Dringende oproep

Trümmerfrau
Met dit soort tweets wordt ik momenteel geconfronteerd:


 


Zeer bevreemdend… Afgelopen nacht zag ik ook tweets van @cassandratroy, ze had het over hacken, en eentje van @peteranshof, waarin hij aangaf dat ik binnenkort voor de balie moest verschijnen. Het worden spannende dagen, zo te zien.


 


Bij deze wil ik iedereen oproepen om aan te geven, heel precies, waar onjuiste mededelingen staan, waar ik mensen onnodig beschadig en dergelijke meer. Ik ben werkelijk benieuwd.

Het is even wennen aan de Nieuwe Geest die over ons land vaardig is geworden. De bewijslast wordt omgekeerd. Geef je aan waar van smaad, laster en bedrog sprake is kom jezelf in het beklaagdenbankje. En geloof me of niet, de aanklagers zijn overtuigd van hun grote gelijk.

In mijn ogen is dit een dreigtweet, gezien de manier van operen van het pvv volkje moet je deze tweet bloedserieus nemen, zie ook @Jekylline (en haar wijze van interpreteren):


 


Als vervolg komt deze meneer met mededelingen over uitlokken, dreigen met een klacht bij Google en zomeer. In een grijs twitter verleden heb ik even contact met hem gehad vanwege het opereren van Dick Hartman, iemand met een overduidelijke hang naar rechtsextreme activiteiten. Welbekend bij lezers van dit blog.

En waarom kwam ik weer bij meneer terecht? Dirk Hartman had zijn Twitter account opgeheven juist op het moment dat deze tweet, een fake vermoedelijk aangemaakt door Friedrich Eckhardt, in circulatie kwam:


 


Tja, die Ardeense meneer had het over emigreren voor het geval de SP aan de macht komt toen ik bij hem ging zoeken naar @doktahd. Toeval? Enfin, deze vraag stelde ik:


 


En op z’n bespottelijke reacties nogmaals:


 


Het is allemaal zo vermoeiend. Je wordt, voordat je het weet als bedrieger neergezet, als uitlokker, als… Het rijtje is eindeloos lang. O, wat zijn die lui braaf, geciviliseerd en wat niet al. Als er niets meer helpt zeggen ze dat je een obsessie hebt. Nee, mensen, het enige dat ik wil is dat in dit land fascisten het niet voor het zeggen krijgen. Begrijpt u, @peteranshof? Ja, dat begrijp je best, vandaar dat ik monddood moet worden gemaakt.

Wat zie ik? Zonet stond er een tweet over LINKSFASCISTEN van @peteranshof aan mij gericht. Die is nu foetsie, voor zover ik het kan zien. Kan iemand mij die tweet bezorgen? Wel zie ik nog deze, over bemoeiziek gesproken…:


 


Vraag aan meneer Anshof, waarom haalt u die belastende tweet zo rap weer weg? Weet u, uw gedrag baart me zorgen. U beweert dat ik mensen in hokjes plaats, u kwalificeerde me meteen als een linkse extremist. Ik vraag me nog steeds af waarom. U hoeft dat blijkbaar niet te onderbouwen, u mag wel mensen wegzetten, u zegt boven de partijen te staan. U neemt zich de vrijheid de openbare meningsvorming de mond te snoeren. U bent het prototype van mensen die menen dat de wereld dient te marcheren volgens hun inzichten. Zo zit ik niet elkaar, laat dat duidelijk zijn. Wat me steeds opvalt dat mensen met vergelijkbare opvattingen als de uwe snel afhaken als ze geconfronteerd worden met contraire meningen. Ik heb daar wel een verklaring voor. Ze zijn bang voor een demasqué, dat moet coûte que coûte voorkomen worden.

5177e-schermafbeelding2012-08-11om01-57-51 Ook opvallend, de man die ik slechts vroeg waar een bepaald account gebleven was en uiteindelijk dreigde met stappen tegen mij, heeft zijn avatar aangepast en is verdwenen achter een slotje. Waarom vrezen bepaalde mensen toch de openbaarheid als de duivel het wijwater? En wat te denken van die gehelmde kop? Wat wil hij ermee uitdrukken?

Is hij er nog steeds verstoord over het feit dat ik hem er indertijd op wees dat dat Ardennenoffensief ook veel ellende onder de burgerbevolking had veroorzaakt? Hij woonde en woont midden tussen die bevolking. Waarom niet op die mensen afgestapt? In een documentaire op Arte was er al eens uitvoerig aandacht aan besteed. Nee, die opmerkingen negeerde hij. Veel boeiender vond hij vondsten van munitie, wapens en insignes. Voor deze laatste kon hij bij Dick Hartman terecht, iemand met heel veel literatuur over de SS. En meer. Een grote bewondering voor een Nederlandse SS’er had die man al in het verleden getoond. Het valt op dit blog na te lezen.

Nou goed, wat ook de motieven van onze meneer in de Ardennen moge zijn, waarom hij zo gepikeerd, zo onbeschoft en dreigend reageerde is me niet geheel duidelijk. Die SS kan het niet zijn, die heeft zijn volle belangstelling. Wat hij nu verder te mekkeren heeft, Joost mag het weten. Dacht hij nou werkelijk dat me dat ene moer interesseerde? En, hoe meer van die lui achter een slotje, hoe liever het me is. Een beetje van wat niet weet dat niet deert.

Wel die Dick Hartman geniet mijn belangstelling. Iemand die fotomontages maakt waarop mijn vrouw samen met Wilders te zien valt, mijn vrouw in een zerk, ik zei het al eerder, cartoons puur als plagiaat… Nee, die man verdient aandacht. Ook vanwege dat pedofiele gedoe. 

Zijn biografie over mij kunt u ook op dit blog terugvinden. Bij deze, ik stel hem de ruimte van een A4tje op dit blog ter beschikking. Daarin wil ik een opsomming zien van alle materiaal dat hij over mij verzameld heeft. Verder staving van de beweringen die hij over mij ten beste geeft. Op een tweede A4tje, ook te plaatsen op dit blog, krijgt hij de gelegenheid mogelijke onjuistheden over zijn persoon op dit blog te ontkrachten.


 


Met grote belangstelling zie ik zijn reactie op dit blog tegemoet. Het zou me toch wat zijn, een PVV adept die een werkelijke discussie aangaat en met de waarheid voor de dag durft te komen.


Update i.v.m. die fake-account: mei 2018
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.