Henri-Pierre

Poezen
Ter inleiding

Een proeve van schunnigheid 


Bijna een jaar voor het verschijnen van het onderstaande bericht hebben zowel mijn zoon als ik aangifte gedaan o.a. tegen onbekend, de maker van een fake-account. Op de inhoud ga ik verder niet in. Enkele weken na het verschijnen van dit bericht plaatste Eveline van Donkelaar over deze affaire een stukje op haar weblog. Ze was bij ons op bezoek geweest en was over de wandaden geïnformeerd. Enkele weken later haalde ze het op haar weblog weg omdat het haar niet meer zo goed van pas kwam, ze was namelijk een strijd tegen me begonnen die ik nooit zou winnen, werd me verklaard. Vanaf dat tijdstip ontkende ze dat het bewuste bericht ooit bestaan had. Een reconstructie van haar tweets bewees later het tegendeel en vervolgens zweeg ze in alle talen.

Riethof las mijn weblogs, beweerde hij. Vanwege de affaire Sjaakie kan ik met zekerheid aannemen dat hij op de hoogte was van de vooral voor mijn zoon kwetsende en lasterlijke berichten. Om over de consequenties voor zijn vrouw maar te zwijgen. Toch permitteert Riethof zich dergelijke tweets als deze enkele maanden na het verschijnen van het onderstaande bericht, geplaatst bijna een jaar na het begin van de activiteiten van die fake-account.

 

Hij stond met hart en ziel Jacqueline Wouters en Van Donkelaar terzijde in hun idioterie en gaf daarmee te kennen dat hij volkomen lak had aan mijn integriteit en die van mijn familie. De streken die de man verder uithaalde maken hem tot de risée van links. Zijn “bewijs” van mijn vermeende wandaden maakt hem onsterfelijk, de geschiedenis zal het aantonen, ze zal het bewijs leveren van ’s mans incompetentie en bedrog.

Ach, dat vergat ik bijna, het OM had een onderzoek over Tibaert opgestart, meldde hij een half jaar later. Is die man gek, een smeerlap of een ordinaire fascist? Ja, zei ie, ik had contacten met hotemetoten uit de pedofiele wereld en de suggestie van zijn vriendje De Raaij vond ie overtuigend, een AIVD agent. De AIVD, die maakte immers gebruik van chantabele mensen beweerde hij verder nog. Tja, geïnformeerd is die man. Maar laat ik er maar over ophouden. Het valt allemaal op mijn weblogs terug te lezen, behalve een groot aantal die dankzij Dijstelberge voorgoed verdwenen zijn. Deze vrouw wist verdomd goed wat er speelde richting Tibaert. Ook een fascist, die Ina?

Laat ik het zo stellen, het is een schaamteloze, botte bende die zich rond de site Krapuul geschaard heeft, allesbehalve lieve poezen. Dat is zeker aantoonbaar in het geval Tibaert.


2017 

De maker van deze account onder de naam van mijn zoon? Dirk Hartman of waarschijnlijker nog Friedrich Eckhardt. De laatste tweet verscheen op 18 oktober 2013. Op 10 december 2014 valt nog het een en ander te zien.

Hier als bijlage de eerste maand, tot de Kerst 2011, d.m.v. screenshots:

BIJLAGE: “Henri-Pierre”


Verder op de INDEX:Update 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.