De allerliefste van Wilders


Jan-Philipp SendkerIs over deze dame niet al alles gezegd wat relevant is m.b.t. Wilders?

Is elk woord aan deze dame gewijd er eentje teveel?

Is deze dame voor rede vatbaar?


Evenals haar “Wilders” broertje Friedrich Eckhardt heeft Jacqueline van Wel alles te bieden dat je bij hun geestelijke vader aantreft. Een beetje als bij de Roomsen, door mij de waarheid en het leven. Het eigen gelijk staat als een huis. Hun kennis ontlenen ze aan de dagelijkse boodschappen  van de Leider, immers der Führer hat immer Recht. Weerwoord is uitgesloten.


Wat valt er dus verder nog te zeggen? Dit. Ik vrees onderhand dat deze twee bereid zijn tot het uiterste te gaan. Ze menen absoluut wat ze zeggen, letterlijk. Waar hun grens ligt weet ik niet en het is niet aan mij die af te tasten. Daar waag ik me niet aan. Wel zou ik zeggen volg deze twee oplettend, vergeet hun dubbelgangers en vriendjes niet. Die zijn vrij talrijk. Let verder op de contacten die ze onderhouden. Mijn idee, achter dat vriendelijke, beschaafd ogende vrouwtje, gaat iets schuil waar ik liever geen weet van heb. Vorm dus zelf uw oordeel door haar (en hem) te volgen. Als vanzelf komt u meer te weten over Wilders en welke krachten hij los maakt.
Bijna was ik de aanleiding vergeten tot dit stukje. De link die in bovenstaande tweets stond verwees naar een foto van mijn vrouw. Inmiddels is zij met pensioen, maar nog steeds actief in de hulp voor kinderen. 

Ook Jacqueline is moeder…

Commentaar, direct en indirect:


Schermafbeelding 2014-03-09 om 02.11.03Er is nog iets wat ik me afvraag. Is deze vrouw voortdurend in gesprek met zichzelf. Eerst was er een zusje, @victoriejaaa, nu lijkt het er sterk op dat ze een virtueel vriendje in de wereld heeft gezet, @barthcarlo. En wat te denken van… Nee, dat verklap ik nog niet. Nogmaals, aan een diepte analyse waag ik me niet. Ik registreer slechts.


bron foto linksboven: Hyves


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.