Een PVV feestje…

Oskar Kokoschka: Augustus Brücke Dresdenachteraf

Mooi toch hoe Sjaakie en Jeky enkele weken later hartsvriendinnen werden. In hun zorg om kinderen? Ja, en toen kwam een therapeut op de proppen die Tibaert en Jeky wel eens onder handen wille nemen, iemand die zegt historicus te zijn. Iemand die werkt aan de verheffing van de minder gepriviligeerde medemens.  Iemand die kond deed over stalken door Tibaert. Een dwaas? Hij is oud-wethouder van een grote stad, alhoewel dit ook niet veel betekent. De man kan wel bewijzen overleggen, zegt ie. Wacht maar af….

Elk voorval heeft z’n eigen voorgeschiedenis. Die over het feestje in Haren en wat er op volgde valt in samenhang hier te lezen. Van Krapuletjes taal nog teken, des te meer van regelrecht fascistisch gespuis.

7 maart 2017

 Schermafbeelding 2014-03-10 om 00.11.25
Schermafbeelding 2014-03-10 om 00.11.50


Schermafbeelding 2014-03-10 om 00.12.16

 


Een PVV moeder…


Schermafdruk 2018-01-27 05.51.07Schermafbeelding 2014-03-10 om 00.22.02Moet de Raad voor de Kinderbescherming ingrijpen?
Wanneer grijpt justitie in?

En zie de eerste reacties van PVV zijde:


 


Fascisten kunnen sinds Wilders, en zeer zeker sinds zijn vrijspraak, rustig hun gang gaan in dit landje. U weet, die vrijheid van meningsuiting. Verantwoording voor je uiting hoef je niet meer af te leggen. Moet ik nog schetsen wat zal gebeuren als deze fascisten, ooit aan de macht gekomen, zullen doen met onze vrijheid, met onze mening, met onze feiten, met onze argumentatie, met ons respect voor andersdenkenden?

Jacqueline van Wel, ruim 3 jaar op Twitter. Gemiddeld aantal tweets per dag: 125… En nee, het is geen domme meid. Last van een geweten heeft ze klaarblijkelijk niet. Een kenmerk van misdadigers, of vergis ik me?

Haar brother in crime: Friedrich Eckhardt.
 


Beknopter kan ik de autoritaire denkwijze van extremisten, “libertariërs” en fascisten niet weergeven. 

Aanbevolen literatuur: Martin Bosma, Ayn Rand en “Mein Kampf”.


Laatste update 26 november 2019


ps
Het figuur @dragonseye717 zou later een metamorfose ondergaan en noemde zich vervolgens Joop Zeil. Hij trok de aandacht, deze Rotterdammer, met een Maastrichts telefoonnummer op z’n Twitter account, alwaar zich een escort service zou bevinden volgens bepaalde bronnen. Deze man bleek in zijn nieuwe gedaante tevens een grote steun voor een Maastrichtse haatoma.Uitgelichte afbeelding: Oskar Kokoschka – bron

Een gedachte over “Een PVV feestje…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.