Roelfina

Harold Robinson: Homeward, Darcy Lever (1960)
Helaas heb ik nu weinig tijd, maar het volgende wil ik even laten zien, een fake account onder “Roelfina” met misbruik van haar portret:


 


En verantwoorden moet je je. Ook bij fascisten, maar dan andersom. Zij leveren de waarheden aan, eerst en vooral die van hun Leider, of als u dat liever hebt van hun Führer. Die waarheden staan onomstotelijk vast. In het klein leveren ze dan hun eigen bijdragen. Vandaar dat ik wat meer aandacht heb besteed aan enkelen van deze lieden die op Twitter actief zijn, te beginnen met Jeannie. Toen het kruidenvrouwtje uit Echt in moeilijkheden kwam werd ze meteen bijgesprongen door figuren als Dirk Hartman en Jacqueline van Wel. Dit even ter memorie.


Overigens, ik ben een open boek… Zie maar: Histories.


 


Voor mij blijft het koffiedik kijken hoelang deze fascisten hun schone werkjes nog voort kunnen zetten. Dat blijft afwachten. Het zou al mooi zijn als Jacqueline niet meer in de weer kon komen met fake-accounts. Daar moet alvast een stokje voor worden gestoken.  

En die Hartman? Zullen we hem in zijn eigen boeien slaan?


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.