Hoeren en pedo’s

Stem des Volks – Maastricht: Bossche Fronten


 


Mer wèt geer wèl, men beste kinder
Dat in Mestreech sjoen meidskes zien!
Wee admireert neet hun blouw ouge
Hun sniewit vèlke wie satien!
Wee is hun knappe liefgestalte
Hun frisse kuntsjes neet bekind!
Ich b’laof uch dat geer wiet zult reize
Ie dat ger al wat beters vindt!uit: Theodoor Weustenraad  – “De Persessie vaan Scherpenheuvel”  (hertaling Hans Derks – 1964)

 


Leef meidskes… was de titel van het stukje waarin dit fragment verscheen. Voor mij bevatte het een aantal aanknopingspunten om op terug te komen. Het verpauperde Maastricht, vrouw- en kinderarbeid, de ruimtelijke vernietiging van ons verleden (de Noorderbrug), herinneringen aan mijn kinderjaren, een ode aan het koor waarvan m’n vrouw al tientallen jaren lid is, de Maastrichtse taal. De heruitgave van het gedicht van Weustenraad kon bij verschijning slechts op een adres gekocht worden en dan ook nog stiekem vanonder de toonbank. Ook een act om iets te laten verdwijnen uit het collectieve geheugen.

Bij het stukje stonden een paar tags, o.a. “hoeren”. En of ik dat geweten heb. Lezers van dit blog weten het onderhand, pvv-schorem schrikt nergens voor terug. Voorop loopt iemand die zich de liefste noemt. Stalken op de Twitter wijze is haar lust en leven. Gelukkig was het voor mij rustig geworden want ze was achter een slotje verdwenen totdat ze het kennelijk vanavond niet meer uithield. Eerst zag ik haar al via tweets van derden aan mij gericht en zie plots was ze er weer onder “Tibaert”. Eerst bedelt ze om aandacht als altijd. Vervolgens, als ze die niet krijgt, wordt ze grof, deze dame die zegt genoeg gaatjes te hebben om ze te vullen:


 


Blijkt voor haar zeer bevredigend. Ook al omdat ze dan niet meer via haar fake-account in de weer hoeft te zijn. Een etmaal geleden:

Jekylline = Victoriejaaa


En al helemaal niet als voor haar hoeren, de echte of die zij zo wenst te betitelen, aan de orde zijn. Feminisme is haar volledig vreemd. Het mens is uiterst geliefd in pvv kringen op Twitter. Het spel speelt ze uitgekiend. Riskante tweets zal ze zelf weinig verzenden. De smaad en laster laat ze voornamelijk aan anderen over en dat spul RT ze dan. Ook met de uitgesproken schunnigheden doet ze dat. Een voorbeeld, plaatjes zomaar terloops bij Jeky van internet geplukt. Ik hou het er maar op dat elke willekeurige hoer meer beschaving aan haar donder heeft dan deze dame. Zeker van erotiek zal ze meer benul hebben. Lees maar eens “De Madam van Saint-Sulpice” van Alphonse Boudard. Daar, in dat Parijse bordeel, werd hoge kunst bedreven ten dienste van prelaten. En kijk nu eens naar die plaatjes. Vreselijk toch?

Voor wie niet genoeg krijgt van de gore praat uit de pvv hoek hier de volledige zoeklijst Tibaert van gisteravond en vannacht. Homo’s zijn ook graag geziene lui in die kringen. Wist u dat? Tja, die Wilders…

Het commentaar van deze lieve moeder liet niet lang op zich wachten:

 


Heb ik teveel gezegd? Nee toch… Nu haar voorlopig slotaccoord:

 


Haar laatste tweets van een doorwaakte nacht wil ik u niet onthouden: 20 oktober 2012.

Voor rede is Jacqueline van Wel niet vatbaar gebleken. Een van de mogelijke verklaringen waarom ze zonder haar verstand te gebruiken achter Wilders aanloopt. Haar waarschuwen is vergeefse moeite. Toch wil ik het gezegd hebben. Stalken is strafbaar.


EEN NAWOORD FEBRUARI 2017


Ze is er nog steeds, deze Jeky, nu onder de account @linksen8merrie…

21 feb.
De PVV pedoclub…
 

 


Tsja ouwe groenlinkSSe pedolover ben je al bekeerd tot islam?


 

22:16 – 21 feb. 2017Wat ze wil beweren wordt niet duidelijk, afgezien van dat stompzinnige gescheld, dat met graagte geloofd werd door iemand als Jacqueline Wouters, bekend en beschermd door het “linkse” Krapuul kringetje. Vraag het maar aan Dijstelberge, ook een vrouw die in een paar woorden korte metten weet te maken, net als deze Jeky en er nooit op terugkomt.

Wel is duidelijk dat Jeky op de verkeerde kerels valt, niet op die uit haar plaatje, dergelijke mannen verafschuwt ze, maar op iemand als Wilders. Bepaalde vrouwen zijn niet te helpen, een bekend verschijnsel ook bij de vrouwenopvang. Overigens, de vrouw met zeis is een Française, laat 19e eeuw.  

Enkele inkijkjes:

Kluftje en Jeky
Huibree en Jeky
Haatoma en Jeky
Rooie Ina en Jeky

Nog eentje onder haar nieuwe account: Kluftje en Huib… Er zijn er veel meer mogelijk aangezien Jeky talloze fake accounts hanteerde.

 
Uitgelichte foto: privé bestand

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.