Een huiveringwekkende foto

· fascisme, fotografie, internet, justitie
Auteurs

De geheime foto van een PVV twitteraar achter haar veilig slotje.Een huiveringwekkend feit… Werkt deze dame samen met justitie, met de AIVD? Zijn deze organen dan al overgenomen door fascisten? Een undercover agent, die Friedrich Eckhardt (@linksrapalje), vriendje van Alexandra Strieker (@cassandratroy)?

screenshot 7 augustus


En dan is er nog @maryfloor. Deze dame is bij mij een beetje uit het zicht verdwenen. Ze is beslist geen aaibaar poesje…

screenshot 7 augustus

screenshots 7 augustus 2012


In schunnigheid weet het schorriemorrie, dat zich het nauwst identificeert met Wilders, zich steeds weer te overtreffen. Een praktijk waarin lieden als @linksrapalje, @teun_pvv en @jekylline zeer bedreven zijn. Als reactie op bovenstaande werd door hen een fake-tweet van @wilders_truusje rondgezonden. Ronduit misdadig met een misdadige inhoud. De beschuldigende vinger kan weer de andere kant op. Klaarblijkelijk hoeven deze lieden nooit verantwoording af te leggen voor hun vuige activiteiten. Waarschijnlijk zolang niet, zolang Wilders als raddraaier zijn gang kan gaan.

Wordt u met die neptweet onder de naam van @wilders_truusje geconfronteerd kijk dan even op deze pagina en let op het tijdstip van die fake: Quatorze Juillet. (*) In overleg zal ik verder bekijken of ik over deze kwestie nog meer materiaal toevoeg. 

Duidelijk is wel dat wederom een grens is overschreden. Niet eentje van gewoon burgerfatsoen, maar eentje die op een louche manier oproept tot vernietiging van ongewenst. Wenst u dat dit publieke klimaat na 12 september voortgezet kan worden, stem dan PVV. Zo niet, en wenst u Wilders waar hij thuishoort, help dan mee ervoor te zorgen dat hij uit de Tweede Kamer moet verdwijnen.

2 opmerkingen:

  1. Top mensen die undercover agenten. Ben blij dat ze Nederland een beetje veilig houden en beschermen tegen fascisten zoals A. Scaf Gonny Scaf en Theo Douma

    Beantwoorden

  2. Zeg er even bij: “De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”, een uitspraak die in PVV gelederen circuleert en onterecht aan Churchill wordt toegeschreven. Een volslagen nutteloos gezegde, want je kunt er alle kanten mee uit.

    Woutertje, wie ben jij eigenlijk? Heb je niet het lef als je anderen beschuldigt je ware naam te noemen? We leven toch nog niet in de vermoedelijk door jou gewenste fascistische PVV heilstaat?

    Beantwoorden

1 reactie

Comments RSS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: