Paswoord

 
Inleiding op een mededeling die samenhangt met de activiteiten van Dijstelberge, een voor mij slechts relevant persoon vanwege haar activiteiten als medebeheerder van OBA (een toevluchtsoord voor Volkskrantbloggers) en als censor van mijn weblogs.

Otto Müller – Zigeunerinnen mit Katze (Sarajewo)

Moeten we niet willen, vond ook Ina Dijstelberge, bleek me later. Ze beheerde OBA als een soort maatschappelijk werkster voor de in de internet-woestijn gestuurde Volkskrant-bloggers. Daar mocht mijn blogspot niet bij verschijnen. Stel je voor dat ze iets wijzer zou worden over wat PVV schorem vermag en niet alleen zijzelf, maar met haar ook al die andere lieve bloggers, zoals die lul de behanger van MWNW.  Herman F. als belager was al meer dan ze verdragen kon. Herman, waar de beroepsdwaas Breedveld nog schuw van zou worden, schreef de lul, die Rotterdamse dus. 

Weet u, ik ga het niet allemaal uitzoeken, ben uiteindelijk geen advocaat. Wat me wel opvalt bij het in orde brengen van het oude spul, noodzakelijk vanwege de wandaad van Dijstelberge m.b.t. mijn weblogs, censuur via Google, dat juist deze vrouw een echte angsthaas is die niet te vertrouwen is, geen open en eerlijk spel wenst te spelen en daarom overgaat tot insinueren en smaad. Steeds is ze doende haar handen vrij te houden. Allianties sluit ze met een bepaald doel voor ogen. Tot een bijdrage aan een debat, op welk terrein ook, lijkt ze volledig incompetent. Tragisch voor iemand die inmiddels een “opinie- en nieuwssite” zegt te beheren.

O ja, een oordeel heeft ze steeds paraat. Meestal gaat zulks samen met een gebrek aan kennis en inzicht. Bij haar zal het niet anders zijn. Met andere woorden, ze is niet oprecht.

(februari 2017)
Een mededeling…

Ook dit soort zaken passeren tegenwoordig m.b.t. mijn accounts, hier op Twitter. Eentje tot vijfmaal toe op één dag. Zie screenshots beneden. U weet het, kom niet aan het schorem dan komen ze aan jou:

@Ikflieerrodehanen (werd nog even @Ikflieerhan en verdween toen) 
@megasupernieuws

Ook om deze reden heb ik het bekende lijstje al enigszins  aangepast:
Een vertrouwd lijstje

U begrijpt ik heb bepaalde plannen. U hoort van me…
Wel alvast iets over de man achter Meganieuws, met een aantal verwijzingen:
“moeten we niet willen”.

 

 


Informeer u ter plekke verder, kan geen kwaad.De mailtjes van Twitter, 2 dagen geleden. Wie is de dader?


Twitter

Passwort vergessen, Alphonse Scaf?

Twitter hat eine Anfrage erhalten, das Passwort deines Twitter-Accounts (@Grimbaert
) zurückzusetzen. Um Dein Passwort zurückzusetzen, klicke auf den untenstehenden Link (oder kopiere die URL und füge sie in Deinen Browser ein):
https://twitter.com/…
Wenn Du viele Passwortwiederherstellungs-E-Mails bekommst, die Du nicht angefordert hast, kannst Du Deine Account-Einstellungen
ändern, sodass persönliche Informationen erforderlich sind, um eine Passwortwiederherstellung zu starten. Sieh Dir für weitere Informationen unsere Support-Seiten
an.

Twitter-Support
Bitte nicht auf diese Nachricht antworten, sie wurde von einer unüberbewachten E-Mail Adresse versandt. Diese Nachricht ist eine Service E-Mail, welche Deinen Gebrauch von Twitter betrifft. Für generelle Fragen oder konkrete Anfragen zu Deinem Account, besuche bitte Twitter-Support

.

Twitter …@postmaster.twitter.com

28. Okt (vor 2 Tagen)

an mich
update februari 2017Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.