De vrijheid…

· fascisme, internet, justitie
Authors
Jean Metzinger – Soldat jouant aux échecs (1914-15)

Tja Ina Dijstelberge, dit weblog diende te verdwijnen, zo was het toch? Je dag begon bijzonder goed, die 13e november 2013, dat weet je beslist nog. Geen materiaal meer over je Krapuul kringetje, ruim genomen van Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar tot Huib Riethof en André de Raaij. Het was weg en in koor werd geroepen, nu de rest nog. 


Helaas voor jou en de jouwen, die rotzooi zoals jij het noemde, kwam terug. Helaas voor mij, het spul over 2013 was grotendeels weg, uitgerekend het materiaal waarin overduidelijk te zien viel hoe jouw “links” kringetje placht om te gaan met een ongewenste boodschapper. Voor mij het bewijs van een aantal stellingen, o.a. dat fascisme bij jezelf begint. Als je dat niet onderkent ben je er al verloren voor. Dat bleek bij jou en de jouwen het geval.


Wat betekent dit voor jullie? Dat jullie onbetrouwbare sujetten zijn, die zich niet bekommeren om de waarheid en voor wie rechtvaardigheid slechts een holle kreet is. Als ware fascisten dreigen jullie op de koop toe met strafvervolging. Werkelijk, jullie zijn volledig rijp voor de heilstaat onder een Groot Leider. 


Het onderstaande kwam uit rechtse hoek van lieden die jullie links lieten liggen. Het tonen van dit materiaal had jullie aan het denken moeten zetten. Integendeel, het is treurig maar waar, voor jullie vormde het de essentie over mijn persoon, familie en vrienden. Leugenaars, smaadschrijvers en bedreigers werden op hun woord geloofd. Ziedaar het moreel en intellectueel tekort van jou, Ina Dijstelberge en jouw kringetje. De impact van jullie daden is en blijft bijzonder groot, hopelijk realiseer je je dat tijdig en zorg je ervoor dat mijn verloren geraakte materiaal weer zichtbaar wordt voor allen. 

2012


… van PVV’ers alles te ontkennen, hoe schunnig ook…

Werkelijk massaal heb ik het afgelopen tweets van een dergelijk kaliber afgelopen jaar over me heen kregen. Korte tijd na deze werden mijn zoon en z’n vrouw in dat spel betrokken, in beweging gezet door Jeannie. Mijn zoon heeft onmiddellijk aangifte gedaan. In tweets aan m’n schoondochter werden zij en de ouders van kinderen die ze in behandeling heeft gewaarschuwd voor een pedofiele persoon, mij dus. Het blijkt na bijna een jaar dat het gespuis ongehinderd zijn gang kan voortzetten, tot heden toe. Ja mensen, sinds de verrijzenis van Wilders is in dit land veel mogelijk, zaken die geen gecultiveerd mens ooit voor mogelijk had gehouden. Het fascistisch gajes is bezig de virtuele straat te veroveren, praktisch ongestoord voor zover ik het kan zien.

Een illustratie aan de hand van een stelletje tweets van Jacqueline van Wel uit Eindhoven in de nacht van 2 op 3 augustus met aansluitend een aantal plaatjes van een jaar geleden.

Jekylline en de ramadan… De laatste RT van haar geeft haar vuige praktijken in één zin weer. De vraag hoe zij aan mijn afgeschermd telefoonnummer komt is niet zo moeilijk te beantwoorden bij een blik op de bende waarin zij verkeert, Dirk Hartman & co. Het vervelende is dat dit telefoonnummer bekend is bij vele vrienden en kennissen. Hoe dit probleem op te lossen? In ieder geval wordt de politie op de hoogte gesteld en onze provider.

Merkwaardig is en blijft het hoe deze hardwerkende vrouw dag en nacht in de weer kan zijn voor het grote heil van Wilders. Moeder, ook dat nog. Geld speelt voor haar geen rol, dat heeft ze beslist gemeen met Jeannie. Beiden zullen nooit iets betekend hebben voor een ander en zullen dat ook niet, wees daar van overtuigd. Vanuit die houding is het begrijpelijk dat ze zich ook volledig afsluiten voor een andere mening dan de hunne, anders zouden ze met de billen bloot moeten.

Ter verificatie van politie en justitie heb ik de TL van @jekylline van de afgelopen dagen vastgelegd. Onder deze link valt ze terug te lezen. 

We begonnen met het schoelje Friedrich Eckhardt, we eindigen met hem, de geïncarneerde Wilders op Twitter: 
Nawoord: 

En zie, nauwelijks nadat ik tweets plaatste over het gedrag van @leolewin is mijn stalkster weer present. Tja, een hypocriet voelt zich wel bij dit slag mensen simpelweg omdat ze vrouw zijn. Merkwaardig, mijn vrouw deed er kennelijk voor hem niet toe, toen niet en nu niet. 

Leo, ik voel voor het eerst iets van haat opkomen, uitgerekend tegen jou: Haat…
Of is minachting een juistere omschrijving?

5 Augustus 2012:

Schermafdruk 2017-12-17 02.01.17


De context van bovenstaande en de redeneertrant van Leo Lewin valt hier terug te lezen.


Schermafdruk 2017-12-17 02.13.57


In goorheid onovertroffen en daar voelt @leolewin zich wel bij. Of is ie ook een viespeuk? RT @jekylline: Waarom moet ik hierbij http://t.co/0LQhXItT aan @Tibaert denken? #PVV

Achter die link van @jekylline valt dit te zien: “Hans Teeuwen – Pedofiel”… Gezien het feit dat ze deze link doorzond na lezing van het bovenstaande kan slechts een conclusie getrokken worden, n.l. dat we hier te doen hebben met een doortrapt iemand, die al meer dan een jaar lang, samen met andere PVV’ers als Dirk Hartman en Jeannie, erop uit is iemands bestaan kapot te maken en dat van zijn familie. 

Hoogst bevreemdend is het dat ik al deze lieden nog nooit gehoord heb over de werkelijk bestaande praktijken dicht bij huis, die in de RK-kerk. Och ja, van dat getrek aan die piemeltjes zijn ze niet gestorven… Een uitgesproken PVV denkwijze. Ene @blondemevrouw zei ooit eens tegen me: “ga jij nu maar weer fijn met je piemeltje spelen”. Freud zou met dit soort uitspraken wel raad hebben geweten. 

Hoeveel verdringing, frustratie, rancune ligt er bij die PVV’ers opgestapeld? Dagelijks zoekt die zijn uitweg. Wilders heeft hen de weg gewezen, eentje vervuld van blanke haat tegen alles wat leeft, tegen wie een beetje courage heeft en een bijdrage levert aan medemenselijkheid. Maak kapot alles wat mensen lief is, te beginnen bij het broze en de meest kwetsbaren is hun devies. Met die lui kan Leo Lewin best overweg.


Nog een ps, op 8 maart 2014.
Het blijft jammer dat Leo me in de kou liet staan toen ik het opnam voor een lieve vrouw, die geïntimideerd werd door een vlegel, vriend van Eveline. We hebben vrede gesloten, Leo en ik, en daar ben ik wel blij om.

En eentje op 21 juni 2017
Vlunk geblockt. Dat had ik dus gedaan nadat ik van Leo had vernomen welke vrouw het betrof. Het gevolg een hoogst brutale Van Donkelaar aan de telefoon die me “lul” toebeet. Enkele maanden later gaat ze uitgerekend de betreffende vrouw waarschuwen voor Tibaert. Verzwijgen zal ik wat Eveline over Leo te melden had bij een bezoek aan haar.
Door zoeken bij Twitter zie ik nu onder de zoekopdracht “@gavimensch @leolewin” het volgende:

Jou kapot maken ? Zoals je met geprobeerd hebt als ik je niet had tegen gehouden. En met al die andere mensen voor ons?

De schaamteloosheid druipt er vanaf. Deze aartsleugenaar en geboren intrigante durft te zeggen dat ze me i.v.m. Leo… Het is meer dan schandalig. Het geeft wel een prima voorbeeld van hoe die vrouw toen al een jaar lang richting mij te werk ging. De betreffende TL.

update februari en juni 2017


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: