Nekschot en censuur

Steve Gianakos
Stel je voor iemand roept dat die Wilders een nekschot zou moeten krijgen. Pechtold overkwam het. Voor zover ik weet heeft de oproep tot moord richting Pechtold geen vervolg gekregen, ongelooflijk feitelijk. De reactie van Strieker over een Orwelliaanse dictatuur is strikt genomen van hetzelfde gehalte, het is een vorm van politiek kapot maken onder fascistische voorwaarden. Je kunt wel roepen is die vrouw nog helder in haar kopje, maar daar schiet je niets mee op. Ze loopt vrij rond en deed tegen Tibaert aangifte over hacken. Een beschuldiging die later naadloos werd overgenomen door iemand in kringen rond de site Krapuul. Geen wonder dat mijn blogs bij Google dienden te verdwijnen waarop alles gedocumenteerd stond. Ook Strieker zal de klusjesvrouw in deze bijzonder dankbaar zijn.


De Twitter account van Alexandra Strieker is dagelijks voor verrassingen goed.
Vannacht verschenen deze tweets:Uitlokken van geweld, oproepen tot geweld, tot moord? 
U zegt het maar.

In het vorige blog maakte ik al melding van een oproep tot censuur:

Wie, o wie is deze dame werkelijk? Is ze een gevaar voor de samenleving? Ze verkeert in kringen die van hun hart geen moordkuil maken. Vierendelen, gaan hemelen, zoals in onderstaand voorbeeld, zijn voor mij gangbare kost geworden. Verbale Breivikjes noem ik ze en daar voelt Alexandra zich bij op het gemak. Graag zou ze ze van wapentuig voorzien onder het mom van recht op zelfverdediging, daar twijfel ik geen moment meer aan.


13 augustus 2012

 


Heeft iemand ergens gelezen dat Alexandra afstand nam van die oproep tot moord? Overigens lijkt me dit een zaak voor politie en justitie. Vraag, kan de heer Pechtold vanaf heden ook rekenen op extra bescherming zoals de heer Wilders ten deel valt? Overwegend komen kogels van rechts. Dat weten we toch?


Update 6 maart 2017


Uitgelichte afbeelding: Steve Gianakos – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.