Een huiveringwekkende foto

Art Sinsabaugh: Chicago Landscape (1960)


 
Een huiveringwekkend feit. Werkt deze dame samen met justitie, met de AIVD? Zijn deze organen dan al overgenomen door fascisten?Een undercover agent, die Friedrich Eckhardt (@linksrapalje),
vriendje van Alexandra Strieker (@cassandratroy)?

screenshot 7 augustus


Verder is er nog @maryfloor.
Deze dame is bij mij een beetje uit het zicht verdwenen.
Ze is beslist geen aaibaar poesje…

screenshot 7 augustusIn schunnigheid weet het schorriemorrie, dat zich het nauwst identificeert met Wilders, zich steeds weer te overtreffen. Een praktijk waarin lieden als @linksrapalje, @teun_pvv en @jekylline zeer bedreven zijn. Als reactie op bovenstaande werd door hen een fake-tweet van @wilders_truusje rondgezonden. Ronduit misdadig met een misdadige inhoud. De beschuldigende vinger kan weer de andere kant op. Klaarblijkelijk hoeven deze lieden nooit verantwoording af te leggen voor hun vuige activiteiten. Waarschijnlijk zolang niet, zolang Wilders als raddraaier zijn gang kan gaan.

Wordt u met die neptweet onder de naam van @wilders_truusje geconfronteerd kijk dan even op deze pagina en let op het tijdstip van die fake: Quatorze Juillet. (*) In overleg zal ik verder bekijken of ik over deze kwestie nog meer materiaal toevoeg. 

Duidelijk is wel dat wederom een grens is overschreden. Niet eentje van gewoon burgerfatsoen, maar eentje die op een louche manier oproept tot vernietiging van ongewenst. Wenst u dat dit publieke klimaat na 12 september voortgezet kan worden, stem dan PVV. Zo niet, en wenst u Wilders waar hij thuishoort, help dan mee ervoor te zorgen dat hij uit de Tweede Kamer moet verdwijnen.

(*) Zoals ten overvloede op dit weblog vermeld, Dijstelberge, eigenaresse en hoofdredacteur van de site Krapuul, is er verantwoordelijk voor dat veel van mijn materiaal op internet is verloren gegaan. Voor mij valt dit bericht helaas niet meer te achterhalen. Weg bewijslast.
 Uitgelichte foto: bron

2 opmerkingen:

  1. Top mensen die undercover agenten. Ben blij dat ze Nederland een beetje veilig houden en beschermen tegen fascisten zoals A. Scaf Gonny Scaf en Theo Douma

    Beantwoorden

  2. Zeg er even bij: “De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”, een uitspraak die in PVV gelederen circuleert en onterecht aan Churchill wordt toegeschreven. Een volslagen nutteloos gezegde, want je kunt er alle kanten mee uit.

    Woutertje, wie ben jij eigenlijk? Heb je niet het lef als je anderen beschuldigt je ware naam te noemen? We leven toch nog niet in de vermoedelijk door jou gewenste fascistische PVV heilstaat?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.