Leedvermaak?

Ever tried. Ever failed. No matter.


 

ter inleiding

Het is me wat, ik kan me voorstellen dat veel mensen afhaken op internet, in die virtuele wereld waar fake niet van echt te onderscheiden is. Mijn indruk, die ontwikkeling staat pas in de kinderschoenen, zie Trump en Wilders. Zij verkennen a.h.w. wat op dit terrein nu reeds mogelijk is, politiek gezien. Zeer veel succes boeken ze al, ze zullen ruimschoots navolging krijgen, de middelen om dergelijke praktijken te beoefenen zullen toenemen en verfijnd worden, zie de onheilspellende ontwikkeling bij Facebook als Ersatz voor internet, en zo wandelen we in een ommezien een virtuele wereld binnen die zegt wat we dienen te geloven en hoe te handelen.

Gelukkig is er nog een site die stand houdt in deze roerige tijden. Geen enkele uiting ontgaat hen. De gevestigde media hebben ze volledig ontmaskerd, de nieuwe sowieso. Ze gaan slechts af op door en door betrouwbare zegslieden en het finale oordeel laten ze over aan als wat zij beschouwen de hoogste juridische instantie, Google. Neem van mij aan dat ze het onderstaande onder de categorie zeer relevant hebben gerangschikt. Op deze wijze kwamen ze aan de weet dat Tibaert een pervers persoon is, bedreiger van kinderen, alcoholist, misogyne tot op het bot, homo, wie weet pedofiel, onder vele dekmantels actief is op internet, iemand actief voor de Dienst om hun site naar de verdommenis te helpen.

U kent die site nog niet? Dan zal ik het maar verklappen: Krapuul. Ze houden overigens nauwgezet de ontwikkelingen bij op het gebied van de nieuwe media. Je kunt werkelijk niet om ze heen. Ze hebben de blik op vooruit, op weg naar de Nieuwe Orde. Volg ze…

(maart 2017)


ONDERKEN FASCISME

Dit screenshot ontving ik vannacht: 


 


De ongehoorde brutaliteit van deze meneer Smits. Beschuldigen, insinueren, smaad en laster verspreiden, daar is deze zich zelf noemende wetenschapsfilosoof bijzonder goed in. In zijn eigen “vriendenkring” is men steeds volop bezig anderen het zwijgen op te leggen. Namen? Twee, Peter Anshof en Alexandra Strieker. Daar weet deze meneer alles van en keurt het goed, daar valt niet aan te twijfelen. Zou hij ooit iets van Voltaire of Rosa Luxemburg vernomen hebben? 


Nee, meneer Smits, wij, Theo en ik, koesteren geen leedvermaak. Wij strijden voor de vrijheid van meningsuiting. Wij hanteren geen praktijken die in PVV kringen schering en inslag zijn. Niet gewenste stemmen het zwijgen opleggen behoort zelfs tot de hoofdingrediënten van hun strategie, van Wilders en Bosma tot al die minkukels op Twitter toe. Wij mogen dat dagelijks ervaren.

En nu meneer Smits is de tijd aangebroken om wat zaken recht te zetten, mogelijk juridische stappen te ondernemen en schoon schip te maken. U kunt een stap in de goede richting zetten. Dat laten we aan u over. Wij verwachten wel zo spoedig mogelijk een reactie, de tijd dringt.

Fons

 

 

Een nawoord

Waarom voelde ik walging opkomen bij het lezen van de berichtjes van Leo Lewin?

31 augustus 2012

 


En enkele uren later:

 

Schermafbeelding 2014-03-09 om 01.36.21

 


Als de goeie man nou eens werkelijk schoon schip maakte… Misschien hielp dat? Nee, er volgde een lange twitter-sessie, die hiermee voorlopig eindigde:


En waarom was ik op Twitter verzeild geraakt? Omdat ik Leo Lewin toestemming wilde vragen hem te mogen citeren: haat. Merkwaardig…

Het voorlopige slotakkoord geef ik nu aan iemand die bij mij bekend werd door een oproep tot nekschot voor Pechtold, iemand waar Leo Lewin ook graag mee babbelt:De ook hier weer opduikende Dijstelberge zal, zo leert het vervolg op deze geschiedenis, zich ontpoppen en uitgroeien tot grote steun en toeverlaat van fascisten, links en rechts, met dank aan Google. Een sterke vrouw wordt ze in haar kring genoemd. Net als bij die sterke mannen wordt het dan oppassen geblazen, ik had dus kunnen weten wat er stond te gebeuren.
Update juni 2019

 

Uitgelichte foto: bron
Ingevoegde foto: Robert Frank – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.