Zo maar wat plaatjes

Victor Brauner: Espace de L’Esprit
Joost mag het weten hoe ze het klaar spelen, maar @tibaert en @filou_extra moesten er vandaag aan geloven. Ze zijn zielsgelukkig, die brave PVV zielen. Ach mensen, dit is maar een virtueel spel, ik leef mijn leventje rustig verder. Voor hen is het een vertaling van wat ze nastreven: verwijdering en vernietiging van ongewenst. En denk eraan, vroeg of laat bent u aan de beurt. Vandaar een stemadvies. Weiger een stem voor de zogenaamde vrijheidspartijen, ze draaien u een loer. Behalve dan de traditionele profiteurs, belastingontduikers noem maar op.

Even ter illustratie wat beeldmateriaal vandaag van Twitter geplukt en afkomstig uit het rechtse en/of fascistische kamp in ons land. Zeer frisse teksten, gelardeerd met vervalste accounts onder mijn naam. Het schorem weet er wel raad mee als het op deze activiteiten aankomt. Informatie kunt u inwinnen bij @jekylline, @baronvbeauluna, @peteranshof e.a.


@twiggerfingers = @vlunk – meermaals veroordeeld alcoholist
5 september 2012Dit is het begin. Ondertussen ga ik verder! Commentaar komt nog wel… Eerst even dit:


8 september 2012U ziet het, van Wilders tot deze minkukels toe, iedereen moet het zwijgen worden opgelegd, van de “staatsomroep” tot mijn persoontje. Hun vrijheid is de vrijheid. Pas u aan, zou ik zeggen, en stem PVV of VVD bij de komende verkiezingen en hou verder uw mond.

Uitgelichte afbeelding: Victor Brauner – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.