Twitter terreur

Regenboog
Zo hoor je nog eens wat. Vroeger werd me een complete familie toegedicht, n.b. in de respectabele NRC, nu ben ik een doorgedraaide linkse extremist met handlangers.

Wees niet bang, ik ben, en dat geldt ook voor de met name genoemde mensen in onderstaand stukje, een democraat en pacifist die niet wenst dat fascisme in welke vorm dan ook weer de macht kan grijpen, zoals nu met Wilders dreigt.  Zijn leuze: “Islam = fascisme”.

Zoals met die waanzinnige kreet van Wilders het geval is, zo uiten zich ook zijn collaborateurs en aanverwante geesten, zij hoeven niets aan te tonen, het is immers zo. Dan ben je heel snel uitgepraat.

Ik daag deze meneer, die schuilgaat achter een pseudoniem, uit mij aan te geven waar en in welke context bij mij sprake is van bedreiging. Omgekeerd overkomt het me bijna dagelijks vanuit zijn kring, dat is tolerabel, dat zijn grappen waar je tegen moet kunnen. Het is hun vrijheid.

In het stukje wordt een ondernemer opgevoerd die zo ongeveer al alles uit de kast heeft gehaald om dit blog van internet te doen verdwijnen. Inmiddels zijn al vijf Twitter accounts van mij verdwenen. Tja, en dan komt die openbaarheid om de hoek kijken, die vrijheid om je te uiten. Ook die werkt voor deze mensen slechts in een richting. Die ondernemer heb ik uitdrukkelijk stalker genoemd en je vraagt het je onderhand af, is er iets mis met deze man. Gisteren was hij druk in de weer om meer dan 100 berichten te versturen met een oproep om bij Google te klagen over misbruik. Uitdrukkelijke wens van hem en een aantal geestverwanten,  dit blog moet en zal plat. En het kan, een dag eerder was het immers zo succesvol gelukt met @Tibaert. In gedachte had hij waarschijnlijk nog zijn vorige coup toen hij zich beriep op auteursrecht.

En wat doet de man vandaag. Hij meldt zich aan op mijn afgesloten account

In het holst van de nacht kwam ik dat fraaie stukje van die* Serpent tegen en heb er maar meteen dit commentaar bijgezet.

De tijd dringt, woensdag zijn verkiezingen en het lijkt me wenselijk dat mensen weten wat zich er zoal afspeelt in de omgeving van Wilders en z’n beweging. Ik vond het terug omdat een van die extremisten mijn aandacht trok.

Ik neem de vrijheid het stuk hier over te nemen met de bijbehorende commentaren. Democratie is het best gediend met zo groot mogelijke openbaarheid. Uiteraard zal meteen gepoogd worden het te doen verdwijnen, want een debat schuwen deze lieden als gebruikelijk. Volg de mensen maar eens op deze lijst. En neem maar aan, dat we hier slechts te maken hebben met wie en wat zich aan de oppervlakte toont. Erachter of eronder gaat beslist meer schuil.

U begrijpt dat over veel zaken op dit blog nog niet het laatste woord is gezegd, ook niet over die “doodseskaders”… Ook niet over hoe deze lieden bewijslast aan de lopende band produceren.


Ziek zijn we en we wensen andere stemmen te elimineren. Lees maar…


Een roepende in de woestijn 

Doodseskaders


september 8 2012 door hetserpent

aeeab-schermafbeelding2012-09-06om14-31-181

Sinds kort is het pure anarchie op Twitter. Linksextremisten onder aanvoering van de doorgedraaide 69-jarige Alphonse Scaf (@Outre_Meuse) uit Maastricht proberen alle accounts van het medium af te krijgen waarvan zij het gevoel hebben dat ze ook maar enigszins rechtse sympathieën hebben. Eigenlijk moet ik zeggen dat hij mensen op een dodenlijst zet die het niet met hem eens zijn, dat is natuurlijk iets geheel anders dan een politiek rechtse mening hebben.

Het is nu tijd Alphonse en zijn trouwe helpers bekend te gaan maken aan de buitenwereld. Al het extremisme dient in mijn ogen bestreden te worden door een ieder die niet wil zwichten voor kortzichtig denkende mensen. En kleine groep fanatici die schijt hebben aan de rechten van andere mensen en deze met alle middelen proberen in te perken. Ik ga enkele mensen hier noemen die tot de harde kern behoren van het extreemlinkse groepje die het zuiveren van het internet van ongewenste geluiden tot doel hebben gesteld. Dit artikel zal mij wederom een Twitter account gaan kosten. Het zij zo.

Het maakt mij niets uit hoe iemand denkt of redeneert op de social media. Veelal beschikken deze over een functie om ongewenste personen uit te sluiten. Voor enkelen gaat dit niet ver genoeg. Daar waar fatsoenlijke mensen met verschillende mening een discussie aangaan over hun standpunten, blijken de extremisten niet gevoelig voor argumenten en gaan over tot bedreigingen. Het laten verwijderen van een Twitter account is nog een onschuldig middel, het bedreigen via email van gezinsleden is ook al geen uitzondering meer. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, niet iets wat door idioten on zeep geholpen mag worden!

Het is de hoogste tijd dat extremisten van welk pluimage dan ook, aangepakt gaan worden. Dodenlijsten zoals deze dienen dan ook van het internet te verdwijnen. Alphonse noemt het stalkers, maar veel van deze mensen staan op de lijst stomweg omdat ze een andere mening hebben. Dat er mensen schade door gaan ondervinden interesseert ze niet, het fascisme dient met alle middelen te bestreden te worden! Dat mocht ook deze ondernemer ondervinden.

Natuurlijk beschikken dit soort gestoorde mensen over meerdere accounts op Twitter om maar de indruk te willen wekken dat het een grote groep is. Het is een groepje van hooguit 10 tot 15 mensen die willen bepalen wie er op Twitter zit, en wie niet. Persoonlijk ben ik het bedreigen richting mijn persoon en mijn familie meer dan zat. De bedreigingen richting mijn vrouw en kinderen die via mijn email binnenkwamen liggen inmiddels bij de politie.

Een van de fanatiekste toeleveranciers van accounts die rechts dan wel PVV aanhangers plechten te zijn is een oudere dame die al eens beweerd heeft mensen met een rechte overtuiging niet te willen helpen, al zouden ze in een situatie verkeren die levensbedreigend is. Onder de naam @GaviMensch opereert de dame als zijnde een lief mens op het medium maar ondertussen zit ze te struinen naar mensen die haar opvattingen niet delen.

Naast de zuster des doods kan Alphonse beschikken over een paar handlangers/accounts die voor hem de kolen uit het vuur halen, @tweepstra, @camelzzz, @KesTeab, @wijnazijn, @AnasCortezReina of @snelweginfo. Gestoorde mensen die andere meningen anders dan hun eigen niet tolereren. Figuren die schijnbaar niet over de capaciteiten beschikken om verder te kijken dan hun neus lang is.

Ik zou mij nu tot het niveau van dit soort figuren kunnen gaan verlagen en proberen hen het leven zuur te gaan maken. Door de mailtjes hier te posten, privégegevens online te gooien en meer van dit soort streken. Maar dat doe ik niet, als ik mij tot dat niveau ga verlagen verlies ik het. Ik zal verslagen worden door mensen die zeer ervaren zijn in dit soort praktijken die je rustig misselijkmakend mag gaan noemen.

Laat mij u erop wijzen hoe ziek dit soort mensen zijn en hoe ver ze gaan om andere geluiden te elimineren. Ik ga hier niet oproepen deze accounts van Twitter af te laten halen. Mijn doel is enkel aan te geven hoe gevaarlijk deze club van gestoorden werkelijk is. Mensen die zelfs niet schuwen naasten van een kritische schrijver te gaan bedreigen met de dood! En waarom in Godsnaam? Omdat ik een andere mening heb? Nederland anno 2012, een land dat niets heeft geleerd van de moord op die kale 10 jaar geleden!

© hetserpent 2012


This entry was posted in Mening and tagged Alphonse Scaf, Bedreigingen, Dodenlijst, Extremisme, Pim Fortuyn.

Berichtnavigatie

Daar is Willem met de waterpomptang, de knijptang en de combinatietang.

7 comments to Doodseskaders

 1. Wouter zegt:

  Oh alweer die Kesteab die Wilders meer malen met de dood bedreigd heeft? Deze mensen zijn zo intens ziek een behandeling heeft geen enkele zin meer.

  Laat hun lekker wegkwijnen en stem PVV alleen al om hun stervensgang te bespoedigen. Die Nazi Alphonse Scaf is overigen alweer 70 jaar geworden. Een mens met zoveel haat in zich en zoveel trauma en obsessies wordt geen 71 jaar meer. En wat zegt zijn familie dan aan de rand van zijn graf “hij kon zo lekker twitteren” … wat een afgang.

  • hetserpent zegt:

   Zo zo, 70 jaar al! Het is jammer dat ik zijn adres niet heb. Dan had ik mijn kinderen de man kunnen laten zien die er geen moeite mee heeft dat een van zijn vriendjes met plezier over hen heen wil rijden met een auto. En dat deze oude man het niet erg vindt als hun moeder, die fascistenhoer, haar nek breekt.

   Maar of dat zin heeft? Ik vrees van niet. Alphonse en zijn moordlustige bende zullen wel gaan roepen dat nu eenmaal onschuldige slachtoffers vallen in een oorlog.

 2. Illmartino zegt:

  Laat AL die extremisten maar de rakketakke krijgen! Dit gedrag is een hersenpanverkleinde afwijking die nog lager is dan een uit twee hoeken kwijlende mongool!

 3. Wouter zegt:

  Die tegendraadsheid ook van deze “mensen” is weerzinwekkend! Jij blokt hun, jij schermt je profiel af voor hun en dan publiceren zij vervolgens al je tweets op sites en concluderen dan dat notabene JIJ met stalken bezig bent.

  De wereld waarin deze dwaallichten leven is een echt een hele bijzondere.

  Feit is wel dat deze dwaallichten een zeer leeg leven moeten hebben als ze zoveel tijd over hebben om met dit soort dingen heel de dag bezig te zijn.

  Ergens heb ik een beetje medelijden met ze.

  • hetserpent zegt:

   Het getuigen van weinig inzicht van de gevolgen die ze veroorzaken is wel die @wijnazijn. Die lacht erom terwijl mijn vrouw de kinderen extra in de gaten moet gaan houden. En die gast noemt zich ook nog ondernemer!

 4. Joe zegt:

  Man, het enige dat die lui ooit ondernomen hebben is het verkrijgen van een bijstandsuitkering.

Het vervolg: 
Tja, m’n stemming verpesten aan of door mensen die onbeschaamd durven reppen over (kinderen) bedreigen, hetze, grenzen overschrijden, copyright, tieren, brullen, misselijkmakend, schade aanrichten, over de nek gaan, werk van maken, gestoord… Zegt de man ook nog dat we het niet helemaal begrijpen en iedereen met een andere mening enz… 

Nee, mijn stemming laat ik niet verpesten. Wel een wedervraag. Wie dacht u zijn gestoord, Wilders met het “islam = fascisme” en mensen die dat geloven? Mensen die Wilders en z’n beweging op zijn minst gedogen, zoals Rutte en velen met hem. Of mensen die Wilders en zijn adepten kwalificeren als fascisten? Voelt iemand zich door deze vraag een beetje in het nauw gedrongen?
* M’n vriend @zetteke was zo goed mij erop te attenderen dat het niet die Serpent is maar dat Serpent.


Uitgelichte foto: Il Vaso di Pandora

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.