Een SP – PVV alliantie

Fernand Léger: La Lecture (1924)
Eerder, jaren geleden inmiddels al, werd ik geconfronteerd met een alliantie van gajes en warhoofden uit de hoek van SP en PVV. Ik ben door schade onderhand wat wijzer geworden, een beetje zesde zintuig ontwikkeld voor dit soort zaken. Op Twitter onlangs weer, @SPaanhangster noemde ze zich, nu actief onder @AafkeBrons. Bij haar weet je zelfs niet of ze een PVV kameleon is. Zou zo maar kunnen. Als u iets meer achtergronden van dit “SPVV” verschijnsel wilt leren kennen lees dan eens: “Anonimiteit en paranoia”, inmiddels overgeheveld naar dit weblog. * Misschien is het wel nuttig om er in de toekomst wat meer duiding aan te geven.

De afgelopen week bloeide een grote liefde op tussen een SP icoon op Twitter en haar tegenhanger van PVV zijde. Ze begrepen elkaar onmiddellijk, spreken elkaars taal en ze hebben iets met pedofielen. U kent ze. Sjaakie en Jeky. De kunst die ze ook verstaan is iets los maken bij hun aanhang, intrigeren, liegen en bedriegen en zorg dragen dat lastercampagnes op volle toeren draaien. Daarbij krijgen ze steevast hulp. De laatste die ik zie, nu net na etenstijd, is deze:


30 oktober 2012

 


Als altijd is Jacqueline, die uit Eindhoven dus, weer als een der eersten present. Ze heeft er gewoon een goeie neus voor als weer eens een fake account onder mijn naam of ter ere van mij wordt aangemaakt. Dat begrijp ik wel. Ze is immers stalker van beroep speciaal in opdracht van Wilders, vermoed ik onderhand. En Sjaakie volgt. Wist u dat Sjaakie vroeger geen woord met Jeky wilde wisselen? Dat is nu wel even anders. Misschien omdat ze haar als concurrente zag? Ik denk van wel. Nu heet het, we werken allebei aan een beter Nederland, de een rechtsom, de ander links. Met Aafke, de SP aanhangster, als nuttig intermediair? Zie het reeds vermelde blog met mijn geliefde Gloria. Tja, de vrouwenemancipatie heeft zeldzame vruchten gedragen, dat is zeker.

Zo, hier laat ik het verder bij. Er is belangrijker nieuws te melden. Over het achterhalen van IP adressen en dergelijke bijvoorbeeld. En waarom? Om ongewenst te doen verdwijnen. Sjaakie is hun simpele en nuttige handlanger. In Duitsland noemen ze zo iemand een Vollidiot.

Zie verder de vorige berichten, ook die met de tweets van en aan @imposeraze, het figuur achter het blog Megasupernieuws. Een eng mannetje las ik ergens uit betrouwbare bron. Het oordeel over hem laat ik liever aan anderen over als zijnde lijdend voorwerp voor hem: “Meganieuws”. Hij is ook een van de nieuwe vertrouwden van Sjaakie… Het wordt reuze gezellig bij die SPVV familie, dat geloof ik best.


1 november 2012

 


Wel even alvast aandacht voor iets anders, of eigenlijk niet. Antisemitisme. Vaker heb ik het al gezegd, Wilders is een antisemiet en er redenen voor aangevoerd. Het is hetzelfde procédé als met “Islam = fascisme”. Bij zijn volgelingen treden die gevoelens sneller aan de oppervlakte. 

Zie maar:


Wordt vervolgd.

* Vanaf dit artikel nu ook opgenomen in de blogspot. Aanvullingen volgen, totdat het beeld compleet is.


Afbeelding: bron

 

2 opmerkingen:

  1. Reacties

     
     
  2. De site heet dus “SP transparant”. De link, ook een andere, werkt niet. Even copy and paste…
  3.  
     

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.