De fascistische praktijken van Alexandra Strieker

Frank Stefanko: Patti Smith – “Out of the Rubble” – New York (1974)
Mensen die de dialoog zoeken, kritiek leveren, argumenten aanvoeren, smeerlapperij en propaganda doorprikken dienen van de sociale media en het liefst van internet te verdwijnen. Dat is het leergeld dat ik betaald heb.

Onthutsend is vooral dat mensen die niets bijdragen vooraan staan om censuur te plegen. Een hele rits is bij mij de revue gepasseerd, met als absoluut toppunt een duo van de site Krapuul.  Nog steeds hebben ze geen aanstalten gemaakt hun wandaden jegens mij te corrigeren en zorg te dragen dat mijn oude blogspots weer terugkeren op internet.

De verkiezingen komen eraan. Alles wat kan helpen dat fascisme een glorierijke overwinning gaat behalen is dienstig. Waar wachten jullie nog op Ina Dijstelberge en André de Raaij? Of zijn jullie bang voor gezichtsverlies en slechts bekommerd om het eigen aanzien? Dan doen jullie Wilders een groot welgevallen.

(2017)

 Een onschuldige, kritische account dient van Twitter te verdwijnen beveelt Alexandra Strieker haar volgelingen:U weet wel, @cassandratroy, die beweert over mij al tweemaal aangifte te hebben gedaan bij de politie. Tja, die fascisten menen werkelijk dat hen het land toebehoort, dat zij alleen de dienst uitmaken.

Vorm zelf uw oordeel over @camelzzz:


 


Het commando van Alexandra Strieker wordt blindelings opgevolgd, zo werkt dat bij het fascisme, de orde dient gehandhaafd en de gelederen gesloten gehouden te worden. Wat een onfrisse bende.


11 augustus 2012

 


Als resultaat op mijn reacties over de handelwijze van @cassandratroy – TL  komen dergelijke tweets als onderstaand binnen. Waar zijn die lui mee bezig? En wat als die Heilstaat van Wilders werkelijkheid wordt? Gaan ze dan de daad bij het woord voegen? Verdelgen van ongewenst?Schermafdruk 2018-01-28 22.14.11

 


Enigszins fatsoenlijke linksmenschen zijn er. Iemand, die zich Aafke noemt is er zo eentje:
 

 

@camelzzz is suspended… 
Wat een laffe helden, die @cassandratroy en haar vriendjes.

 

Alexandra Strieker speelt het met haar Amerikaanse netwerk binnen een luttel aantal uren klaar @camelzzz van het Twitter toneel te doen verdwijnen. De macht van het grote getal mist zijn uitwerking niet.
 
 Update februari 2017

Foto’s: Frank Stefanko – Patti Smith 1974 – bron

Een gedachte over “De fascistische praktijken van Alexandra Strieker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.