De allerliefste van Wilders

· ideologie, internet, justitie
Authors

 

Is over deze dame niet al alles gezegd wat relevant is m.b.t. Wilders?

Is elk woord aan deze dame gewijd er eentje teveel?

Is deze dame voor rede vatbaar?


Evenals haar “Wilders” broertje Friedrich Eckhardt heeft Jacqueline van Wel alles te bieden dat je bij hun geestelijke vader aantreft. Een beetje als bij de Roomsen, door mij de waarheid en het leven. Het eigen gelijk staat als een huis. Hun kennis ontlenen ze aan de dagelijkse boodschappen  van de Leider, immers der Führer hat immer Recht. Weerwoord is uitgesloten.


Wat valt er dus verder nog te zeggen? Dit. Ik vrees onderhand dat deze twee bereid zijn tot het uiterste te gaan. Ze menen absoluut wat ze zeggen, letterlijk. Waar hun grens ligt weet ik niet en het is niet aan mij die af te tasten. Daar waag ik me niet aan. Wel zou ik zeggen volg deze twee oplettend, vergeet hun dubbelgangers en vriendjes niet. Die zijn vrij talrijk. Let verder op de contacten die ze onderhouden. Mijn idee, achter dat vriendelijke, beschaafd ogende vrouwtje, gaat iets schuil waar ik liever geen weet van heb. Vorm dus liever zelf uw oordeel door haar (en hem) te volgen. Als vanzelf komt u meer te weten over Wilders en welke krachten hij los maakt.

 

 

Bijna was ik de aanleiding vergeten tot dit stukje. De link die in bovenstaande tweets stond verwees naar een foto van mijn vrouw. Inmiddels is zij met pensioen, maar nog steeds actief in de hulp voor kinderen. 

Ook Jacqueline is moeder…

 

Commentaar, direct en indirect.

bron foto linksboven: Hyve

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: