Stalker Peter Anshof – update

Resist the oppressor – قاوم المستبد – Seen in Cairo, Egypt, January 2012


 

STALKER PETER ANSHOF – 5 juli 2012 

Mensen als Anshof zullen alles in het werk stellen om recht te buigen wat krom is. Ik zei het al eerder, klerken zijn het ergst.

Het epistel van Hartman duikt onder de naam Tijl Uilenspiegel op als reactie op zijn stukje. Aan waarheidsvinding doet hij niet, dus het blijft in duisternis gehuld hoe die reactie bij hem terecht kwam. Of creëert hij zijn eigen waarheid?

Waarheidsvinding d.m.v. het plegen van censuur is zijn optie blijkt.

5 juli 2012


Wie is Tijl Uilenspiegel?

6 juli 2012Update… 

We zijn inmiddels twee maanden verder. De man beweegt hemel en aarde om me van Google en Twitter verwijderd te krijgen. Hij weet van geen ophouden, nu dook ie weer op bij een weblog binnen luttele minuten nadat ik daar gereageerd had. Hoe weet die man dat ik ergens op internet gereageerd heb? Hoe kan hij het weten? Smurf, een Gijntje?

Zie: Listmanager.wordpress.com.

Ook de volgende tweet is weer opmerkelijk, eentje die ik vandaag op verkiezingsdag bij mijn rondwandeling op Twitter tegenkwam:


Ik begrijp dat @bottehund me met deze link amsterdampost.nl/twitter-speelt… voor de #rechter kan slepen… ?

 


Met wie hebben we hier vandoen? Met een verwarde geest? Ik ga het niet natrekken. Ter info de laatste stand van zaken: TL Peter Anshof.
 
Uitgelichte afbeelding: Cairo – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.