Twitter terreur

tumblr_inline_p37keh8Zdh1sfx5q5_1280


Zo hoor je nog eens wat. Vroeger werd me een complete familie toegedicht, n.b. in de respectabele NRC, nu ben ik een doorgedraaide linkse extremist met handlangers.

Wees niet bang, ik ben, en dat geldt ook voor de met name genoemde mensen in onderstaand stukje, een democraat en pacifist die niet wenst dat fascisme in welke vorm dan ook weer de macht kan grijpen, zoals nu met Wilders dreigt.  Zijn leuze: “Islam = fascisme”.

Zoals met die waanzinnige kreet van Wilders het geval is, zo uiten zich ook zijn collaborateurs en aanverwante geesten, zij hoeven niets aan te tonen, het is immers zo. Dan ben je heel snel uitgepraat.

Ik daag deze meneer, die schuilgaat achter een pseudoniem, uit mij aan te geven waar en in welke context bij mij sprake is van bedreiging. Omgekeerd overkomt het me bijna dagelijks vanuit zijn kring, dat is tolerabel, dat zijn grappen waar je tegen moet kunnen. Het is hun vrijheid.

In het stukje wordt een ondernemer opgevoerd die zo ongeveer al alles uit de kast heeft gehaald om dit blog van internet te doen verdwijnen. Inmiddels zijn al vijf Twitter accounts van mij verdwenen. Tja, en dan komt die openbaarheid om de hoek kijken, die vrijheid om je te uiten. Ook die werkt voor deze mensen slechts in een richting. Die ondernemer heb ik uitdrukkelijk stalker genoemd en je vraagt het je onderhand af, is er iets mis met deze man. Gisteren was hij druk in de weer om meer dan 100 berichten te versturen met een oproep om bij Google te klagen over misbruik. Uitdrukkelijke wens van hem en een aantal geestverwanten,  dit blog moet en zal plat. En het kan, een dag eerder was het immers zo succesvol gelukt met @Tibaert. In gedachte had hij waarschijnlijk nog zijn vorige coup toen hij zich beriep op auteursrecht.

En wat doet de man vandaag. Hij meldt zich aan op mijn afgesloten account

In het holst van de nacht kwam ik dat fraaie stukje van die* Serpent tegen en heb er maar meteen dit commentaar bijgezet.

De tijd dringt, woensdag zijn verkiezingen en het lijkt me wenselijk dat mensen weten wat zich er zoal afspeelt in de omgeving van Wilders en z’n beweging. Ik vond het terug omdat een van die extremisten mijn aandacht trok.

Ik neem de vrijheid het stuk hier over te nemen met de bijbehorende commentaren. Democratie is het best gediend met zo groot mogelijke openbaarheid. Uiteraard zal meteen gepoogd worden het te doen verdwijnen, want een debat schuwen deze lieden als gebruikelijk. Volg de mensen maar eens op deze lijst. En neem maar aan, dat we hier slechts te maken hebben met wie en wat zich aan de oppervlakte toont. Erachter of eronder gaat beslist meer schuil.

U begrijpt dat over veel zaken op dit blog nog niet het laatste woord is gezegd, ook niet over die “doodseskaders”… Ook niet over hoe deze lieden bewijslast aan de lopende band produceren.


Ziek zijn we en we wensen andere stemmen te elimineren. Lees maar…


Een roepende in de woestijn 

Doodseskaders

Berichtnavigatie

7 comments to Doodseskaders

 1. Wouter zegt:

  Oh alweer die Kesteab die Wilders meer malen met de dood bedreigd heeft? Deze mensen zijn zo intens ziek een behandeling heeft geen enkele zin meer.

  Laat hun lekker wegkwijnen en stem PVV alleen al om hun stervensgang te bespoedigen. Die Nazi Alphonse Scaf is overigen alweer 70 jaar geworden. Een mens met zoveel haat in zich en zoveel trauma en obsessies wordt geen 71 jaar meer. En wat zegt zijn familie dan aan de rand van zijn graf “hij kon zo lekker twitteren” … wat een afgang.

  • hetserpent zegt:

   Zo zo, 70 jaar al! Het is jammer dat ik zijn adres niet heb. Dan had ik mijn kinderen de man kunnen laten zien die er geen moeite mee heeft dat een van zijn vriendjes met plezier over hen heen wil rijden met een auto. En dat deze oude man het niet erg vindt als hun moeder, die fascistenhoer, haar nek breekt.

   Maar of dat zin heeft? Ik vrees van niet. Alphonse en zijn moordlustige bende zullen wel gaan roepen dat nu eenmaal onschuldige slachtoffers vallen in een oorlog.

 2. Illmartino zegt:

  Laat AL die extremisten maar de rakketakke krijgen! Dit gedrag is een hersenpanverkleinde afwijking die nog lager is dan een uit twee hoeken kwijlende mongool!

 3. Wouter zegt:

  Die tegendraadsheid ook van deze “mensen” is weerzinwekkend! Jij blokt hun, jij schermt je profiel af voor hun en dan publiceren zij vervolgens al je tweets op sites en concluderen dan dat notabene JIJ met stalken bezig bent.

  De wereld waarin deze dwaallichten leven is een echt een hele bijzondere.

  Feit is wel dat deze dwaallichten een zeer leeg leven moeten hebben als ze zoveel tijd over hebben om met dit soort dingen heel de dag bezig te zijn.

  Ergens heb ik een beetje medelijden met ze.

  • hetserpent zegt:

   Het getuigen van weinig inzicht van de gevolgen die ze veroorzaken is wel die @wijnazijn. Die lacht erom terwijl mijn vrouw de kinderen extra in de gaten moet gaan houden. En die gast noemt zich ook nog ondernemer!

 4. Joe zegt:

  Man, het enige dat die lui ooit ondernomen hebben is het verkrijgen van een bijstandsuitkering.

Het vervolg: 
Tja, m’n stemming verpesten aan of door mensen die onbeschaamd durven reppen over (kinderen) bedreigen, hetze, grenzen overschrijden, copyright, tieren, brullen, misselijkmakend, schade aanrichten, over de nek gaan, werk van maken, gestoord… Zegt de man ook nog dat we het niet helemaal begrijpen en iedereen met een andere mening enz… 

Nee, mijn stemming laat ik niet verpesten. Wel een wedervraag. Wie dacht u zijn gestoord, Wilders met het “islam = fascisme” en mensen die dat geloven? Mensen die Wilders en z’n beweging op zijn minst gedogen, zoals Rutte en velen met hem. Of mensen die Wilders en zijn adepten kwalificeren als fascisten? Voelt iemand zich door deze vraag een beetje in het nauw gedrongen?
* M’n vriend @zetteke was zo goed mij erop te attenderen dat het niet die Serpent is maar dat Serpent.

bron foto: Il Vaso di PandoraGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.