Een half jaar geleden…

Makke schapenTer inleiding bijna vijf jaar later…


“Zeg maar dag tegen je blogje…”. Aan het woord iemand die zijn geluk niet op kon in de Ardennen. SS werd zijn specialiteit, vlijtig ondersteund door een baron uit het Haagse, met grote kennis van zaken. U kent hem wel als u mijn weblog heeft bijgehouden, Dirk Hartman. Die “Bob” was erg zeker van zijn zaak, net als bijvoorbeeld Anshof, Van Donkelaar en Riethof. Ze wisten al bij voorbaat dat Tibaert zou hangen bij een aangespannen zaak voor de balie. Ook Dijstelberge overweegde zulks, maar waar die Bob niet in slaagde, slaagde zij wel. 

Van links tot rechts waren de fascisten zielsgelukkig, echter de pret was slechts van korte duur. Ja, en steeds zit die Strieker op het vinkentouw. Haar aangifte leidde tot verhoor. De aangifte bleek vals. Zo vals als ze van nature is, moet ik constateren bij het teruglezen van haar berichten op dit blog. Een fascist waar Dijstelberge nog veel van kan opsteken, ten goede of ten kwade. Vooralsnog zit ze volledig op haar lijn voor wat Tibaert betreft. 

Februari 2017

 

augustus 2012


Deze tweet toonde Friedrich Eckhardt nog even voor zijn vertrek uit Nederland:


 


Een dag later meldde hij nog aan een van zijn vertrouwelingen en beschermheer:


@TEUN_PVV geen idee wat die groupies van mij blaten
Ook niet echt interessant met dit weer. Ga naar Engeland bye bye
#pvv number 1 4ever

 


Zou hij met de staart tussen de benen vertrokken zijn voordat een onderzoek naar zijn wandaden gaat plaatsvinden? Mogelijk.

Enkele uren eerder had @tweepstra hem gevorderd al het illegaal verkregen en gepubliceerde privé-materiaal vóór zaterdag 11 augustus 2012 om 11 am te verwijderen. En aansluitend:


“Denk dat we NU in ´n fase zitten van alles of niets & jij mag nu nog kiezen. Je hebt de toekomst van #PVV in je hand.”

 


Geen actie van @linksrapalje, geen reactie. Vaandelvlucht van deze man die verbaal op Twitter geen enkele moeite teveel is om zijn nek uit te steken voor zijn leider Geert Wilders? Hem is elke twijfel vreemd over de racistische strijd die Wilders voert tegen een groot deel van de bevolking in Nederland en Europa. En zelfs in de USA, ook tegen president Obama.

Voor zijn vertrek haalt Friedrich een half jaar oude tweet te voorschijn. Die tweet sluit aan bij zijn actie om alle illegaal verkregen en gepubliceerd materiaal de context te geven van een terechte daad. Hij staat immers aan de goede kant en vecht voor de grote zaak van Wilders, Europa islamvrij. Daartoe zijn alle middelen geoorloofd, legaal en illegaal. Onze rechtstaat deugt immers niet en zelfverdediging is in dergelijke omstandigheden een noodzakelijk kwaad. Gestreden wordt voor onze vrijheid, nou dan. Degenen die dat doel dreigen te dwarsbomen moeten uitgeschakeld worden, eerst virtueel en als dat niet helpt fysiek. Alleen zo bereiken we weer de staat die we de onze kunnen noemen, om het maar eens zo te formuleren.

Ik denk dat ik die positivistische, “objectieve” wijze van redeneren inmiddels goed begrepen heb, mede dankzij de lectuur van een fragment uit “Mein Kampf”. In die zin verschil ik niet eens zoveel van Martin Bosma…

Nieuwsgierig als ik ben wilde ik toch eens precies de samenhang zien waarbinnen m’n eigen tweet verscheen, hopelijk kort voor de zijne verzonden.


Tibaert_extra Feb 16, 7:46pm

#pvv‘ers duidelijk maken dat Wilders en Hitler tot dezelfde ideologische stam behoren qua doel en middelen? #Lebensraum…!

 


Sprake was van het “Meldpunt Polen”, weet u nog? En zie hoe tweets misbruikt en gemanipuleerd worden. Zo gaan mensen te werk die feiten creëren als Bosma en Wilders. Een aantal van hun volgelingen hebben die smaak al heel lang te pakken. Zelf heb ik het o.m. ervaren van @____Jeannie____, @Jekylline en deze @linksrapalje.

Overigens ben ik bij m’n zoektocht naar die tweet ook gestoten op de voorgeschiedenis van de affaire @ardenslife en nog een paar vermeldenswaardige zaken.

Friedrich Eckhardt doet inmiddels een oproep. Als u met de gevolgen geconfronteerd wordt doe even een melding bij de politie.

U begrijpt dat deze meneer, net als Wilders, slechts baat heeft bij escalatie. Daar zetten beiden op in. Knieschoten, tandenborstels, kopvodden… Varkens…

 

 Update februari 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.