bij vele vrienden en kennissen. Hoe dit probleem op te lossen? In ieder geval wordt de politie op de hoogte gesteld en onze provider.

Merkwaardig is en blijft het hoe deze hardwerkende vrouw dag en nacht in de weer kan zijn voor het grote heil van Wilders. Moeder, ook dat nog. Geld speelt voor haar geen rol, dat heeft ze beslist gemeen met Jeannie. Beiden zullen nooit iets betekend hebben voor een ander en zullen dat ook niet, wees daar van overtuigd. Vanuit die houding is het begrijpelijk dat ze zich ook volledig afsluiten voor een andere mening dan de hunne, anders zouden ze met de billen bloot moeten.

Ter verificatie van politie en justitie heb ik de TL van @jekylline van de afgelopen dagen vastgelegd. Onder deze link valt ze terug te lezen. 

We begonnen met het schoelje Friedrich Eckhardt, we eindigen met hem, de geïncarneerde Wilders op Twitter

Nawoord 

En zie op 5 augustus nauwelijks nadat ik tweets plaatste over het gedrag van @leolewin is mijn stalkster weer present. Tja, een hypocriet voelt zich wel bij dit slag mensen simpelweg omdat ze vrouw zijn. Merkwaardig, mijn vrouw deed er kennelijk voor hem niet toe, toen niet en nu niet. Leo, ik voel voor het eerst iets van haat opkomen, uitgerekend tegen jou: Haat…

Of is minachting een juistere omschrijving? “Voor mezelf”… De context en de redeneertrant van Leo Lewin valt hier terug te lezen.


In goorheid onovertroffen en daar voelt zich wel bij… Of is ie ook een viespeuk?
RT @jekylline: Waarom moet ik hierbij http://t.co/0LQhXItT aan @Tibaert denken? #PVV

 


Achter die link van @jekylline valt dit te zien: “Hans Teeuwen – Pedofiel”… Gezien het feit dat ze deze link doorzond na lezing van het bovenstaande kan slechts een conclusie getrokken worden, n.l. dat we hier te doen hebben met een doortrapt iemand, die al meer dan een jaar lang, samen met andere PVV’ers als Dirk Hartman en Jeannie, erop uit is iemands bestaan kapot te maken en dat van zijn familie. 

Hoogst bevreemdend is het dat ik al deze lieden nog nooit gehoord heb over de werkelijk bestaande praktijken dicht bij huis, die in de RK-kerk. Och ja, van dat getrek aan die piemeltjes zijn ze niet gestorven… Een uitgesproken PVV denkwijze. Ene @blondemevrouw zei ooit eens tegen me: “ga jij nu maar weer fijn met je piemeltje spelen”. Freud zou met dit soort uitspraken wel raad hebben geweten. 

Hoeveel verdringing, frustratie, rancune ligt er bij die PVV’ers opgestapeld? Dagelijks zoekt die zijn uitweg. Wilders heeft hen de weg gewezen, eentje vervuld van blanke haat tegen alles wat leeft, tegen wie een beetje courage heeft en een bijdrage levert aan medemenselijkheid. Maak kapot alles wat mensen lief is, te beginnen bij het broze en de meest kwetsbaren is hun devies. Met die lui kan Leo Lewin best overweg.Nog een ps, op 8 maart 2014.

Het blijft spijtig dat Leo me in de kou liet staan toen ik het opnam voor een lieve vrouw, die geïntimideerd werd door een vlegel, vriend van Eveline. We hebben vrede gesloten, Leo en ik, en daar ben ik wel blij om.

 Uitgelicht: bron
Illustratie: From Zombo’s’ Closet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.