Is Cassie van slag of paranoïde?

Under the Queensboro Bridge – Imogen Cunningham
Zo maar wat roepen, beschuldigen, bedreigen, het is de gewoonste zaak geworden. Feiten zijn de hersenspinsels die ter plekke verzonnen worden. Te vrezen valt dat veel dat moeizaam is opgebouwd gebaseerd op onderling vertrouwen en respect, al volledig vernield is. Afgaande op Tibaert worden op grote schaal smeerlappen geloofd, die hierdoor wederom gesterkt worden in hun wandaden. Het is de succesformule die Wilders hun dagelijks voortovert met zijn kunstjes. 

Omgekeerd vereist het weinig inspanning die vuilnis te laten zien. Wat hieronder te lezen valt stamt uit de periode vlak voordat een “linkse” meute in het ongerede raakte. Betrokkenen en daders: Eveline van Donkelaar, Jacqueline Wouters, Jeroen vd Heuvel, Huib Riethof, André de Raaij en Ina Dijstelberge met hun getrouwe vazallen. Allen raakten verstrikt in leugens en demagogisch handelen. Ook zij gebruikten exact dezelfde argumenten als deze (gewezen) politica, ook zij stapten naar de politie om aangifte te doen. Valse aangiftes zoals Sandra Strieker deed i.v.m. hacken.

Juist ja, het is een plaag, een puur fascistische. Dit weblog bleek helaas ook een leerschool voor onverlaten en blijft een waarschuwing voor weldenkenden. 

“Majah, die plaag is dus een mies kereltje met 8 kloon accounts en een mottige website!” zegt Alexandra Strieker. Deze dame beschuldigde Tibaert van hacken en deed aangifte…

 


 

 

 


Zo, zijn we weer op de hoogte van het denken van dit grote licht op Twitter…
Het volledige lijntje: MsCassandraTroy.


Update februari 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.