Eigen mening

Sinaï: Bedouin woman


 

23 september 2012

Wees niet bang, ik begin niet weer over die “eigen mening” en “vrijheid van meningsuiting”. Iedereen met een beetje verstand en politiek vernuft weet onderhand maar al te goed wie dat voortdurend roepen. Die figuren zijn genoegzaam op dit weblog de revue gepasseerd. Van een inhoudelijke dialoog hebben ze nog nooit gehoord en slechts zo kun je een mening vormen. M.a.w. die zogenaamde meningen kunnen bij het oud vuil. Bij het oud vuil uit vervlogen gedachte tijden.

We laten dat onderwerp dus rusten. Iets anders wat die lieden nooit zullen begrijpen is dat het zelfs bijna onmogelijk is niet van mening te verschillen. Laat ik het zo zeggen, de natuur van het beestje is het conflict, niet de harmonie, hoezeer we er ook naar hunkeren.

Ze kunnen het ook niet begrijpen vanwege hun positivistische instelling. We moeten maar accepteren dat de toestand zo is als ze is, stellen ze. Een onwrikbare realiteit zo gezegd. Gewoon met de stroom mee zwemmen dus. Ik vrees dat ze geestelijk dood zijn, gedachtig het gezegde, dode vissen zwemmen met de stroom mee.

Iemand die beslist niet met de stroom mee zwemt is @GaviMensch. Ondanks onze controverse laat ik haar hier via een kopie van haar laatste blogbericht aan het woord. Ook daar gaat het over die aanbeden “eigen mening” die niets meer is dan brutaalweg schofferen, liegen en bedriegen. Zie mijn vermeende doorgifte van haar adres. Soms denk ik wel eens, dit soort schoften hoort achter slot en grendel. Mocht u in haar stuk parallellen ontdekken met de biografie van bestaande personen, dan ik u verzekeren dat die voorbeelden niet toevallig zo gekozen zijn.


 

Homo sacra res homini.

Steeds vaker infiltreren de NN-ers (NareNederlanders) in de sociale media. Maar ook op blogs zijn ze actief, niet alleen op hun eigen braaksites maar ook op dat van mensen die gewoon wel iets te melden hebben.

De NN-er komt uit alle lagen van de bevolking. Er zijn er die al veroordeeld zijn voor dit soort praktijken. Sommigen zijn ex gedetineerden. Hier en daar zitten mensen die zich dubbele namen aanmeten, een van henzelf en een van het bedrijfje waar ze achter het loketje zitten. Er zijn vissende pensionado’s bij, die zeggen dat ze gaan golfen en VVD stemmen, maar ondertussen met een paraplu naast de voortent in het vijvertje te vissen en die stemmen natuurlijk ook met hart en ziel pvv. Golven, golfen….

Er zijn veel haatzaaiers, Joost mag weten waarom. De meeste haatzaaiers werken niet en zijn ook niet van plan omdat te gaan doen. Denken ze zo meer geld te krijgen, meer aanzien of zijn ze gewoon bang? Dat laatste lijkt me het meest logische. Een grote bek en een laag IQ zijn niet bepaald zaken om stoer over te doen. De mensen over wie ze het hebben spreken in ieder geval al 1 of 2 talen meer dan de NN-er.

De NN-mannen en NN-vrouwen doen hun best om inclusief schrijffouten de rest van Nederland te herinneren aan het feit dat apartheid een Nederlands woord is. En dat ze niet gestudeerd hebben, niet verder zijn gekomen dan de lagere school en dan nog met moeite.

Een voorbeeld:

 19-9-2012
Dat tinnuftuig moet optiefen uit mein land. En as je ze zo sielig vin dan rot je toch ook op?

De berichtjes zijn natuurlijk allemaal anoniem. Dit schrijft ene Benten (die volgens mijn speurder) niet zo heet:

22-9-2012
Binnenkort een VVD-er die dat tuig uit ons land gaat gooien! Wilders likt zijn vingers erbij af!

Deze is van een ander blog en ook heel erg fraai:

2-7-2012
Stomme negerhoer, sodemieterop naar je eige land

6-7-2012
sufkut, jij heb vrijheid van meninsuitin, denk je dat? Echte vrijheid is #pvv

En deze:

19-8-2012
We zullen je eens grondig verbouwen dan kun je echt klagen en pleisters op je zelfplakken, doe maar vast een rood kruis op je kop.

Dit is de laatste van de serie, het vervuilt toch wel heel erg:

Die is van vanmorgen 23 -9-2012

Dat tuig in Haren was echt niet alleen blank hoor, diverse foto’s en beelden bewijzen dat er ook getint en zwart tuig tussen zat. Maar dan nog. Hoe vaak komt dit voor in Nederland? 1 keer voorgekomen, dit noemen we dus een incident. En hoe vaak komt het voor dat moslimtuig oude mensen beroven mishandelen doodsteken of jonge blonde meisjes bespugen mishandelen en/of doodsteken? ELKE DAG WEER OPNIEUW. Kan je het verschil bevatten tussen iets wat 1 keer voorkomt en iets wat elke dag weer opnieuw voorkomt? Nee natuurlijk niet, volgens jou valt dit allemaal wel mee. Dan weet ik het goed te maken met je. We gooien dit tuig niet uit ons land zoals Wilders wil..we sluiten dit tuig op in jouw huis. Daar moet je sociale hartje toch wel sneller voor gaan kloppen toch? Groet, H. Benten

En:

“Je naam en adres zijn bekend, voor het geval dat..” Ach wat schattig ga je me een kaartje sturen nu? Dom mens die je bent. Ik weet jouw adres ook via pm gekregen van je ex vriend die nu heel boos op je is: A. Scaf.


Kortom, ik modereer nog steeds op mijn blog dus reageren kan! Alleen garandeer ik geen plaatsing.
Oh, zou ik bijna nog alle meelopers vergeten te bedanken, erg stoer en ik ben er reuze van onder de indruk. Jullie uitingen op Twitter heb ik ook allemaal bewaard en komen binnenkort ook aan de beurt op een van mijn blogs.


En nu over tot de orde van de dag.

©Gavi Mensch
Helaas Nederland BV, 23-9-2012


@PeterAnshof wordt meteen op zijn wenken bediend… 23-09-2012

 

nawoord 17 november 2013


Die Eveline toch. Ze post blogjes en tweets, haalt ze weer weg, rommelt met reacties op haar blogs. Ook het bovenstaande valt niet meer te zien. Ze zal nu wel weer gaan zeuren over copyright. Maar u ziet het, het past volkomen op dit blog. Het fraaist van al, Eveline heeft ook te maken gehad met “lelijke” reacties. Daarbij schieten die aan mij helemaal in het niet. Vandaar dat ze waarschijnlijk het laatste jaar volop steun geniet uit het voormalige “vijandelijke” kamp in haar strijd tegen de psychopaat Tibaert, zoals zij hem belieft te noemen. De reden veronderstel ik maar even dat verder nooit een blog van haar is verschenen over die “uitingen”. Ze kon de steun uit die kring maar al te goed gebruiken, net als haar zuster in crime Jacqueline Wouters. 

Deze laatste is, ik wil dat wel even kwijt, ongetwijfeld ook gezegend met een hoog IQ, beslist eentje van het niveau van Eveline. Mensen met een hoge graad aan empathische gevoelens, heb ik eens vernomen. Eenvoudige van geest hebben geen medegevoel. Wist u dat nog niet?
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.