De vrijheid…

· justitie
Authors

Schermafbeelding 2013-12-18 om 02.12.24

… van PVV’ers alles te ontkennen, hoe schunnig ook…

Werkelijk massaal heb ik het afgelopen tweets van een dergelijk kaliber afgelopen jaar over me heen kregen. Korte tijd na deze werden mijn zoon en z’n vrouw in dat spel betrokken, in beweging gezet door Jeannie. Mijn zoon heeft onmiddellijk aangifte gedaan. In tweets aan m’n schoondochter werden zij en de ouders van kinderen die ze in behandeling heeft gewaarschuwd voor een pedofiele persoon, mij dus. Het blijkt na bijna een jaar dat het gespuis ongehinderd zijn gang kan voortzetten, tot heden toe. Ja mensen, sinds de verrijzenis van Wilders is in dit land veel mogelijk, zaken die geen gecultiveerd mens ooit voor mogelijk had gehouden. Het fascistisch gajes is bezig de virtuele straat te veroveren, praktisch ongestoord voor zover ik het kan zien.

Lees hier verder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: