Een hernieuwde oproep

Pieter Laurens Mol: Omgeving Vinkeveen (2010)
Met een hernieuwde oproep word ik vandaag geconfronteerd. Ze stamt van @commuungenis, een dame waar ik intensief mee van gedachte heb gewisseld, tot… Ja tot ik reageerde op een bericht over een afschuwelijke “berechtiging” van een moslima, ik dacht in Afghanistan. Ik sprak mijn verwondering erover uit dat dezelfden die dit soort schanddaden melden zich nooit uiten over vrouwenverachting in het Westen, vrouwenmishandeling, gedwongen prostitutie, vrouwenhandel. Er sterven meer vrouwen door huiselijk geweld in Nederland dan door het verkeer. In Canada is het zelfs de meest voorkomende vorm van geweld.

Dit had ik niet mogen zeggen volgens haar, ik zou m’n ogen sluiten voor het geweld elders, met name dat van de islam. Plots was ik een vrouwenhater in haar ogen. De PVV gemeente op Twitter ging zich ermee bemoeien en binnen het uur was ze bekeerd tot PVV’er, als ze dat al niet was. 

Hier haar oproep tot censuur, het is een oproep vervuld van haat. Ik kan het niet anders zien.
Het begon allemaal met deze tweet op 20 april. De bewuste site bestaat niet meer…


@commuungenis Apr 20, 2:36pm via Tweet Button
@AddiePeek @hjelles @cirkeldernatuur @Terrebelius @Tibaert @poeetweet Moslimvrouwen en Sharia Wetgeving – crethiplethi.com/moslimvrouwen-…De volledige discussie heb ik vastgelegd en valt hier terug te lezen. Wat volgde was roddel en achterklap. Toen ik @commuungenis daarop aansprak verdween ze achter een slotje.


ps op 18 juli 2014

Een nadere toelichting volgt. Een raddraaier wist namelijk op een gegeven moment te vertellen dat ik een doodsbedreiging had gericht aan Commuungenis. De dader: @yvirich, nu @yvirich1. Als gezegd, ik kom erop terug.Uitgelichte foto: Pieter Laurens Mol – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.