Inbraken en doodsbedreigingen

Egon Schiele
De reactie van ene Niels op dit bericht is het mooiste van al. Waandenkbeelden, krankzinnige kruistocht. Lees maar, zijn reactie is met het bericht mee overgeheveld naar dit weblog en stamt uit het nog voorhanden zijnde archief materiaal van weblogs die door interventie van Dijstelberge, eigenaresse van de site Krapuul, verdwenen zijn. U weet, fascisten schrikken nergens voor terug en hebben nergens spijt van. Dat onderscheidt hen van democraten.

Niels speelt ook nog een rolletje in de affaire Falkenstein, die rond de tijd dat dit bericht verscheen zijn aanvang nam. In het verdere verloop intervenieerde Dijstelberge overigens op een hoogst kwalijke wijze. Op de rechtszitting in Den Bosch schitterde de man door afwezigheid. Over de krankzinnige kruistocht van Wilders tegen moslims zul je hem nooit horen.

Bezoekers aan m’n blogs. De teller staat op dit tijdstip (20:16) op 2336 bezoekers vandaag met nog bijna 5 uur te gaan.

(6 maart 2017)
Dankzij het mooie voorwerk van Jeannie kon ik het afgelopen jaar genieten wat de PVV beweging uit de kast weet te halen. Zo ongeveer alles wat over mij te achterhalen viel werd dankzij Twittter aan de openbaarheid prijs gegeven. Van volslagen idioterie over mijn persoon tot het bedreigen in hun levenssfeer en het kapot maken van hun bestaan van mijn zoon en zijn vrouw.

Het laten circuleren van mijn telefoonnummer en huisadres waren nog het minste. Mijn mogelijkheden om in te grijpen waren zeer beperkt om de doodeenvoudige reden dat ik door een oogkwaal gedurende maanden nauwelijks meer kon lezen. Het materiaal uit die tijd heb ik zo goed en zo kwaad als het kon vastgelegd via screenshots.

Omdat er zoveel aanwezig is om het opereren van de PVV beweging aan de kaak te stellen doe ik nu maar de stap om ook voor mij en mijn familie gevoelig materiaal te publiceren. De verkiezingen staan er aan te komen en een beetje duidelijkheid over waartoe fascisten in staat zijn is meer dan gewenst.

Daartoe heb ik de TL van de  fake-account onder de naam van mijn zoon op een speciale pagina gezet. Het is luguber. Daarbij moet u weten dat deze account nog steeds functioneert ondanks de aangifte bij de politie, die mijn zoon vorig jaar gedaan heeft. Een aantal van de meest gore tweets zijn door de dader verwijderd. Hetgeen u te zien krijgt heb ik er gisteren vanaf geplukt.

Zijn lijst van volgers vanaf het moment dat de account “HenriScaf” gelanceerd werd verschaft veel duidelijkheid. Nog opvallender, de account van Dick Hartman, de vermoedelijke dader, verdween korte tijd later uit de lijst. Overigens is het ook opvallend dat @jekylline steeds direct present is als er een fake-account wordt geopend.


 De overige namen spreken voor zich. @WimBorgers is het figuur dat nu, mag ik aannemen, onder de naam @TEUN_PVV door het Twitter leven gaat. Hij heeft een bijzonder zwak voor Jeannie.

Ter illustratie nog enkele screenshots van tweets die ik in die zelfde periode mocht ontvangen:


6 november 2011

 

4 oktober 2011

 

 


Over die pedofilie kwestie kom ik nog uitvoerig te spreken. Daarin figureert wederom Dick Hartman in een hoofdrol. Het laatste stadium in die affaire vormde de afbeelding rechts.

Gezellige lui, die PVV politici en propagandavoerders? Ik denk dat we het daar snel over eens kunnen zijn, over wat ze zijn.
Vraagje tot slot. Wie is wie?


Schermafbeelding 2014-07-18 om 04.39.14Tibaert_extra Feb 16, 8:15am
Word nu gevolgd door @Victoriejaaa. Haar 3 volgers: @jwkuyt @Jekylline @janrammer Zo te zien een ideaal triootje voor @____Jeannie____ #pvv

Tibaert_extra Feb 24, 9:38pm
O ja, ook dat hoort dat het #PVV spel, volg haar en haar kornuiten: #FF @Victoriejaaa Très amusant… #Sex

Tibaert_extra Feb 24, 10:27pm
Deze schat volgt me al jaaaren… Echt #pvv… RT @Victoriejaaa: @Tibaert_extra u bent degene die het telkens over seks heeft! 

Die Jacqueline van Wel toch met haar fake accountjes. Een stout meisje, dat niet vies is van o zo smerige spelletjes.


Update 6 maart 2017


Uitgelichte afbeelding: Egon Schiele – bron

Een gedachte over “Inbraken en doodsbedreigingen

  1. “Om dat er zoveel aanwezig is om het opereren van de PVV beweging aan de kaak te stellen doe ik nu maar de stap om ook voor mij en mijn familie gevoelig materiaal te publiceren. De verkiezingen staan er aan te komen en een beetje duidelijkheid over waartoe fascisten in staat zijn is meer dan gewenst.”

    Ik zie dat je waanbeelden nogal hardnekkig zijn, aangezien je met bovenstaande insinueert dat deze schrijfsels waarde hebben en een doel dienen voor wie dan ook buiten jou zelf…. Scaf jongen, hou toch op met deze krankzinnige kruistocht. Het lijdt tot niks, niemand neemt je serieus, zelfs de 12 mensen die je blog weleens bezoeken niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.