Een half jaar geleden…

· internet, justitie, politiek
Authors

Deze tweet toonde Friedrich Eckhardt nog even voor zijn vertrek uit Nederland:

 

 

 

Een dag later meldde hij nog aan een van zijn vertrouwelingen en beschermheer:

 

Zou hij met de staart tussen de benen vertrokken zijn voordat een onderzoek naar zijn wandaden gaat plaatsvinden? Mogelijk.

 

Enkele uren eerder had @tweepstra hem gevorderd al het illegaal verkregen en gepubliceerde privé-materiaal vóór zaterdag 11 augustus 2012 om 11 am te verwijderen. En aansluitend: “Denk dat we NU in ´n fase zitten van alles of niets & jij mag nu nog kiezen. Je hebt de toekomst van #PVV in je hand.”

 

Geen actie van @linksrapalje, geen reactie. Vaandelvlucht van deze man die verbaal op Twitter geen enkele moeite teveel is om zijn nek uit te steken voor zijn leider Geert Wilders? Hem is elke twijfel vreemd over de racistische strijd die Wilders voert tegen een groot deel van de bevolking in Nederland en Europa. En zelfs in de USA, ook tegen president Obama.

 

Voor zijn vertrek haalt Friedrich een half jaar oude tweet te voorschijn. Die tweet sluit aan bij zijn actie om alle illegaal verkregen en gepubliceerd materiaal de context te geven van een terechte daad. Hij staat immers aan de goede kant en vecht voor de grote zaak van Wilders, Europa islamvrij. Daartoe zijn alle middelen geoorloofd, legaal en illegaal. Onze rechtstaat deugt immers niet en zelfverdediging is in dergelijke omstandigheden een noodzakelijk kwaad. Gestreden wordt voor onze vrijheid, nou dan. Degenen die dat doel dreigen te dwarsbomen moeten uitgeschakeld worden, eerst virtueel en als dat niet helpt fysiek. Alleen zo bereiken we weer de staat die we de onze kunnen noemen, om het maar eens zo te formuleren.

Ik denk dat ik die positivistische, “objectieve” wijze van redeneren inmiddels goed begrepen heb, mede dankzij de lectuur van een fragment uit “Mein Kampf”. In die zin verschil ik niet eens zoveel van Martin Bosma…

 

Nieuwsgierig als ik ben wilde ik toch eens precies de samenhang zien waarbinnen m’n eigen tweet verscheen, hopelijk kort voor de zijne verzonden.

 

 

Tibaert_extra Feb 16, 7:46pm via HootSuite

Hoe kun je #pvv‘ers duidelijk maken dat Wilders en Hitler tot dezelfde ideologische stam behoren qua doel en middelen? #Lebensraum…!

 

 

Sprake was van het “Meldpunt Polen”, weet u nog? En zie hoe tweets misbruikt en gemanipuleerd worden. Zo gaan mensen te werk die feiten creëren als Bosma en Wilders. Een aantal van hun volgelingen hebben die smaak al heel lang te pakken. Zelf heb ik het o.m. ervaren van @____Jeannie____, @Jekylline en deze @linksrapalje.

 

Overigens ben ik bij m’n zoektocht naar die tweet ook gestoten op de voorgeschiedenis van de affaire @ardenslife en nog een paar vermeldenswaardige zaken.

 

Friedrich Eckhardt doet inmiddels een oproep. Als u met de gevolgen geconfronteerd wordt doe even een melding bij de politie. U begrijpt dat deze meneer, net als Wilders, slechts baat heeft bij escalatie. Daar zetten beiden op in. Knieschoten, tandenborstels, kopvodden… Varkens…

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: