Wie, o wie?

Jane Burton


 

TER INLEIDING

Het aansluitende bericht verzond ik voorafgaand aan die voor mij historische zaterdag op de Markt in Maastricht…

Eveline van Donkelaar heeft nog steeds niet de moed en dat kleine beetje fatsoen dat nodig is om een bericht op haar weblog terug te plaatsen. Zie: Ordinair bedrog. Voor mensen die haar vertrouwden zou het zeer ontluisterend zijn. Nooit of te nimmer hebben deze personen met mij contact gezocht over de laster en smaad die Van Donkelaar over mij verspreidde. Dat geeft te denken. Ze gingen en gaan liever af op laster en smaad dan op eerlijke en betrouwbare informatie. Hoor en wederhoor bestaat voor hen kennelijk niet. Het is nog stuitender, ze zetten me vervolgens weg als leugenaar, als stalker, als een nobody. Gajes toch, mensen die dergelijke praktijken huldigen? Tot slot weten ze te bewerkstelligen via een meestertruc dat mijn weblogs bij Google verdwijnen. Fascisten? U treft ze aan bij Krapuul

Grappig is wel dat onlangs Breedveld van de site Frontaal Naakt verkondigde dat hij voor informatie over personen afgaat op wat Krapuul te melden had. Dan weet u dat ook weer en bent u gewaarschuwd.

(7 maart 2017)


Jane Burton: “Wormwood” (2007)Wie is de maker van deze louche account? Wie viert dagelijks zijn lusten bot om mensen te beschadigen? Wie zijn het meest vereend met Wilders? 

Twee namen duiken voortdurend op bij dergelijke rotzooi, @Jekylline en @TEUN_PVV… 


Het wordt hoog tijd dat wordt ingegrepen. Deze PVV praktijken moeten ophouden, hoe dan ook. Het is fascisme in zijn meest pure vorm.
Schermafdruk 2019-02-25 03.57.30


Wie RT deze vuilnis prompt? Jekylline.NASCHRIFT

Later, het zal u niet verbazen als u de geschiedenis kent van deze haatoma, zal Eveline van Donkelaar met instemming en genoegen de activiteiten van Jeky richting Tibaert gadeslaan nadat ze geijverd had dat mijn spullen van internet verdwenen en ze bij de politie met haar aangifte bot gevangen had. Je vraagt je dan wel af wie is de grootste smeerlap van die twee?Schermafdruk 2019-02-25 04.14.36Het lijkt me hier de plek Van Donkelaar erop te wijzen en haar volgers op Twitter ervoor te waarschuwen dat ze een doortrapt en door en door goor spelletje heeft gespeeld vanaf september 2012. Significant is en blijft het door haar weggehaalde bericht op haar blogspot handelende over de familie Scaf, in het bijzonder over mijn zoon. Het betrof de activiteiten van PVV schorem m.b.t. beschuldigingen over pedofilie. Daarin kwam ook Friedrich Eckhardt ter sprake. Zou het bericht nu weer openbaar worden dan wordt in een klap duidelijk waarvoor deze vrouw staat: fascisme. Slechts onder die term kunnen haar activiteiten sedertdien gevat worden. Leugens, intimidatie, smaad noem maar op, niets was haar te dol om mij het zwijgen op te leggen. Ze gebruikte hiervoor alle mogelijke ter beschikking staande kanalen en relaties en deed op de koop toe zelfs een valse aangifte bij de politie jegens mij.Updates: 7 maart 2017 en 25 februari 2019
Foto’s: broninfo

Een gedachte over “Wie, o wie?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.